Προς το περιεχόμενο

Corsair cx450m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Προχθές έκανα το πρώτο μου build στο οποίο και χρησιμοποίησα για τροφοδοτικό το corsair cx450m. Μολις πέρασα τα win10 pro και ξεκίνησα να το δουλεύω ήταν όλα μια χαρά μέχρι που άρχισε να ακούγεται θόρυβος πιο έντονα και  όταν πήγα κοντά νομίζω ακούγονταν από το fan του τροφοδοτικού! εχει ή είχε κάποιος το αντίστοιχο πρόβλημα ? (σκέφτομαι να το αλλάξω)

Δημοσ.

Προσωπικά το έχω σε μηχάνημα αρκετό καιρό και δεν έχω ακούσει κάποιο αξιοσημείωτο θόρυβο. Πάντως, υπάρχουν αναφορές για θόρυβο ενίοτε, εντάξει σε αυτό το εύρος budget τροφοδοτικών λίγο πολύ συμβαίνει στα περισσότερα. Άν είναι όμως αρκετά δυνατός (δηλαδή δεν χρειάζεται να βάλεις το αυτί σου δίπλα στο fan για να το ακούς), τότε άλλαξέ το γιατί ενδέχεται να είναι ελαττωματικό το συγκεκριμένο κομμάτι. Άν θέλεις να αλλάξεις και να πάρεις άλλο, ρίξε μια ματιά σε αυτά : https://www.skroutz.gr/comparelists/30?compare=12685606%2C4184808

Δημοσ.

Για αρχή δοκίμασα να αποσυνδέσω το ενα φαν απο το κουτί για να ειμαι σίγουρος οτι ο θόρυβος είναι απο το τροφοδοτικό οποτε περιμένω (εχω ακούσει οτι καποιοι αλλαζαν απλος το φαν απο το psu αλλα δν θελω να το ρισκάρω και να χασω την εγγυηση) 

Δημοσ.

Μην ανοίξεις το τροφοδοτικό για κανένα λόγο. Έλεγξε αρχικά μήπως ακούγονται οι ανεμιστήρες του κουτιού (ή και της ψύκτρας, σπάνιο-αλλά καμιά φορά τυχαίνει), και τότε βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Το build σου να μας πεις και περισσοτερο τι καρτα γραφικων εχεις επανω.

Εαν εφτασες το οριο των watt που μπορει να σου δωσει ισως να ζεστενεται

Δημοσ.

Σημερα δουλευε αθορυβα απο τις 12π.μ μεχρι τις 11:30μ.μ απο εκει και μετα αρχισε παλι να κανει πολυ θορυβο specs(ryzen3 1200 gtx1050ti asrock ab350m pro4 ram 8gb hdd 1tb)

Δημοσ.

εεε ειναι λιγο μικρο παρολα αυτα για τα τροφοδοτικα αυτης της σειρας δεν εχουνε ακουστει και τα καλυτερα οσο αφορα τα προβληματα που εχουνε 

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο τροφοδοτικό εδώ και 9 μήνες χωρίς να μου έχει παρουσιάσει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα προς το παρόν. Αν είσαι σίγουρος ότι προέρχεται από εκεί ο θόρυβος όπως σου είπαν και παραπάνω τα παιδιά πήγαινε το πίσω

Δημοσ.

Υπεραρκετο ειναι το τροφοδοτικό για το σύστημά σου, καθώς κάτω απο 200watt τραβάει σε full load  και το τροφοδοτικο μια χαρα ειναι για τα λεφτά του, η προηγουμενη σειρά με τα cx430/500/600 ειχε θεμα με την 3.3v όταν ήταν μικρό το φορτίο

Το τροφοδοτικό δεν κάνει ιδιαίτερο θόρυβο σε κανονική λειτουργία οποτε δεν ειναι  φυσιολογικό, οποτε σε πρωτη φάση βεβαιώσου ότι προέρχεται απο αυτό και όχι απο άλλο ανεμιστηράκι, επιβεβαίωσε ότι το έχεις βιδώσει καλά και δεν παιζει αλλά ούτε κάνει συντονισμό και απο κει και πέρα αν εξακολουθει  να κάνει θορυβο ζήτα rma.

Θα σου προτεινα να επικοινωνήσεις κατευθειαν με corsair για να σου στειλουν καινουριο και να δωσεις το παλιο για να μην μείνεις χωρίς τροφοδοτικό καθως στο rma τους ειναι απο τις καλύτερες εταιρειες και δεν αξίζει να μπλεκεις με τα ελληνικά καταστήματα.

• Like 2
Δημοσ.

Σημερα το πρωι ανοιξα παλι το pc το εκανε για 5 λεπτα και σταματησε 

σε περιπτωση που το στειλω στην corsair και μου στειλουν κανα vs ..?

Δημοσ.

Καλύτερα να μην σου στείλουν vs, γιατί όπως γνωρίζεις είναι κατώτερη σειρά. Πάντως, κατά πάσα πιθανότητα το συγκεκριμένο κομμάτι είναι ελαττωματικό-δηλαδή αν το αλλάξεις και σου στείλουν καινούργιο (ίδιο μοντέλο), λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

μακαρι τωρα το εχω βγαλει απο το κουτι και περιμενω να κανει τον θορυβο για να τραβηξω ενα βιντεο να εχω αποδειξεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...