satmen Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα παιδεια.ψαχνω να βρω gps για μηχανακι και αυτοκινητο για το μηχανακι το θελω κυριος γιατι ετοιμαζομε για πακετας και λεω ας εχω και ενα gps για παν ενδοχομενο.και για το αυτοκινητο να κανει μπορει καμια φορα να θελω να παω εξω απτη πολη και να μην ξερω.αλλα θελω να ειναι οσο πιο φθηνο γινετε αλλα αξιοπιστο..τα χρηματα που θα διαθεσω μαλλον καπου 70-80 ευρω.. καποια γνωμη?τι μου προτεινετε???
Alphaleader Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 καλησπερα παιδεια.ψαχνω να βρω gps για μηχανακι και αυτοκινητο για το μηχανακι το θελω κυριος γιατι ετοιμαζομε για πακετας και λεω ας εχω και ενα gps για παν ενδοχομενο.και για το αυτοκινητο να κανει μπορει καμια φορα να θελω να παω εξω απτη πολη και να μην ξερω.αλλα θελω να ειναι οσο πιο φθηνο γινετε αλλα αξιοπιστο..τα χρηματα που θα διαθεσω μαλλον καπου 70-80 ευρω.. καποια γνωμη?τι μου προτεινετε??? Εγω δεν εχω να σου προτεινω τιποτα με 70-80 ευρώ. Με τζάμπα, το κινητό σου + Here Maps και αγόρασε μια βάση για το κινητο.
satmen Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Εγω δεν εχω να σου προτεινω τιποτα με 70-80 ευρώ. Με τζάμπα, το κινητό σου + Here Maps και αγόρασε μια βάση για το κινητο. και εγω αυτο ακριβως βρικα να κανω.κατεβασα ηδη δωρεαν χαρτες απτο playstore android offline.και εκανα το κιν.μου gps. τωρα θα κοιταξω και καμια βαση για το μηχανακι και ειμαι ετοιμος.εφτασεεεεε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα