vaggelis7172 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας παιδια!!Εχω εναν σταθερο Η/Υ με καρτα γραφικων pny geforce gt220,μητρικη msi p55-gd41,cpu i5 760 και windows 7.Το προβλημα ειναι οτι τον τελευταιο μηνα μου αναβοσβηνει αρχικα δυο φορες η οθονη,μετα μου βγαινει κατω δεξια ενα μηνυμα "Το προγραμμα NVIDIA Windows Kernel Mode Driver 34...κατι σταματησε να λειτουργει" και μετα απο λιγο μου πεταει μπλε οθονη με error stop 0x00000116 και αναφερει και ενα αρχειο nvlddmkm.sys.Καμια βοηθεια?
iCyd Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμασε για αρχη να κανεις τους drivers της καρτας unistall και μετα να τους ξαναπερασεις απο την αρχη.
vaggelis7172 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμασε για αρχη να κανεις τους drivers της καρτας unistall και μετα να τους ξαναπερασεις απο την αρχη. Κατεβασα ενα προγραμμα που λεγεται DDU.Απεγκατεστησα τους drivers και εβαλα ομως παλιοτερους οπως ειδα σε αυτο εδω το site.Σημερα ανοιξα πριν λιγο τον υπολογιστη και εβαλα τυχαια να παιζει μια playlist ενα ελληνικο σιριαλ.Μεχρι στιγμης εδω και 30 λεπτα δεν μου το εχει κανει σε αντιθεση με τις προηγουμενες φορες που μετα την εγκατασταση του νεου driver μολις εκανα δευτερη επανεκκινηση μου το εκανε.Λεω να αφησω να παιζει η playlist στο youtube για καμποση ωρα.Εσυ τι λες?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει ένα μηχάνημα να δίνει μπλε οθόνες με νεώτερους drivers. Αν σου δουλεύει καλά με τους παλιούς άστους όπως είναι και μην αναβαθμίζεις σε νέους.
vaggelis7172 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Μου το εκανε παλι σημερα και παρατηρω οτι μου το παρουσιαζει μονο οταν βλεπω βιντεο στο youtube με δυο διαφορετικους browser.Δοκιμασα Internet Explorer και Chrome.
vaggelis7172 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δοκιμασε για αρχη να κανεις τους drivers της καρτας unistall και μετα να τους ξαναπερασεις απο την αρχη. Πιστευεις με το format θα λυθει?
vaggelis7172 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Τελικα εκανα format αλλα το προβλημα παραμενει.Μηπως να εβαζα την καρτα στην αλλη θυρα PCI?
vaggelis7172 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2017 Αλλαξα θυρα στην καρτα αλλα τα ιδια.Αναβαθμισα το bios παλι τα ιδια.Αν αγορασω καινουργια καρτα θα λυθει πιστευετε?
vaggelis7172 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Ποιο τροφοδοτικο εχεις ακριβως; Ενα Lamtech ATX-S450 των 450 Watt.Λες να εχει να κανει με το τροφοδοτικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα