Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορούμε να καταλάβουμε ότι ένα κινητό έχει καλύτερο σήμα δικτύου και δεδομένων ίντερνετ από άλλα! Διότι δουλεύω σε σημείο με χάλια σήμα και δεν μπορώ να επικοινωνήσω με κόσμο όταν χρειάζεται! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Συμβουλή μην μπεις σε αυτό το τρυπάκι. Αλλαξε εταιρεία που να εχει καλο σημα εκει που το χρειάζεσαι. 

Αο εκει και πέρα το καλό ή κακο σήμα μπορει να ειναι πλασματικό ΜΕΧΡΙ να γίνουν κλήσεις/internet. 

Δημοσ.

Συμβουλή μην μπεις σε αυτό το τρυπάκι. Αλλαξε εταιρεία που να εχει καλο σημα εκει που το χρειάζεσαι. 

Αο εκει και πέρα το καλό ή κακο σήμα μπορει να ειναι πλασματικό ΜΕΧΡΙ να γίνουν κλήσεις/internet. 

Μακάρι να λυνόταν και έτσι! Γιατί μπήκε άλλος συνάδελφος που είμαστε εδώ μαζί σε αυτό το κόλπο και άλλαξε εταιρία αλλά τίποτα πάλι. Είμαστε 5 άτομα έχουμε και τις 3 εταιρίες και δεν πιάνει σήμα σε κανέναν. Μας παίρνουν τηλέφωνα πότε χτυπάει πότε έρχονται οι κλήσεις σε μήνυμα! Για αυτό ψάχνω μήπως παίζει καμιά συσκευή με καλύτερη κεραία κλπ. Ευχαριστώ πολύ πάντως!

Δημοσ.

Τα Huawei έχουν δυο κεραίες (όχι όλα)

Α ωραία ευχαριστώ! Κάποιο χαρακτηριστικό να μας το δείχνει δεν υπάρχει έτσι; Διότι έχω 2 κινητά και βλέπω και διαφορά και ανάμεσα σε αυτά!

Δημοσ.
Δημοσ.

Μακάρι να λυνόταν και έτσι! Γιατί μπήκε άλλος συνάδελφος που είμαστε εδώ μαζί σε αυτό το κόλπο και άλλαξε εταιρία αλλά τίποτα πάλι. Είμαστε 5 άτομα έχουμε και τις 3 εταιρίες και δεν πιάνει σήμα σε κανέναν. Μας παίρνουν τηλέφωνα πότε χτυπάει πότε έρχονται οι κλήσεις σε μήνυμα! Για αυτό ψάχνω μήπως παίζει καμιά συσκευή με καλύτερη κεραία κλπ. Ευχαριστώ πολύ πάντως!

https://www.cosmote.gr/fixed/corporate/details/-/asset_publisher/gLfNzjIgW7PO/content/cosmote-wifi-calling-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%BF-4g-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-wifi

αν εχεις iphone ,samsung ειναι η καλυτερη λυση στο προβλημα σου.

Δημοσ.

Αν με όλες τις εταιρείες εχετε προβλημα, τοτο ειναι πολύ προβληματικό το σημείο που είστε. Ακομα και κινητά να αλλάξετε, δε θα λυθεί το προβλημα και πάλι θα χανετε κλήσεις. Μια αλλη λύση ειναι να γυρίσετε τη λήψη σε 2G αλλά πάλι δε θα λυθεί τελειως και θα ειστε ολη την ώρα on-off 2g-2g

Η μονη λύση (δεν την εχω δοκιμάσει προσωπικά) ειναι booster απο την εταιρεία, όπως αυτό που σου προτεινε ο αποπάνω και αν δεν κάνω λάθος κατι αντίστοιχο εχει και η voda.

Δημοσ.

Μάλιστα!! Ευχαριστώ πολύ και θα δοκιμάσω την εφαρμογή που μου έδωσες κάποια στιγμή!

Δυστηχώς δεν έχω κάποια από αυτές τις 2 μάρκες! Ευχαριστώ πάντως!

Αν με όλες τις εταιρείες εχετε προβλημα, τοτο ειναι πολύ προβληματικό το σημείο που είστε. Ακομα και κινητά να αλλάξετε, δε θα λυθεί το προβλημα και πάλι θα χανετε κλήσεις. Μια αλλη λύση ειναι να γυρίσετε τη λήψη σε 2G αλλά πάλι δε θα λυθεί τελειως και θα ειστε ολη την ώρα on-off 2g-2g

Η μονη λύση (δεν την εχω δοκιμάσει προσωπικά) ειναι booster απο την εταιρεία, όπως αυτό που σου προτεινε ο αποπάνω και αν δεν κάνω λάθος κατι αντίστοιχο εχει και η voda.

Ε ναι το σημείο είναι το πρόβλημα αυτό είναι το σίγουρο απλά είπα μήπως κάτι γινόταν με μία πιο ισχυρή συσκευή! Οπότε συνεχίζουμε έτσι και βλέπουμε! Σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

αυτο μηπως ειναι η λυση στο προβλημα σας?

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9065&menuId=11424

νομίζω η συσκευή πρέπει να ναι αγορασμένη από την voda έχω δοκιμάσει ένα κάρο συσκευές και δεν δέχεται το imei ή s/n τις

QQxZRRrtSASTbUmazQTmPw.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...