dimips Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Άδικα λεφτά όλα.. Άμα θες καλή μπαταρία note 4x Ξέρεις καθόλου τι παίζει με εγγυήσεις από xiaomi; π.χ. άμα πάρω xiaomi με ελληνική απόδειξη που το πάω για service; Πρέπει να μπλέξω με το οτι να ναι σκρουτζομαγαζο που το αγόρασα ή το πάω σε κάποια αντιπροσωπεία τους; Στο 4x δε το πολυθέλω γιατί είναι Mi Ui και δε μου αρέσει καθόλου είμαι ψυχάκιας με το UI. Αλλά μπορεί να καταλήξω και σε αυτό δε ξέρω, προς το παρόν ψάχνω, Δευτέρα ότι πάρω μάλλον...
vairass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ξέρεις καθόλου τι παίζει με εγγυήσεις από xiaomi; π.χ. άμα πάρω xiaomi με ελληνική απόδειξη που το πάω για service; Πρέπει να μπλέξω με το οτι να ναι σκρουτζομαγαζο που το αγόρασα ή το πάω σε κάποια αντιπροσωπεία τους; Στο 4x δε το πολυθέλω γιατί είναι Mi Ui και δε μου αρέσει καθόλου είμαι ψυχάκιας με το UI. Αλλά μπορεί να καταλήξω και σε αυτό δε ξέρω, προς το παρόν ψάχνω, Δευτέρα ότι πάρω μάλλον... τα εχουμε γραφει πολλες φορες.. infoquest θα εχει 2 χρονια εγγυηση ... απο τσιγγουνη 1 χρονο σιγουρα απο κινα και ισως απο Ελλαδα.. εξαρταται το μαγαζι !!! Η αποφαση ειναι δικη σου μονο...
dimips Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 τα εχουμε γραφει πολλες φορες.. infoquest θα εχει 2 χρονια εγγυηση ... απο τσιγγουνη 1 χρονο σιγουρα απο κινα και ισως απο Ελλαδα.. εξαρταται το μαγαζι !!! Η αποφαση ειναι δικη σου μονο... Ναι έχω διαβάσει πολλά, αλλά προσωπική εμπειρία έχω μόνο από sony-apple-samsunh. Όταν είναι να αγοράσεις διπλοτσεκάρεις. Άρα infoquest όταν λες εννοείς να το αγοράσω από Κοτσόβολο π.χ έτσι;
jokr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Οτι και να πάρεις απο iphone ή Samsung να ειναι καινούργιο και ας μην είναι τελευταίο μοντέλο. 1
vairass Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ναι έχω διαβάσει πολλά, αλλά προσωπική εμπειρία έχω μόνο από sony-apple-samsunh. Όταν είναι να αγοράσεις διπλοτσεκάρεις. Άρα infoquest όταν λες εννοείς να το αγοράσω από Κοτσόβολο π.χ έτσι; ναι κωτσοβολο μια χαρα...χτυπα το απο εκει το πηρα και εγω. 1
StormGr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Εχει επιστροφή η eurobank 20% στο παλισιο μέχρι αυριο. Βγαίνει το νοτε 186 ευρω περίπου με επίσημη εγγύηση κλπ...
evkar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 πάρε καινούργιο και άσε τα μεταχειρισμένα , τύπου "κουτάτο" "ζελατινάτο " και δεν συμμαζεύεται . Στο μεταχειρισμένο δεν ξέρεις τη χρήση που έχει κάνει ο άλλος , αν δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία ρισκάρεις στο θέμα μπαταρίας , κλπ κλπ
ziaba Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 πάρε καινούργιο και άσε τα μεταχειρισμένα , τύπου "κουτάτο" "ζελατινάτο " και δεν συμμαζεύεται . Στο μεταχειρισμένο δεν ξέρεις τη χρήση που έχει κάνει ο άλλος , αν δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία ρισκάρεις στο θέμα μπαταρίας , κλπ κλπ συνήθως αυτοί που πουλάνε άριστες συσκευές τις προσέχουν δεν τις πετάνε από δω και από κει να μην χάσουν την μεταπολιτική άξια ... έχω πάρει και πουλήσει αρκετά κινητά εδώ μέσα και όλα ήταν κομπλέ .... μάλιστα τώρα μεταχειρισμένο έχω και είναι σούπερ σε όλα του ... τότε το πήρα 30% κάτω απ την τιμή που έπαιζε στο σκρουτζ ... η μπαταρία δεν παθαίνει τπτ από τις φορτίσεις σε λίγους μήνες, άπλα να μην σου κάτσει φουσκωμένη που μπορεί να γίνει και σε κουτάτη συσκευή 2
stelios18120 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 συνήθως αυτοί που πουλάνε άριστες συσκευές τις προσέχουν δεν τις πετάνε από δω και από κει να μην χάσουν την μεταπολιτική άξια ... έχω πάρει και πουλήσει αρκετά κινητά εδώ μέσα και όλα ήταν κομπλέ .... μάλιστα τώρα μεταχειρισμένο έχω και είναι σούπερ σε όλα του ... τότε το πήρα 30% κάτω απ την τιμή που έπαιζε στο σκρουτζ ... η μπαταρία δεν παθαίνει τπτ από τις φορτίσεις σε λίγους μήνες, άπλα να μην σου κάτσει φουσκωμένη που μπορεί να γίνει και σε κουτάτη συσκευή Σωστος Εγω πχ παιρνω και δινω κινητα ανα 4 με 5 μηνες Το προσεχω ουτε μιση σκονη να μην εχει ποτε και παντα θηκες κτλπ για να το δωσω σαν καινουργιο στο επομενο και να μην χανει την αξια του. 1
dimips Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Σωστος Εγω πχ παιρνω και δινω κινητα ανα 4 με 5 μηνες Το προσεχω ουτε μιση σκονη να μην εχει ποτε και παντα θηκες κτλπ για να το δωσω σαν καινουργιο στο επομενο και να μην χανει την αξια του. συνήθως αυτοί που πουλάνε άριστες συσκευές τις προσέχουν δεν τις πετάνε από δω και από κει να μην χάσουν την μεταπολιτική άξια ... έχω πάρει και πουλήσει αρκετά κινητά εδώ μέσα και όλα ήταν κομπλέ .... μάλιστα τώρα μεταχειρισμένο έχω και είναι σούπερ σε όλα του ... τότε το πήρα 30% κάτω απ την τιμή που έπαιζε στο σκρουτζ ... η μπαταρία δεν παθαίνει τπτ από τις φορτίσεις σε λίγους μήνες, άπλα να μην σου κάτσει φουσκωμένη που μπορεί να γίνει και σε κουτάτη συσκευή πάρε καινούργιο και άσε τα μεταχειρισμένα , τύπου "κουτάτο" "ζελατινάτο " και δεν συμμαζεύεται . Στο μεταχειρισμένο δεν ξέρεις τη χρήση που έχει κάνει ο άλλος , αν δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία ρισκάρεις στο θέμα μπαταρίας , κλπ κλπ Παιδιά κι εγώ έχω αλλάξει πάνω από 11-12 κινητά από εδώ μέσα. Τα έπαιρνα μεταχειρισμένα σε τέλεια κατάσταση και τα έδινα έτσι. Τελικά κατέληξα σε ένα φθηνό και καλό γιατί εντάξει τα είχα δοκιμάσει σχεδόν όλα. Αν κάποιο του έκανα έστω και μια γρατζουνιά το πουλούσα πολύ πιο κάτω. Γι αυτό και όταν πάω να συναντήσω κάποιον ξέρω τι να κοιτάξω στο τηλέφωνο και να το ψιλοεκτιμήσω αν αξίζει ή όχι τα λεφτά του. Ένας πριν κάνα χρόνο πήγε να μου πουλήσει άριστο 6s 128gb 500 ευρώ μου είπε δεν έχει γρατζουνιά και μόλις έβαλα την οθόνη κάτω απ τον ήλιο είδα το χάος, σαν χωράφι σε ξηρασία. Του λέω δεν αξίζει και άρχισε να μου λέει, είσαι παζαρτζής, δε το κατεβάζω, αν βάλεις μια ζελατίνα δε φαίνεται τίποτα, του λέω και να το κατεβάσεις στα 400 δε το παίρνω έτσι όπως είναι. Το μόνο που δε μπορείς να εκτιμήσεις είναι η μπαταρία, αν και κοιτώντας τις εφαρμογές που έχει περασμένες κάτι καταλαβαίνεις, γι αυτό ψάχνω κυρίως κάτι σε 3μηνο ή εξάμηνο μεταχειρισμένο. Απ τη μικρή μου εμπειρία, πλέον το 90% των αγγελιών δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάνε. Πριν κάνα 2-3 χρόνια τα πράγματα ήταν καλύτερα. Δεν είχε τόσα άτομα με 0 αξιολογήσεις που έψαχναν κορόιδα. Δε μπαίνω καν στη διαδικασία με τέτοιους. Το σκεπτικό μου πλέον είναι, απ το να δώσω 200 ευρώ για ένα πολύ χαμηλής ποιότητας τηλέφωνο που θα το πετάω στο τοίχο στο 6μηνο καλύτερα να δώσω 250 για ένα μεταχειρισμένο πολύ καλύτερης ποιότητας. 1
vargas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Από αυτά που σκέφτεσαι πάντως το 6s είναι με διαφορά ότι καλύτερο ίσως μαζί με το s7
dimips Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Από αυτά που σκέφτεσαι πάντως το 6s είναι με διαφορά ότι καλύτερο ίσως μαζί με το s7 Τελικά πήγα σε 2 μηνών μεταχειρισμένο iphone SΕ 32gb στα 240ευρώ, το περιμένω αύριο. Δε ξέρω αν ήταν καλή τιμή ή όχι, έπρεπε να πάρω κάτι σύντομα καθώς έχω ξεμείνει χωρίς τηλέφωνο. Αν δε το έβρισκα αυτό χθες θα πήγαινα σήμερα στο Κωτσόβολο να πάρω το Xiaomi Note 4x στα ίδια λεφτά. Ελπίζω να με δικαιώσει η επιλογή. Το xiaomi δε ξέρω κατά πόσο θα μου κρατούσε χωρίς να με νευριάσει το UI και τα κολλήματα. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι δε θα είχα το android spotify premium από τα site με τις σπασμένες εφαρμογές, αλλά είδα ότι και το apple music αλλά και το spotify δίνουν 3 μήνες αν κάνω νέο account και έχουν και φοιτητικά πακέτα γύρω στο 3.5ε, οπότε παλεύεται. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2017 από dimips
ziaba Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 άπλα να ξες θα ξενερώσεις με την οθόνη ( είχες απ τις καλύτερες ips 5,7", 2Κ και πήγες σε 4" 5ετίας) του κατά άλλα τούμπανο το se 2
vargas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Κεραυνός το se . Μικρή οθόνη μεν αλλά απίστευτα γρήγορο κ το ότι είναι μικρό δεν σε πρόβληματιζει σε τσέπες κλπ.Το δε speech to text του ios υπερβολικα καλο 1
dimips Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 άπλα να ξες θα ξενερώσεις με την οθόνη ( είχες απ τις καλύτερες ips 5,7", 2Κ και πήγες σε 4" 5ετίας) του κατά άλλα τούμπανο το se Κάθε φορά που πάω σε iPhone ξενερώνω, μόνο και μόνο για την οθόνη, απλά σε αυτή τη τιμή δεν έβρισκα τίποτα αξιόλογο το οποίο θα έπαιρνε έστω και μια αναβάθμιση. Κι επίσης δεν ήθελα να πάω στο xiaomi note 4x. Σίγουρα μετά τα Χριστούγεννα θα ψάχνω για Android. Μακάρι να κρατήσει τη τιμή το SE και να έχει βγει κάτι αξιόλογο σε android μέχρι τότε. Θα μου λείψει το Moto x Style, όσο χάλια κι αν ήταν από μπαταρία κι από λειτουργικό μετά που το πήρε η lenovo, εξωτερικά και σε hardware ήταν θεϊκό. Κεραυνός το se . Μικρή οθόνη μεν αλλά απίστευτα γρήγορο κ το ότι είναι μικρό δεν σε πρόβληματιζει σε τσέπες κλπ.Το δε speech to text του ios υπερβολικα καλο Ήθελα να πάω σε κάτι μικρότερο επειδή δε πολυβόλευε το 5.7", αλλά νομίζω με το που θα το πιάσω θα νιώσω για λίγο αυτό που νιώθουν οι γυναίκες με το μέγεθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα