Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελες πάρα πολύ να παίρνεις 712 βασικό μισθό + βραδινά και αργίες... και να φτάνεις 800+ τον μήνα.

Τα σεκιουριτας και τα τύπε που με αποκαλείς δείχνουν το επίπεδο και το κομπλεξ σου :)

Όποιος ψάχνει βρίσκει καλή εταιρεία,το να βγάλεις την άδεια εργασίας είναι το πιο εύκολο,αν τώρα κάποιος θεωρεί πως μόνο με την άδεια θα βρει και καλό μισθό πρέπει να αναθεωρήσει,σε καμία δουλειά σε οποιοδήποτε κλάδο δεν πας απλά με ένα πτυχίο ή ένα προσόν.

τυπε, ακου...

καθολου κομπλεξ δεν εχω, και στο αποδεικνυω γιατι ηθελα αυτη την δουλεια σε αεροδρομιο της φραπορτ, ωπου περασα και επιτυχημενη συνεντευξη , αλλα τελικα δεν την δεχτηκα...

το θεμα ειναι οτι μου παρουσιαζαν ως ευκαιρια μια δουλεια με 600 ευρω οπου

1) επρεπε να πληρωσω την αδεα ΥΕΠΥΑ ή whatever (μου εκαναν δωρο τα μαθηματα οι χουβαρντάδες)

2) επρεπε να πληρωσω εξ ολοκληρου τα μαθηματα του υπουργειου για εργασια σε αεροδρομιο, και να ξενιτευτω αθηνα για να αποκτησω την αδεια για 15 μερες , αλλα τα χρηματα θα τα επερναε 70 ευρω χ 7 μηνες απο τον μισθο μου

3) βραδυνα , τα οποια σου γ@... νε την ζωη και το βιολογικο ρολοι

4) η εργασια καθημερινη , με 8 ρεπο (ουσιαστικα τα οφφ σου απο τα βραδυνα οπου θα εισαι ζομπι)

και καθομαστε και συζηταμε μια τετοια θεση... μιλαμε κακομοιρια χωρας απλα...

ενω θα μπορουσα να βγαζω εγω ,εσυ και οποιοσδηποτε 600 ευρω (ο βασικος γαμωτο) καθαριζοντας κλιμακες, με σερβιτοριλικι, ντελιβαρυ , κλπ...

και χωρις να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ πιστοποιησεις και λοιπα μαντζουνια...

εγω ξερω οτι μια εταιρεια που σε θελει να δουλεψεις σε πληρωνει, οχι να πληρωνεις εσυ In advance...

και για να σου ληθει η απορια πωλητης δουλευω, μην νομιζεις, αλλα περνω 500 και δεν εχω επενδυσει τιποτα... και δουλευω περιπου 5 ωρες την ωρα, οχι σκλαβος των Γερμανων

σε ποιο κοσμο περνει ο σεκιουριτας 800? αν ειναι να παω αυριο...

ειπαμε 600 και αν ...  και ΒΡΑΔΥΝΑ..... αρα ο βασικος (πιο κατω απαγορευεται) + η προσαυξηση των βραδινων...

και δεν μου το ειπε ο ξαδερφος της κολλητης του θειου μου, αλλα το εζησα, μαρεσει να ψαχνομαι και εκανα enroll για αυτη την θεση...

οποτε .... απλα κοβεις λασπη...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ δουλεύω 8ωρο και πενθήμερο και παίρνω τα λεφτά που σου αναφέρω,τα υπόλοιπα που λες ψάχνεις κάνεις ράνεις είναι δικό σου θέμα,είμαι στον κλάδο από το 2011,έφαγα σαβούρα με 12ωρα και 16ωρα με λεφτά της πλάκας..ψάχτηκα και βρήκα κάτι καλύτερο.

Και επειδή έχω περάσει και από πλαίσιο/Public μιας και έχω πτυχίο ΤΕΙ πληροφορικής..χίλιες φορές σεκιουριτάς που λες και εσύ και να φτάνω κοντά στα 800( και ας μην το πιστεύεις) παρά να με έχουν 10ωρα για 500 ευρω και να εργάζομαι υποτίθεται στο αντικείμενο που έχω σπουδάσει.

Φίλε σε κόβω από το άβαταρ να σε έχει προσλάβει ο Μαρινάκης για αυτό το παίζεις άνετος.  :P

Αν ο άλλος είναι Παναθηναικός ποιος να τον προσλάβει και πόσα να πάρει.  :lol:

Ούτε καν,χίλιες φορές να πεινάσω πάρα να πέσω στην ανάγκη του συγκεκριμένου,το αβατάρ έχει να κάνει απλά με παίχτη που συμπαθώ.

• Like 3
Δημοσ.

Και εγώ δουλεύω 8ωρο και πενθήμερο και παίρνω τα λεφτά που σου αναφέρω,τα υπόλοιπα που λες ψάχνεις κάνεις ράνεις είναι δικό σου θέμα,είμαι στον κλάδο από το 2011,έφαγα σαβούρα με 12ωρα και 16ωρα με λεφτά της πλάκας..ψάχτηκα και βρήκα κάτι καλύτερο.

Και επειδή έχω περάσει και από πλαίσιο/Public μιας και έχω πτυχίο ΤΕΙ πληροφορικής..χίλιες φορές σεκιουριτάς που λες και εσύ και να φτάνω κοντά στα 800( και ας μην το πιστεύεις) παρά να με έχουν 10ωρα για 500 ευρω και να εργάζομαι υποτίθεται στο αντικείμενο που έχω σπουδάσει.

Ούτε καν,χίλιες φορές να πεινάσω πάρα να πέσω στην ανάγκη του συγκεκριμένου,το αβατάρ έχει να κάνει απλά με παίχτη που συμπαθώ.

φιλε εγω σε πιστευω , μαζι σου , αλλα εισαι η εξαιρεση και οχι ο κανονας... οπως και το γεγονος οτι καποιος δεν πεθανε απο το καπνισμα, δεν σημαινει οτι ειναι κατι καλο ...

ο κανονας ηταν αυτος που βιωσα κι εγω..

το επαγγελμα ειναι δυστυχως μια κακομοιρια... λογω παρουσιαστικου θα μου αρεσε να το κανω, αλλα ειναι τραγικη η κατασταση..

προχθες ημουν σε μια εκδηλωση, σεκιουριτας με βρωμικη μπλουζα, υπερβαρος , με βρωμικο παντελονι και ασπρα αθλητικα της κακιας ωρας ... επισης χθες στο λιντλ, σεκιουριτας με κομπολοι και πουκαμισο εταιριας του χωρου  τουλαχιστον 15 νουμερα μεγαλυτερη απο το νουμερο του...

οι"εταιρειες" τοσο σοβαρα περνουν το επαγγελμα τους που ουτε ρουχα για τους εργαζομενους δεν ασχολουνται να προμηθευτουν...

Δημοσ.

νταξει δεν ειναι εκει το θεμα, απλα μαλλον πηγαζει οτι οι περισσοτεροι δουλευουν για βασικο, το πολυ 3 ευρω την ωρα καθαρα..

εδω οι αλλοι εδιναν 600 και τους εκανε και εντυπωση που θιχτηκα...

600 δινεις για τον ανειδικευτο , αυτον που δεν εχει στον ηλιο μοιρα, οχι για καποιον υπαλληλο εξειδικευμενο και εκπευδευμενο καπου-εστω και με απλη αδεια σεκιουριτυ...

τραγικες καταστασεις..

• Like 1
Δημοσ.

το επαγγελμα ειναι δυστυχως μια κακομοιρια... λογω παρουσιαστικου θα μου αρεσε να το κανω, αλλα ειναι τραγικη η κατασταση..

προχθες ημουν σε μια εκδηλωση, σεκιουριτας με βρωμικη μπλουζα, υπερβαρος , με βρωμικο παντελονι και ασπρα αθλητικα της κακιας ωρας ... επισης χθες στο λιντλ, σεκιουριτας με κομπολοι και πουκαμισο εταιριας του χωρου  τουλαχιστον 15 νουμερα μεγαλυτερη απο το νουμερο του...

οι"εταιρειες" τοσο σοβαρα περνουν το επαγγελμα τους που ουτε ρουχα για τους εργαζομενους δεν ασχολουνται να προμηθευτουν...

Από την άλλη όμως ο καθένας  φτιάχνει και την τύχη του.

Όταν πας σαν λέτσος είσαι και υπέρβαρος σίγουρα κανένας δε σου δίνει σημασία περισσότερο ο εργοδότης.

Όταν όμως πας περιποιημένος, είσαι σοβαρός στη δουλειά σου,τυπικός να ξέρεις ότι και ο κόσμος θα σε ξεχωρίσει

αλλά πάνω από όλα ο εργοδότης.

Πάντα και στο κλάδο του σεκιούριτι υπάρχει η καλίτερη δουλειά και η καλίτερα αμοιβόμενη.

Στο χέρι καθενός είναι να τη διεκδικήσει και αν τη δικαιούται δεν μπορεί να του τη στερήσει κανείς.

Ενδεχομένως ο φίλος να είναι σε αυτή την περίπτωση.

• Like 3
Δημοσ.

Από την άλλη όμως ο καθένας  φτιάχνει και την τύχη του.

Όταν πας σαν λέτσος είσαι και υπέρβαρος σίγουρα κανένας δε σου δίνει σημασία περισσότερο ο εργοδότης.

Όταν όμως πας περιποιημένος, είσαι σοβαρός στη δουλειά σου,τυπικός να ξέρεις ότι και ο κόσμος θα σε ξεχωρίσει

αλλά πάνω από όλα ο εργοδότης.

Πάντα και στο κλάδο του σεκιούριτι υπάρχει η καλίτερη δουλειά και η καλίτερα αμοιβόμενη.

Στο χέρι καθενός είναι να τη διεκδικήσει και αν τη δικαιούται δεν μπορεί να του τη στερήσει κανείς.

Ενδεχομένως ο φίλος να είναι σε αυτή την περίπτωση.

σωστο, το δεχομαι :)

• Like 2
Δημοσ.

Βσκ, εμένα περισσότερο για εξωτερικό με ενδιαφέρει. Απλά, όταν παρω την πιστοποίηση από ΕΟΠΠΕΠ-ΚΕΜΕΑ θα μπορώ να δουλέψω εξωτερικό ή θα πρέπει οπωσδήποτε να έχω κ πιστοποίηση από ΕΛ.ΑΣ?

Σχετικά τώρα με αυτά που γράψατε...

1ον 600 ευρω οικοδομή/ελιές/κουλουρτζης τον μηνα, α) δεν θα δεις, β) σήμερα έχεις δουλειά αύριο όχι/εποχική εργασία, γ)ένσημα? 

2ον Με 800 το μήνα για ένα άτομο είσαι μια χαρά, αναλόγως τα γουστα του καθενός.

3ον Οσων αφορά την εργασία στα αεροδρόμια, άν είναι έτσι όπως το περιγράφετε, τότε συμφωνώ ως προς τα επιπλέον που σου ζητάνε. Απλά αίσχος. 

Δημοσ.

Πάντως στην εταιρία που δουλεύω, ο σεκιουριτάς αμείβεται σχεδόν ίσα με εμένα που έχω MSc και παίρνει περί τα 740,00 € καθαρά και έχει ανά τρίμηνο σταθερή βάρδια (είτε αποκλειστικά πρωί, είτε απόγευμα, είτε βράδυ). 

• Like 1
Δημοσ.

Βσκ, εμένα περισσότερο για εξωτερικό με ενδιαφέρει. Απλά, όταν παρω την πιστοποίηση από ΕΟΠΠΕΠ-ΚΕΜΕΑ θα μπορώ να δουλέψω εξωτερικό ή θα πρέπει οπωσδήποτε να έχω κ πιστοποίηση από ΕΛ.ΑΣ?

Σχετικά τώρα με αυτά που γράψατε...

1ον 600 ευρω οικοδομή/ελιές/κουλουρτζης τον μηνα, α) δεν θα δεις, β) σήμερα έχεις δουλειά αύριο όχι/εποχική εργασία, γ)ένσημα? 

2ον Με 800 το μήνα για ένα άτομο είσαι μια χαρά, αναλόγως τα γουστα του καθενός.

3ον Οσων αφορά την εργασία στα αεροδρόμια, άν είναι έτσι όπως το περιγράφετε, τότε συμφωνώ ως προς τα επιπλέον που σου ζητάνε. Απλά αίσχος. 

Η  πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ-ΚΕΜΕΑ  ισχύει για όλες της χώρες της ευρωπαικής ένωσης (αντίστοιχα και οι δικές τους στην Ελλάδα).

Την άδεια εξάσκησης επαγγέλματος για την Ελλάδα, την βγάζεις στην Ελλάδα, από την αστυνομία.

Την άδεια εξάσκησης για όποια χώρα (ευρωπαικης ένωσης) που θες να εργαστείς, την βγάζεις απο τον φορέα της χώρας που θες να εργαστείς.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά του φόρουμ είμαι νέος στον κλάδο και είμαι στην αγορά εργασίας. Πάω σε εταιρίες συνέντευξη και ακόμα ψάχνω να βρω κάτι σε ωράριο καταστημάτων σχετικά  κοντά στην περιοχή μου ή να υπάρχει μέσω να πάω. Σήμερα πήγα σε μια σχετικά μεγάλη εταιρία σεκιούριτι για συνέντευξη ή έτσι νόμιζα γιατί αυτοί ήθελαν να με προσλάβουν με το καλημέρα. Μου ζήτησαν ένα κάρο χαρτιά τα πήγα και φωτογραφία ταυτότητας και αφού έκλεισα ραντεβού μπήκα και μίλησα αρχικά με τον διευθυντή. Μου είπε είναι 8ωρη εργασία μπορώ να σε βάλω και σε εμπορικό κατάστημα με ρώτησε αν έχω μέσο μεταφοράς του λέω όχι ιδιαίτερα για αυτό κοιτάω για να μπορώ με μέσα. Μου λέει μπορώ να σου βρω κοντά στην περιοχή σου και να σου πω και μισθό 2,70 την ώρα γιατί μου λέει δεν έχεις ξαναδουλέψει αλλά θα αυξηθεί σε ένα εξάμηνο το ωρομίσθιο ανάλογα με το πως τα πας στην δουλεία και την αξιολόγηση του επόπτη. Μου λέει αν θες και είσαι οκ πηγαίνεις στον επόπτη και την γραμματέα για να μιλήσεις για τα υπόλοιπα και την στολή. Πάω ήταν μια γυναίκα κάτι περνούσε στον υπολογιστή μου λέει είσαι διαθέσιμος και αύριο; Της κάνω ναι. Μου κάνει αύριο 8:30 κάνει εγκαίνια ένα από τα νέα καταστήματά μας στον Άλιμο έχει λεωφορείο να πας από 8 μέχρι 21:30. Της κάνω να σας πω για την περιοχή μου δεν μιλήσαμε οκ για αυτό αλλά θα υπογράψω συμβόλαιο και δεν θα μου πείτε που θα πάω. Μου κάνει πήγαινε εσύ και θα δούμε εμείς κατάστημα. Της κάνω δεν υπογράφω θα προτιμήσω να πάω και σε άλλες συνεντεύξεις πρώτα και άρχισαν και αυτή και ένας άλλος να μου κάνουν επίθεση του τύπου τι ήρθες εδώ για πρόσληψη αφού κοιτάς αλλού. Δεν ήθελα να πω στα μούτρα τους πω κάτι μου βρομάει και είπα πως μάλλον κατι δεν κατάλαβα καλά και ήθελα να μάθω για τις θέσεις που δίνουν και που είναι. Παρένθεση και σε άλλη εταιρία που είχα πάει και τους είπα για συνέντευξη απλά ήρθα δεν μου είπαν πέραν του που σε περιοχή θα δουλέψω δεν είπαν τίποτα ούτε για μισθό ούτε για ρεπό ούτε για ωράριο. έχω την αίσθηση πως περιμένουν πρώτα να ξέρουν πως θα υπογράψεις και αυτό μου βρωμάει. Εγώ δεν δέχτηκα να υπογράψω γιατί δεν είδα πρόθεση να με βάλουν κάπου να με βολέψει αλλά ήθελαν να κάνουν την δουλεία τους και ίσως μετά με πήγαιναν όπου είχαν ανάγκη. Ξέρει κανείς αν πέραν του 8ωρου σε πληρώνουν οι περισσότερες εταιρίες το ωρομίσθιο και αν υπάρχουν σχετικά κάποιες σοβαρές εταιρίες σχετικά που να είναι σχετικά συνεπείς;  

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/12/2018 στις 9:08 ΜΜ, Ghost_Rider είπε

αναλογως τη φυλαξη εγω 600 βγαζω αλλα περναω ζωη και κοτα 

Για πες μας τα κόλπα να βρούμε κάτι αντίστοιχο

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στη φύλαξη τώρα έβγαλα άδεια, βρήκα μια δουλειά  700€ μισθό 8 ώρες είναι τις  καθημερινές νύχτα ή απόγευμα και τα ΣΚ είναι 12 ώρες με ένα ρεπό την Εβδομάδα ειναι καλα;  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...