BokasJU Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σας! Προχθές έκανα το πρώτο μου build στο οποίο και χρησιμοποίησα για τροφοδοτικό το corsair cx450m. Μολις πέρασα τα win10 pro και ξεκίνησα να το δουλεύω ήταν όλα μια χαρά μέχρι που άρχισε να ακούγεται θόρυβος πιο έντονα και όταν πήγα κοντά νομίζω ακούγονταν από το fan του τροφοδοτικού! εχει ή είχε κάποιος το αντίστοιχο πρόβλημα ? (σκέφτομαι να το αλλάξω)
jeandoumpier Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά το έχω σε μηχάνημα αρκετό καιρό και δεν έχω ακούσει κάποιο αξιοσημείωτο θόρυβο. Πάντως, υπάρχουν αναφορές για θόρυβο ενίοτε, εντάξει σε αυτό το εύρος budget τροφοδοτικών λίγο πολύ συμβαίνει στα περισσότερα. Άν είναι όμως αρκετά δυνατός (δηλαδή δεν χρειάζεται να βάλεις το αυτί σου δίπλα στο fan για να το ακούς), τότε άλλαξέ το γιατί ενδέχεται να είναι ελαττωματικό το συγκεκριμένο κομμάτι. Άν θέλεις να αλλάξεις και να πάρεις άλλο, ρίξε μια ματιά σε αυτά : https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=12685606%2C4184808
BokasJU Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Για αρχή δοκίμασα να αποσυνδέσω το ενα φαν απο το κουτί για να ειμαι σίγουρος οτι ο θόρυβος είναι απο το τροφοδοτικό οποτε περιμένω (εχω ακούσει οτι καποιοι αλλαζαν απλος το φαν απο το psu αλλα δν θελω να το ρισκάρω και να χασω την εγγυηση)
jeandoumpier Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μην ανοίξεις το τροφοδοτικό για κανένα λόγο. Έλεγξε αρχικά μήπως ακούγονται οι ανεμιστήρες του κουτιού (ή και της ψύκτρας, σπάνιο-αλλά καμιά φορά τυχαίνει), και τότε βλέπουμε. 1
HotShot84 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Το build σου να μας πεις και περισσοτερο τι καρτα γραφικων εχεις επανω. Εαν εφτασες το οριο των watt που μπορει να σου δωσει ισως να ζεστενεται
BokasJU Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Σημερα δουλευε αθορυβα απο τις 12π.μ μεχρι τις 11:30μ.μ απο εκει και μετα αρχισε παλι να κανει πολυ θορυβο specs(ryzen3 1200 gtx1050ti asrock ab350m pro4 ram 8gb hdd 1tb)
panos0100 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 εεε ειναι λιγο μικρο παρολα αυτα για τα τροφοδοτικα αυτης της σειρας δεν εχουνε ακουστει και τα καλυτερα οσο αφορα τα προβληματα που εχουνε
BokasJU Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Το θεμα ειναι αν γινεται να το δωσω πισω με την εγγυηση
panos0100 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ενωειται ότι μπορείς αφου εχει εγγύηση και εισαι σίγουρος οτι είναι ο θόρυβος απο εκει το πας πισω
mitsoklis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Έχω ακριβώς το ίδιο τροφοδοτικό εδώ και 9 μήνες χωρίς να μου έχει παρουσιάσει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα προς το παρόν. Αν είσαι σίγουρος ότι προέρχεται από εκεί ο θόρυβος όπως σου είπαν και παραπάνω τα παιδιά πήγαινε το πίσω
EddieObscurant Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Υπεραρκετο ειναι το τροφοδοτικό για το σύστημά σου, καθώς κάτω απο 200watt τραβάει σε full load και το τροφοδοτικο μια χαρα ειναι για τα λεφτά του, η προηγουμενη σειρά με τα cx430/500/600 ειχε θεμα με την 3.3v όταν ήταν μικρό το φορτίο Το τροφοδοτικό δεν κάνει ιδιαίτερο θόρυβο σε κανονική λειτουργία οποτε δεν ειναι φυσιολογικό, οποτε σε πρωτη φάση βεβαιώσου ότι προέρχεται απο αυτό και όχι απο άλλο ανεμιστηράκι, επιβεβαίωσε ότι το έχεις βιδώσει καλά και δεν παιζει αλλά ούτε κάνει συντονισμό και απο κει και πέρα αν εξακολουθει να κάνει θορυβο ζήτα rma. Θα σου προτεινα να επικοινωνήσεις κατευθειαν με corsair για να σου στειλουν καινουριο και να δωσεις το παλιο για να μην μείνεις χωρίς τροφοδοτικό καθως στο rma τους ειναι απο τις καλύτερες εταιρειες και δεν αξίζει να μπλεκεις με τα ελληνικά καταστήματα. 2
BokasJU Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Σημερα το πρωι ανοιξα παλι το pc το εκανε για 5 λεπτα και σταματησε σε περιπτωση που το στειλω στην corsair και μου στειλουν κανα vs ..?
jeandoumpier Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Καλύτερα να μην σου στείλουν vs, γιατί όπως γνωρίζεις είναι κατώτερη σειρά. Πάντως, κατά πάσα πιθανότητα το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ελαττωματικό-δηλαδή αν το αλλάξεις και σου στείλουν καινούργιο (ίδιο μοντέλο), λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
BokasJU Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 μακαρι τωρα το εχω βγαλει απο το κουτι και περιμενω να κανει τον θορυβο για να τραβηξω ενα βιντεο να εχω αποδειξεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα