Προς το περιεχόμενο

Format m2 ssd

ssns

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε θυμήθηκα σήμερα!

Μου ήρθε λάπτοπ με 1603 anniversary και έτρεξα τον οδηγό ενημέρωσης για να το πάω στα 1709 επειδή η γλώσσα εγκατάστασης ήταν Αγγλικά και το iso που είχα ήταν Ελληνικά και δεν επέτρεπε την ενημέρωση με διατήρηση των εφαρμογών.

Λοιπόν, το ξεκίνησα στις 12 το μεσημέρι και το άφησα με ενεργό το teamviewer. Έμπαινα κάθε μια ώρα περίπου να δω πως πάει επειδή ήμουν έξω και τελικά τελείωσε στις 9 το βράδυ όπου και μου έφερε την επιφάνεια εργασίας!

Η ΜΣ δίνει πόνο, ε; :D
Δημοσ.

Καλημέρα,ανοιξα τον υπολογιστή και ενώ κατεβαζα ένα παιχνίδι στον hdd που έχω μου πέταξε μήνυμα ότι δεν έχω αρκετό χωρο!!μπήκα στον υπολογιστή μου και είχε σταματήσει να διαβάζει τον δισκο!!Έκανα επανεκκίνηση αλλά τώρα με πετάει στο bios και ας πατάω να bootarei από τον ssd

Δοκίμασα επαναφορά συστήματος Μέσο της επιδιορθωσης του CD και μ είπε ότι ο δίσκος που έχει τα windows είναι κλειδωμένος!! Τι εννοεί ο ποιητής?

Δημοσ.

Ο EVO στα κάνει αυτά; Και τους έχω σε εκτίμηση!

Έλεγξε τα καλώδια και άλλαξε θύρα σύνδεσης sata. Αν μπορείς δοκίμασε τον και σε άλλον υπολογιστή.

Δημοσ.

Ο EVO στα κάνει αυτά; Και τους έχω σε εκτίμηση!

Έλεγξε τα καλώδια και άλλαξε θύρα σύνδεσης sata. Αν μπορείς δοκίμασε τον και σε άλλον υπολογιστή.

Είναι m2 ssd δεν είναι ο κλασικός ssd με τα καλώδια!! Άλλαξα θύρες sata του μηχανικού αλλά δεν άλλαξε κάτι!Δεν ξέρω τι φταίει για να το αντιμετωπίσω!! Μήπως φταίει ο μηχανικός αλλά από την στιγμή που τον έβγαζα από πάνω δεν άλλαζε κάτι,μην έχω κάνει εγώ μαλάκια με την εγκατάσταση των windows;Μήπως ο m2 ssd δεν είναι συμβατός με την μητρική? Δεν ξερω
Δημοσ.

Ξεκίνα απο την αρχη,ασε μονο τον nVme πανω βγαλε ολα τ'αλλα και το dvd.

Δες αν τον βλέπεις στο bios και αν στο bios εχεις σωστές τις ρυθμίσεις.

secure boot <> disable

fastboot <> disable

και δοκίμασε GSM enable και disable εναλλάξ.

Boot Device Control > UEFI and Legacy OPROM

Αν εχεις uefi εγκατάσταση τοτε πρεπει να μπορείς να κανεις boot με το GSM>Disable

αν έχεις legancy (δυσκολο για nVme) πρεπει να έχεις > enable.

Δημοσ.

Αν εχεις uefi εγκατάσταση τοτε πρεπει να μπορείς να κανεις boot με το GSM>Disable

αν έχεις legancy (δυσκολο για nVme) πρεπει να έχεις > enable.

εξήγησε μου λίγο Αυτά!! Θα τα τσεκάρω όταν πάω σπίτι αυτά που μ ειπες.Δεν μπορώ να βγάλω το dvd γτ κάνω εγκατάσταση μέσο cd και όχι Μέσο usb
Δημοσ.

Εγώ έχω μείνει στο ότι έχεις κάνει εγκατάσταση και παρ'ολα αυτά σε πάει στο bios..

Έχασα κάτι ?

Όταν ανάβεις τον υπολογιστή βλέπεις (έβλεπες)  το logo της μητρικής (uefi)

η το logo των Win (legacy) ?

Δημοσ.

Εγώ έχω μείνει στο ότι έχεις κάνει εγκατάσταση και παρ'ολα αυτά σε πάει στο bios..

Έχασα κάτι ?

Όταν ανάβεις τον υπολογιστή βλέπεις (έβλεπες)  το logo της μητρικής (uefi)

η το logo των Win (legacy) ?

To μονο που εβλεεπα ηταν η συσκευες που εβλεπε και μετα με πεταγε κατευθειαν στο bios χωρις να δειξει logo μητρικης ή logo των windows.Δοκιμασα τις ρυθμισεις που μου ειπες αλλα δεν εγινε τιποτα οποτε πηγα παλι σε πληρες 7ωρο(μεροκαματο) φορματ!! Δεν ξερω αν μου εβγαλε το προβλημα λογο του οτι την πρωτη φορα οταν πηρα τον ssd και εκανα το φορματ ειχα και το hdd συνδεδεμενο πανω στην μητρικη!Αυτη την φορα τον εβγαλα τελειως και ηταν μονο ο ssd απανω!!Προς το παρων ολα εχουν επιστρεψει στο φυσιολογικο τους!!Σιγα σιγα θα συνδεσω και τον hdd πανω στην μητρικη και βλεπουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...