Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η χρηση του κινητου εγραψες οτι ειναι youtube,διαβασμα και browsing,και πηρες το iphone se;

Ειναι σα να ηθελες να τρεχεις στα χωματα με μηχανη και να αγορασες σκουτερ.

Τελος παντων περι ορεξεως...

• Like 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η χρηση του κινητου εγραψες οτι ειναι youtube,διαβασμα και browsing,και πηρες το iphone se;

Ειναι σα να ηθελες να τρεχεις στα χωματα με μηχανη και να αγορασες σκουτερ.

Τελος παντων περι ορεξεως...

Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά ρε συ δεν ήθελα να πάω σε xiaomi note 4x, ήταν λύση ανάγκης... Έχω ψυχολογικό με τα λειτουργικά, δε θέλω να μπλέκω πάλι με custom roms.

Έψαχνα και το Mi A1 που είναι σε αυτή τη τιμή με stock android, αλλά πολλά προβλήματα αναφέρουν με συνδεσιμότητα και ήχους εξωγήινων από τα ακουστικά και είπα να μείνω μακριά.

Πάντως είχα και παλιότερα 5s, μια χαρά τα έκανα αυτά. Καμιά σχέση βέβαια με τις 5.7 του Moto x Style, αλλά στα λεφτά που διαθέτω και στο σύντομο χρονικό διάστημα που έπρεπε να το πάρω, δεν έβρισκα κάτι που να με ικανοποιεί, οπότε πήγα σε κάτι προσωρινό μέχρι να το βρω.

Αν τελικά δε βολέψει, βρίσκω κάποιο άλλο και το πουλάω αυτό σε αγγελία όσο το πήρα.

Χρόνια ανικανοποίητος και στα πάρε δώσε με τη βοήθεια του insomnia.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά ρε συ δεν ήθελα να πάω σε xiaomi note 4x, ήταν λύση ανάγκης... Έχω ψυχολογικό με τα λειτουργικά, δε θέλω να μπλέκω πάλι με custom roms.

Έψαχνα και το Mi A1 που είναι σε αυτή τη τιμή με stock android, αλλά πολλά προβλήματα αναφέρουν με συνδεσιμότητα και ήχους εξωγήινων από τα ακουστικά και είπα να μείνω μακριά.

Πάντως είχα και παλιότερα 5s, μια χαρά τα έκανα αυτά. Καμιά σχέση βέβαια με τις 5.7 του Moto x Style, αλλά στα λεφτά που διαθέτω και στο σύντομο χρονικό διάστημα που έπρεπε να το πάρω, δεν έβρισκα κάτι που να με ικανοποιεί, οπότε πήγα σε κάτι προσωρινό μέχρι να το βρω.

Αν τελικά δε βολέψει, βρίσκω κάποιο άλλο και το πουλάω αυτό σε αγγελία όσο το πήρα.

Χρόνια ανικανοποίητος και στα πάρε δώσε με τη βοήθεια του insomnia.

Δεν χρειαζόταν custom το note 4x. Τώρα βέβαια τσάμπα μιλάμε εφόσον τοποθετήθηκες. Καλορίζικη η καινούρια σου συσκευή
  • Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, έχω μείνει χωρίς κινητό επειδή πήγα να κάνω downgrade αυτό που είχα Moto x style και πέθανε έγινε hard bricked.

Πείτε μου καμιά καλή πρόταση μέχρι 300 ευρώ είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα από δώ από Insomnia.

Δεν κάνω σπουδαία χρήση Μουσική - youtube - διάβασμα - twitter - browsing.

Οθόνη θέλω μέχρι 5.5".

Απλά είμαι πολύ περίεργος με το software αν βλέπω fps drops και lag τα πετάω στο τοίχο.

Το Moto x ήταν καλό σε όλα αυτά εκτός μπαταρίας.

Τέλειο ήχο, καλή οθόνη, δε κολούσε, αλλά η μπαταρία ψυχοβγάλτης. Ότι μπορεί να συνδιάσει ήχο - οθόνη - μπαταρία - αξιοπρεπή κάμερα με shutter speed το θέλω.

Το μόνο που μου έχει τραβήξει από καινούργια τη προσοχή είναι το xiaomi mi A1.

Αν έχετε καμιά καλύτερη πρόταση παρακαλώ help 

Το θεμα δεν ειναι αυτο.

Ανοιξες και ρωτησες για κινητο με μεγαλη οθονη(ανεφερες και το Moto x ουτως ή αλλως)για χρηση youtube/ιντερνετ αλλα το σημαντικοτερο για διαβασμα και πηγες σε κινητο με την μικροτερη οθονη της αγορας,δηλαδη ειναι οπως αναφερθηκε το ακρως αντιθετο απο αυτα που θες να κανεις.

Επισης μπορω αν ψαξω να σου βρω για οποιοδηποτε κινητο της αγορας προβληματα που να εχουν αναφερει οι χρηστες ακομα και στα ακριβοτερα κινητα της αγορας(iphone με φουσκομενες μπαταριες,google pixel 2xl και lg v30 με προβλημα στην οθονη,galaxy s8 μια απο τα ιδια οπως και το Oneplus5 με το Jelly effect και παει λεγοντας).Αν ηταν ετσι τοτε ο κοσμος δεν θα αγοραζε τπτ.

Και μιας και ησουν ικανοποιημενος με τα Motorola μπορουσες να αγορασεις το Moto Z στα χρηματα αυτα https://www.skroutz.gr/s/11345359/Lenovo-Moto-Z-Dual-32GB.html και οποτε μπορουσες αγοραζες ενα Moto mod για να ειχες τεραστια μπαταρια.

Δημοσ.

Το θεμα δεν ειναι αυτο.

Ανοιξες και ρωτησες για κινητο με μεγαλη οθονη(ανεφερες και το Moto x ουτως ή αλλως)για χρηση youtube/ιντερνετ αλλα το σημαντικοτερο για διαβασμα και πηγες σε κινητο με την μικροτερη οθονη της αγορας,δηλαδη ειναι οπως αναφερθηκε το ακρως αντιθετο απο αυτα που θες να κανεις.

Επισης μπορω αν ψαξω να σου βρω για οποιοδηποτε κινητο της αγορας προβληματα που να εχουν αναφερει οι χρηστες ακομα και στα ακριβοτερα κινητα της αγορας(iphone με φουσκομενες μπαταριες,google pixel 2xl και lg v30 με προβλημα στην οθονη,galaxy s8 μια απο τα ιδια οπως και το Oneplus5 με το Jelly effect και παει λεγοντας).Αν ηταν ετσι τοτε ο κοσμος δεν θα αγοραζε τπτ.

Και μιας και ησουν ικανοποιημενος με τα Motorola μπορουσες να αγορασεις το Moto Z στα χρηματα αυτα https://www.skroutz.gr/s/11345359/Lenovo-Moto-Z-Dual-32GB.html και οποτε μπορουσες αγοραζες ενα Moto mod για να ειχες τεραστια μπαταρια.

Γενικά το πήρα βιαστικά ως τη καλύτερη λύση στα 240, 2μηνών μεταχειρισμένο κι επειδή είναι iPhone και δε θα χάσει πολύ τη τιμή του μέχρι να βρω αυτό που θέλω. 

Έτσι κι αλλιώς η εναλλακτική μου ήταν Xiaomi note 4x και Mi A1 (που οι περισσότεροι εδώ μέσα ισχυρίζονται ότι δεν αξίζει) απ το Κωτσόβολο, μιας και 2-3 μέρες κάτι καλό σε μεταχειρισμένο σε αυτά που ψάχνω δε βρήκα.

Αν μου βγάλει τα μάτια θα πάω σε άλλο.

Το moto Z δε το σκέφτομαι καν είναι αντιαισθητικό με μικρή μπαταρία και δε με ψήνουν τα Moto mod.

Μάλλον θα πάρω σε OP3T κάποια στιγμή.

Δημοσ.

Η οθόνη του είναι μικρή αλλά οι επιδόσεις του τρομερές

Αν το βαρεθείς ζητά τράμπα με 6 plus

Στα ίδια λεφτά πρέπει να ναι

Όχι με το 6s plus το απλό

Δημοσ.

Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου....

μην τον κάνεις παράθεση μετά την διαγραφή τα μνήματα του παραμένουν μέσω εσένα κανε μια απλή αναφορά B)
σόρρυ για οφφ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...