News Editors insomnia.gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 News Editors Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Η Chuwi,ένα από τα 3 κορυφαία κινέζικα tablet brands, πήρε μέρος στην εκθέση ηλεκτρικών ειδών στο Hong Kong όπως κάθε χρόνο από το 2004 παρουσιάζοντας τη νέα σειρά προϊόντων της από Windows Laptops (LapBook Air/LapBook12.3/LapBook 14.1/LapBook 15.6 ) μέχρι διπλού λειτουργικού tablets(Hi12/ σειρά Hi10 / σειρά Hi8) καθώς και 2σε1 android συσκευές (Hi13) μαζί με τα αξεσουάρ της .Η πιο πολυσυζητημένη συσκευή είναι το καινούργιο Laptop της εταιρείας,το LapBook Air, για το οποίο η Chuwi τρέχει μια καμπάνια στο Aliexpress: Aliexpress - Lapbook Air Campaign Tα χαρακτηριστικά του LapBook Air: 14.1 “ FHD IPS full lamination oθόνη Επεξεργασία Intel Apollo Lake N3450 8GB RAM+128GB eMMC 5.1 αποθηκευτικός χώρος με υποστήριξη M.2 επέκτασης 9ή γενιά γραφικών Intel HD I 2.2 Ghz συχνότητα I 14nm τεχνολογία 33.7Wh μεγάλης διάρκειας μπαταρία Πληκτρολόγιο με οπισθοφωτισμό, λογότυπο με ελάχιστο φωτισμό Λειτουργικό σύστημα Windows 10 / Ubuntu OS Εάν ακόμα είστε εξοικειωμένοι με την πρώτη καμπάνια της εταιρείας συγχρηματοδότησης στο Indiegogo για το Surbook, η οποία μάζεψε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, τα καλά νέα είναι ότι εκεί παρουσιάστηκε ένας μικρός διάδοχος του SurBook για να κάνει το ντεμπούτο του.Τα χαρακτηριστικά του Surbook Mini: 10.8 “ με ανάλυση 1920*1280 IPS οθόνη Επεξεργαστής Intel Apollo Lake N3450 4GB RAM+64GB ROM 2* USB 3.0 θύρες Windows 10 OS / Ubuntu OS ( laptop mode ) Dual band WiFi 2.4G/5G που υποστηρίζει 802.11 ac Επίσης η εταιρεία παρουσίασε και το android tablet της, το Hi9.Τα χαρακτηριστικά του Hi9 είναι: 8.4 “ 2560*1600 16:9 IPS οθόνη Τετραπύρηνος επεξεργαστής 64bit Mediatek 8173 Kάρτα γραφικών GX6250 4GB RAM+ 32GB ROM Android 7.0 OS Ακόμα η Chuwi παρουσίασε και ένα αξεσουάρ, το φορητό πολυφορτιστή τσέπης ο οποίος διαθέτει πολλές θύρες για φόρτιση, μοναδικό design και μια ειδική βάση για να στηρίζονται εκεί τα κινητά τηλέφωνα καθώς φορτίζονται. Διαθέτει μέγεθός παλάμης, περιλαμβάνει 3*USB θύρες και μια θύρα γρήγορης φόρτισης USB 3.0.
dchatz Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 "LapBook Air" & "Surbook" σοβαρά τώρα? SONH και SANHO
Neg Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 SONH και SANHO Δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις το διάβασα με έπιασε νευρικό γέλιο, μου θύμισε το κλασσικό
d_crazy Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Tα ονόματα τραγικά! Η chuwi είναι αρκετά καλή στις 2in1 συσκευές και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί. Απο την άλλη, το lapbook air δείχνει αρκετά καλό ,αν και ειμαι ξενερωμένος λίγο με τον επεξεργαστή. Κατα τα άλλα, με αρέσει πάρα πολύ το design του!
pcos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 μονο εγω βλεπω στις φωτος "καθρεπτες με πληκτρολογια"?
d_crazy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 μονο εγω βλεπω στις φωτος "καθρεπτες με πληκτρολογια"? Χαχαχα δεν έχεις άδικο!Μάλλον είχαν χαμηλά την φωτεινότητα για να κρατάνε ακόμα περισσότερο στην έκθεση.
nikοs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Δεν μπορω να καταλάβω την εμμονή τους με τους τόσο αδύναμους cpu! Δηλαδή βγάζεις ρε ***** μου τόσο όμορφα μηχανάκια γιατί δεν μπορείς να μου δίνεις την δυνατότητα να επιλέξω μεταξύ 2-3 εκδόσεων με διαφορετική cpu ;;;; 1
fragma Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Tα ονόματα τραγικά! Η chuwi είναι αρκετά καλή στις 2in1 συσκευές και εκεί πρέπει να επικεντρωθεί. Απο την άλλη, το lapbook air δείχνει αρκετά καλό ,αν και ειμαι ξενερωμένος λίγο με τον επεξεργαστή. Κατα τα άλλα, με αρέσει πάρα πολύ το design του! Δεν μπορω να καταλάβω την εμμονή τους με τους τόσο αδύναμους cpu! Δηλαδή βγάζεις ρε ***** μου τόσο όμορφα μηχανάκια γιατί δεν μπορείς να μου δίνεις την δυνατότητα να επιλέξω μεταξύ 2-3 εκδόσεων με διαφορετική cpu ;;;; Τώρα μιλάτε σοβαρά; Το μηχάνημα κοστίζει μόλις 340 ευρώ, έχει σασί από αλουμίνιο, FHD IPS οθόνη και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Αν θέλετε ultrabook στις 13 ιντσες με δυνατό επεξεργαστή πρεπει να σκάσετε δύο χιλιάρικα για Dell XPS. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Μιλάμε για διαμάντι με απίστευτο value for money που παίζει μόνο του χωρίς αντίπαλο σε αυτή την κατηγορία τιμής.
d_crazy Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Τώρα μιλάτε σοβαρά; Το μηχάνημα κοστίζει μόλις 340 ευρώ, έχει σασί από αλουμίνιο, FHD IPS οθόνη και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Αν θέλετε ultrabook στις 13 ιντσες με δυνατό επεξεργαστή πρεπει να σκάσετε δύο χιλιάρικα για Dell XPS. Μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Μιλάμε για διαμάντι με απίστευτο value for money που παίζει μόνο του χωρίς αντίπαλο σε αυτή την κατηγορία τιμής. Συμφωνώ απόλυτα , για την τιμή του είναι κορυφαίο και το design του απλά τέλειο! Ο,τι πληρώνεις, παίρνεις. Βέβαια, με βάση το laptop που αγόρασα απο την chuwi κατάλαβα ο,τι παίρνεις και κάτι παραπάνω απο αυτό που πληρώνεις. Απλώς , πρέπει να γίνει μια άλλαγη στον επεξεργαστή γιατί συνηθίζει να βάζει τον ίδιο σε όλες τις συσκεύες της.
nikοs Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μην παρεξηγηθούμε παιδιά, δεν είπα ότι σε αυτα τα λεφτά περίμενα i5 , είπα απλά πως να μου έχει την δυνατότητα πληρώνοντας κάτι παραπάνω να μπορώ να πάω σε i3 ή i5 !!! Δηλαδή με 500-600 να έχω αυτό το "διαμάντι" αλλα με έναν τίμιο cpu επάνω ώστε να μπορώ να κάνω δουλειά και να μην περιορίζομαι στα βασικά! Είναι κρίμα τέτοια οθόνη , τέτοιο design κλπ και να με περιορίζει ο επεξεργαστής! 1
jgeorgiou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 έπρεπε να δίνει επιλογή με καλύτερες cpu & ssd αντί για eMMC με τα αντίστοιχα λεφτά επιπλέον τόσο παράλογο είναι? εδώ αναγκαζόμαστε και δίνουμε 1000ευρώ σε MS για να βρούμε τα παραπανίσια χαρακτηριστικά.
Skylined Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ο επεξεργαστής είναι μια χαρά για συνηθισμένες εργασίες παραγωγικότητας, ενημέρωση, ψυχαγωγία. Με έναν SSD στο m2 slot θα τα πάει καλύτερα. Αλλά σιγουρα ένας core m3 θα ήταν προτιμότερος Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2017 από Skylined
d_crazy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Για καλύτερο επεξεργαστή λέγαμε, καλύτερο επεξεργαστή έβαλε(ούτε να το συννενοηθήκαμε χαχαα)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις