matrixtv1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας παιδιά έχω ένα λάπτοπ σονυ βάιο το οποίο ενώ πατάω το πάουερ button αυτό ανάβει το λεντακι πού έχει και μετά από κάτι δευτερόλεπτα ενώ ακούγετε ότι δουλεύειδεν βγαζει εικόνα και μετά ακούγετε πολύ ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή και σβήνει έχω ελέγξει τις ΕΑΜ και έχω βγάλει και ξαναβάλει την μπαταρία του μπιος αλλά και πάλι τα ίδια.Να σημειοσω ότι δεν έχει μπαταρία αλλά το λειτουργό με το καλοδιο κατευθείαν δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.εσεισ τι προτείνετε??
TheDevilMayCare Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/495881-πρόβλημα-με-hp-pavilion-dv6/?p=56025675βγαλε μπαταριες(και λαπτοπ και μητρικης) βγαλε και μνημες και πατα και το power button για κανα λεπτοκαι μετα ξανα βαλε τα μηπως εφαγε κανα κολλημα η΄ κανας πυκνωτης κανει "κατακρατηση" Στην περιπτωση μου "αναστηθηκε" Sony ετσι, με extra πως: δοκιμασα με αλλο φορτιστη στην αρχη,και αλλαξα θεση στις μνημες μεταξυ τους. Κατοπιν αναστασης του απλως ξανακρατησα τον δικο τουφορτιστη, ενω τις μνημες δεν τις ξαναπηραξα (τις αφησα δηλ. αντιστροφα) = still working/rocking!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα