newlynx Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ενσύρματα για καλύτερη απόδοση (έχω powerline συνδέσεις) 1
efo355 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Παιδια για να το ξαναπώ και να γλιτώσω κόσμο από τυχόν αχρειαστη αγορά όσοι έχουν Samsung smart TV μπορούν να κατεβάσουν το steam link και δουλεύει αψογα 3
demmian Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Παίδες, κατεβασμένα παιχνίδια γίνονται stream ή μόνο όσα αγοράσουμε μέσω steam? Γιατί σκέφτομαι να το κάνω δωρο, να ξέρω μην το πάρω άδικα.
JimGer Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Παίδες, κατεβασμένα παιχνίδια γίνονται stream ή μόνο όσα αγοράσουμε μέσω steam? Γιατί σκέφτομαι να το κάνω δωρο, να ξέρω μην το πάρω άδικα. Γίνονται
efo355 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Παίδες, κατεβασμένα παιχνίδια γίνονται stream ή μόνο όσα αγοράσουμε μέσω steam? Γιατί σκέφτομαι να το κάνω δωρο, να ξέρω μην το πάρω άδικα. Κάτω αριστερά έχει κουμπί add game. Περνάς ότι έχεις εγκατεστημένο και παίζει κανονικά 1
Leon90 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Παιδια για να το ξαναπώ και να γλιτώσω κόσμο από τυχόν αχρειαστη αγορά όσοι έχουν Samsung smart TV μπορούν να κατεβάσουν το steam link και δουλεύει αψογα Μέχρι στιγμής , οι "Smart" τηλεοράσεις της "Samsung" που βγήκαν απο το 2016 και έπειτα , έχουν αυτήν την δυνατότητα και όχι τα παλαιότερα μοντέλα. 1
efo355 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέχρι στιγμής , οι "Smart" τηλεοράσεις της "Samsung" που βγήκαν απο το 2016 και έπειτα , έχουν αυτήν την δυνατότητα και όχι τα παλαιότερα μοντέλα.Αυτό δεν το ηξερα, καλά έκανες και το είπες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα