Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά παίδες,

ψάχνω ένα κινητό για το πατέρα μου που να έχει όλα τα sos χαρακτηριστικά για έναν μπαμπά αυτής της φουρνιάς: κουμπάκια, ελληνικό μενού, καθαρή οθόνη, μεγάλη μπαταρία και να είναι ανθεκτικό. Είχε το Caterpillar αλλα το έχασε. Έχετε κάτι άλλο καλό υπ'όψιν? Μέχρι 100€

Δημοσ.

Δε του παίρνεις το Nokia 3310 να θυμηθεί και τα παλιά;

nokia-3310-payg-blue-front-Format-960?co

Το σκέφτομαι κι εγώ για τον δικό μου πατέρα μιας και ήταν μια ζωή Νοκιάκιας

Δημοσ.

Γεια χαρά παίδες,

ψάχνω ένα κινητό για το πατέρα μου που να έχει όλα τα sos χαρακτηριστικά για έναν μπαμπά αυτής της φουρνιάς: κουμπάκια, ελληνικό μενού, καθαρή οθόνη, μεγάλη μπαταρία και να είναι ανθεκτικό. Είχε το Caterpillar αλλα το έχασε. Έχετε κάτι άλλο καλό υπ'όψιν? Μέχρι 100€

παρτου παλι κατερπιλαρ το B30

Δημοσ.

Προσωπικα στον πατερα μου παιρνω παντα τηλεφωνο με πορτακι στυλ Alcatel OneTouch 1035X.

Γιατι ακομα και χωρις τα γυαλια ή στο σκοταδι ή σε μια δυσκολη στιγμη αρκει να ανοιξει το πορτακι για να απαντησει χωρις να ψαχνει πρασινα και κοκκινα κουμπια..

Δημοσ.

Ο πατέρας μου μπήκε στα 82 και έχει 5,5" Android 6,το δουλευει μηχανικα αλλά δεν τα παει πολύ χειρότερα απο κάτι έφηβες που βλέπω στα λεωφορεία να ασελγουν στο digitiser με το μανικιουρ του μεσαίου δαχτύλου. Εγώ παλι αν και μεγάλωσα χωρίς υπολογιστη ως το 90 έγραψα το πρωτο μου πρόγραμμα basic το 1983, στο ΕΚΠΑ οποτε θεωρώ οτι ένας 60 χρονος μπορεί να εξοικειωθεί με μια οθόνη touch, είναι μια γενιά με έντονο ενδιαφέρον για την τεχνολογία. Αν όχι έχω καλη εντύπωση για τα alcatel και nokia.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...