leftys Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 καλημέρα σας Μία φίλη μου περιέγραψε το παρακάτω και το μοιράζομαι μαζί σας μήπως έχετε καμιά ιδέα για το πως θα πρεπει να το χειριστεί. Η φίλη βρίσκεται και ζει εκτός Ελλάδας και έχει κινητό με σύνδεση σε τοπικό πάροχο. Όταν καλέι συγκεκριμένο άτομο στην Ελλάδα που έχει wind σύνδεση, δεν καταφέρνει να συνδεθεί μαζί του και ακούει ηχρογραφημένο μήνυμα της cosmote ότι δεν επαρκούν οι μονάδες για να γίνει η κλήση. Βάσιμα (από συγκεκριμένα περιστατικά του παρελθόντος) πιστεύει ότι το τηλέφωνο του ατόμου στην Ελλάδα παρακολουθείται από σκιώδη συσκευή (όπως στο σκάνδαλο βόντα αν θυμάστε) καθώς αυτόν που υποπτεύεται ότι το παρακολουθεί εργάζεται σε σημαντικό πόστο στον ΟΤΕ. Μιλώντας με τον πάροχο της χώρας που βρίσκεται, της είπαν ότι πιθανόν υπάρχει παρακολούθηση ενώ η wind εδώ είπε στο άτομο που προσπαθεί να μιλήσει ότι είναι περίεργο το θέμα (δεν ξέρω αν έγιναν μετά κάποιες κινήσεις για να το ψάξουν, έτσι και αλλιώς το μήνυμα λέει κοσμοτέ). Πως θα μπορούσε να το ψάξει περισσότερο για να δει αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο και να καταγγείλει το θέμα? Χωρίς κάτι άλλο πέρα από υποψίες προφανώς και δεν μπορεί να κάνει κάτι. τι λέτε?
turbat0s Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Χλωμό μου φαίνεται να συσχετίζεται η αδυναμία σύνδεσης με την ενδεχόμενη παρακολούθηση. Επιπλέον γιατί πρέπει να καταγγείλει αυτή και όχι αυτός που υποτίθεται ότι "παρακολουθείται"? 1
Eliaskat Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Φίλε αυτά τα θέματα τα ανοίγουν Κυριακή ... 3
NikosKallithea Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας βλέπετε
Alphaleader Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 καλημέρα σας τι λέτε? εγώ λέω οτι 1) οργιαζει η φαντασία σας 2) ο αριθμος που καλει δεν ανηκει στην Wind (μαλλον cosmote απο το μηνυμα) και εχει προωθηση κλησεων (πιθανως στην Wind) που δεν μπορει να γινει λογω ελλειψης μονάδων
jeep13 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 επισης ασορτι με το θεμα ειναι το αβαταρ σου 1
isay Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ο κάτοχος εχει κάνει αλλαγή πάροχου και εχει πάει σε cosmote Εχει ρυθμίσει εκτροπή κλήσης σε κάποιο νουμερο (π.χ. οταν ειναι κλειστό ή εκτός δικτύου ή σε ολες τις κλήσεις) Το νουμερο του δεν εχει μονάδες για να κάνει κλήση σε άλλο τηλεφωνο Ουτε παρακολουθήσεις, ουτε περιεργα, ουτε τιποτα. Βρες αλλο τροπο επικοινωνίας ή στειλε του μήνυμα και αν ανοίξει το κινητό θα το λάβει.
leftys Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 δεκτα ολα αυτα που λετε, δεν άνοιξα το θέμα χωρίς να επιβεβαιώσω τις πληροφορίες απλά μου φάνηκε περίεργο ο δέκτης των τηλεφωνημάτων στην ελλάδα (που δεν επιτυγχάνονται) είναι wind συνδεση (δεν εχει εκτροπές ούτε έχει αλλάξει πάροχο) και έχει αρκετό καιρό το νούμερο, το φαινόμενο συμβαίνει το τελευταίο διάστημα από όσο ξέρω η φίλη που καλεί από εκτός Ελλα΄δας έχει πρόβλημα μόνο με αυτόν όταν τον καλεί από το κινητό της (δεν ξέρω αν από σταθερό κάνει κάτι άλλο, θα το ρωτήσω) όλες οι υποψιες ξεκινάνε από τον ύποπτο που πιστεύει ότι τον παρακολουθεί επειδή δουλεύει στον ΟΤΕ και έχει κάνει και στο παρελθόν παρόμοιες ενέργειες προφανώς και η καταγγελία θα γίνει από τον δέκτη εφόσον μπορεί να το αποδείξει... απλά σκεφτήκαμε οτι αν υπάρχει σκιώδης συσκευή (sim) που κάνει συνακρόαση το τηλέφωνο του δέκτη, τότε είναι καρτοκινητό και δεν έχει αρκετές μονάδες και λόγω του ότι η κλήση είναι από το εξωτερικό αποτυγχάνει τι αλλο μπορεί να είναι?
isay Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Βασική παραμετρος. Οταν η φίλη σου καλεί άλλο κινητό στην Ελλάδα, αυτό χτυπά κανονικά; Μιλά με κάποιον; Αν εχει να δοκιμασει και κάποιον με wind ακομα καλύτερα. Αν σε όλους εχει το ιδιο προβλημα τοτε πρεπει να δειτε τη συνδεση της φιλης σου. Αν το προβλημα ειναι μονο στο συγκεκριμενο παραλήπτη wind πρεπει ΑΥΤΟΣ να δει τι γινεται. Επισης πες στη φιλη σου να τον καλέσει απο αλλο τηλεφωνο (σταθερο ή κινητό) Στην περιπτωση που εχετε σοβαρες ενδειξεις για υποκλοπή να παει στην αστυνομία, είναι κακουργημα. sim συνακρόασης δε γινεται γιατί το κινητό ένα ένα modem οποτε δεν μπορει να κανει 2 κλήσεις ταυτοχρονα 1
leftys Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Βασική παραμετρος. Οταν η φίλη σου καλεί άλλο κινητό στην Ελλάδα, αυτό χτυπά κανονικά; Μιλά με κάποιον; Αν εχει να δοκιμασει και κάποιον με wind ακομα καλύτερα. Αν σε όλους εχει το ιδιο προβλημα τοτε πρεπει να δειτε τη συνδεση της φιλης σου. Αν το προβλημα ειναι μονο στο συγκεκριμενο παραλήπτη wind πρεπει ΑΥΤΟΣ να δει τι γινεται. Επισης πες στη φιλη σου να τον καλέσει απο αλλο τηλεφωνο (σταθερο ή κινητό) Στην περιπτωση που εχετε σοβαρες ενδειξεις για υποκλοπή να παει στην αστυνομία, είναι κακουργημα. sim συνακρόασης δε γινεται γιατί το κινητό ένα ένα modem οποτε δεν μπορει να κανει 2 κλήσεις ταυτοχρονα οχι δεν χτυπά, ακούει το μήνυμα από κοσμοτέ ότι δεν επαρκούν οι μονάδες για να γίνει η κλήση. έχει δοκιμάσει σε άλλους wind και μιλάει κανονικά, μόνο σε αυτόν τον αποδέκτη είναι το πρόβλημα (απλά ο αποδέκτης της κλήσης δεν είναι γνώστης και πήγε στη wind και του είπαν ότι είναι περίεργο, δεν ξέρω κάτι άλλο) θα της το πω να το δοκιμάσει, να καλέσει από σταθερό ή άλλο κινητό είναι μόνο υποψίες, γιαυτό το ψάχνει για να υπάρξουν ενδείξεις/αποδείξεις ώστε να πάει νομικά/αστυνομία Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2017 από leftys
leftys Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 φρέσκο Update από τη φίλη, αντιγράφω ακριβώς ότι μου έστειλε: Όταν την πήρα από αλλον αριθμό μου το σήκωσε κατευθείαν κι όταν την καλούσα άκουγα επανειλημμένως το μήνυμα "το υπόλοιπο του λογαριασμού σας δεν επαρκεί. Για ανανέωση καλέστε στο 1315 ή 1350" με μπερδεύει ο αριθμός αλλά το έψαξα επιτοπου τότε κι ήταν κοσμοτε. Σήμερα ξαναπροσπαθησα μετα απο μια βδομαδα κι ενω το μήνυμα δεν ακούστηκε ξαφνικά επαψε να μ ακούει ενώ εγώ την άκουγα... Την πήρα σε άλλο αριθμό κι εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αύριο θα πάω στα κεντρικά της εδώ εταιρειας μου και θα ζητήσω να το κυνηγήσουν και νομικώς όσο μπορούνε. Απλά θέλω να χω όσο πιο χειροπιαστές αποδείξεις γίνεται. Η wind λεει πως δεν υπάρχει πρόβλημα κι όσο κι αν επεμενε να μιλήσει με υπεύθυνο συγκεκριμένα δε τη συνέδεαν. Κι όταν ρώτησε αυτό για την εφαρμογή της είπαν πως αυτά δε γίνονται, (για την περίπτωση που γίνεται υποκλοπή μέσω app στο κινητό), αλλά με υπεύθυνο δεν τη συνέδεσαν
Alexlooker Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Και το τηλεφωνο της φιλης σου παρακολουθείται, εκανε λαθος να συνεχιζει να καλει το εν λογω νουμερο. Και με καποιο στελεχοσ τησ Ε.Υ.Π να καταφερει να μιλησει nothing will change.
kostasbm Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 ας βγαλει τη καρτα της και να τη βαλει σε αλλη συσκευη............κανει τα ιδια ??? αν κανει τα ιδια ειναι το νουμερο της που μπορει να εχει οποιοδηποτε προβλημα,ακομα και αυτο που λες εσυ το ζητουμενο ειναι να αποκλεισεις ολες τις αλλες εκδοχες....
frozex Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 (... απλά ο αποδέκτης της κλήσης δεν είναι γνώστης...) Συγνώμη για το offtopic αλλά δεν γνωστής ποιου θέματος; πάνω στις τηλεπικοινωνίες; πως πήρε την θέση στον ΟΤΕ;;;;; BTW έβαλα vdsl και μου ανέβηκε το ping στα online games.
leftys Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Συγνώμη για το offtopic αλλά δεν γνωστής ποιου θέματος; πάνω στις τηλεπικοινωνίες; πως πήρε την θέση στον ΟΤΕ;;;;; BTW έβαλα vdsl και μου ανέβηκε το ping στα online games. ο αποδεκτης της κλησης ειναι το ατομο που προσπαθει να καλεσει στην ελλαδα οχι αυτος που υποψιαζεται οτι παρακολουθει το τηλεφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα