Προς το περιεχόμενο

Format m2 ssd

ssns

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,αγόρασα εχθές έναν Samsung evo m2 ssd και θέλω να του κάνω clear instal windows και να bootάρει από εκείνον κάθε φορά το σύστημα και όχι από τον hdd που έχω!! Έκανα την εγκατάσταση πάνω στην μητρική αλλά τα βρήκα σκούρα με το bios και δεν βγάζω άκρη!! Οι γνωστές ας με βοηθήσουν παρακαλώ!!

Ευχαριστώ!!

Δημοσ.

Εννοείς μάλλον οτι τα Win δεν τον βλέπουν στην εγκατάσταση σωστά ?

βαλε αυτό σε ένα στικακι αφού το αποσυμπιέσεις και στην επιλογή δίσκου θα ανεβάσεις τους drivers και θα τον δουν.

nVme WHQL.zip

Δημοσ.

Εννοείς μάλλον οτι τα Win δεν τον βλέπουν στην εγκατάσταση σωστά ?

βαλε αυτό σε ένα στικακι αφού το αποσυμπιέσεις και στην επιλογή δίσκου θα ανεβάσεις τους drivers και θα τον δουν.

Το προβλημα που αντιμετωπιζω ποιο συγκεκριμενα ειναι οτι ενω τον βλεπει στο bios δεν μου βγαζει την επιλογη για bootable device ωστε να τρεξει τo dvd με τα windows,δεν βλεπει καμια αλλη sata συσκευη

Δημοσ.

Άλλαξε sata θήρες πιθανόν να σου κλέβει 2 σατα ο nVme.

True το έβαλα σήμερα πάλι ενώ άλλαξα εχθές θύρες sata και τα βλέπει κανονικά! Μέσω του f8 κάνω επιλογή για boot από cd-rom.Θα ενημερώσω για την εξέλιξη

• Like 1
Δημοσ.

Νιωθω λες και πηρε καμια εβδομαδα το φορματ με ολες τις ενημερωσεις που εγιναν κτλ.

Υπαρχει καποιο προγραμμα για να κανω τεστ στον ssd οτι λειτουργει κομπλε απο θεμα ταχυτητων?

Δημοσ.

Samsung magician.

Atto

CrystalDiskMark

1964Mb/s read και 1425Mb/s write

ειναι λογικο το read να ειναι τοσο χαμηλο?

Mε το crystal περνω αλλα νουμερα

Δημοσ.

Νιωθω λες και πηρε καμια εβδομαδα το φορματ με ολες τις ενημερωσεις που εγιναν κτλ.[...]

Πες μας τώρα ότι ενώ έδωσες ένα σκασμό λεφτά για το σύστημα σου πήγες και έβαλες 7άρια!!! :shock:

Εκτός αν αναφέρεσαι σε άλλο σύστημα και όχι σε αυτό της υπογραφής σου.

• Like 1
Δημοσ.

Πες μας τώρα ότι ενώ έδωσες ένα σκασμό λεφτά για το σύστημα σου πήγες και έβαλες 7άρια!!! :shock:

Εκτός αν αναφέρεσαι σε άλλο σύστημα και όχι σε αυτό της υπογραφής σου.

oχι,10αρια εβαλα και επειδη μου φανηκε και εμενα παραξενο που εκαναν τοση πολυ ωρα εψαξα λιγο στον γουγλι και ειδα οτι και αλλοι χρηστες τους πηρε παρα πολυ ωρα!!

Δημοσ.

Α, έτσι πες. Μήπως έβαλες την 1703 και στο καπάκι σου πήρε την 1709 που βγήκε πριν λίγες μέρες; Τέλος πάντων! Microsoft είναι αυτή.

Ναι κατι τετοιο πρεπει να εγινε,γιατι την 1709 την ειδα που την περναγε εκεινη την στιγμη

Δημοσ.

Ναι κατι τετοιο πρεπει να εγινε,γιατι την 1709 την ειδα που την περναγε εκεινη την στιγμη

Σε θυμήθηκα σήμερα!

Μου ήρθε λάπτοπ με 1603 anniversary και έτρεξα τον οδηγό ενημέρωσης για να το πάω στα 1709 επειδή η γλώσσα εγκατάστασης ήταν Αγγλικά και το iso που είχα ήταν Ελληνικά και δεν επέτρεπε την ενημέρωση με διατήρηση των εφαρμογών.

Λοιπόν, το ξεκίνησα στις 12 το μεσημέρι και το άφησα με ενεργό το teamviewer. Έμπαινα κάθε μια ώρα περίπου να δω πως πάει επειδή ήμουν έξω και τελικά τελείωσε στις 9 το βράδυ όπου και μου έφερε την επιφάνεια εργασίας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...