dimips Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα. Πήγα σήμερα να κάνω downgrade από Nougat σε Marshmallow 6.0.1 του Σεπτεμβρίου του 2016 το Moto x style, έγινε κανονικά αλλά μόλις ήρθε update του Δεκεμβριου 2016 από OTA για την 6.0.1 και το έκανα το κινητό πάνω που φόρτωνε το update έκλεισε και δεν ανοίγει πια με τίποτα. Ο υπολογιστής το αναγνωρίζει ως qhSUSB_BULK ... Μάλλον έγινε hard brick.... Φτιάχνεται αυτό το πράγμα;
ziaba Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 δοκίμασε αυτό το tool https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2637338 βλεπει την συσκευη ... αν είσαι oem lock τότε τέλος μόνο σέρβις 1
dimips Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 δοκίμασε αυτό το tool https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2637338 βλεπει την συσκευη ... αν είσαι oem lock τότε τέλος μόνο σέρβις Ξέρεις καθόλου με ποιον τρόπο τα δουλεύω αυτά αν δεν ανοίγει; To κινητό δεν κάνει τίποτα, μόνο ήχο όταν το συνδέεις στο pc. Δοκίμασα όλους τους συνδιασμούς κουμπιών, δεν ανοίγει δε μπαίνει bootloader... Πρώτη φορά παθαίνω τέτοιο πράμα...
ziaba Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 είναι hard brick το χω πάθει στο μότο χ1 απο downgrade και γω δυστυχώς μόνο σέρβις 1
dimips Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 είναι hard brick το χω πάθει στο μότο χ1 απο downgrade και γω δυστυχώς μόνο σέρβις το χα root. Άρα σκουπίδια... θενκςς
saruman123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 το χα root. Άρα σκουπίδια... θενκςςΑν το έχεις ρουταρισμενο περνά μια ρομ στην sd και μετά μέσω recovery φλασαρισε την.
ziaba Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 ποιο recovery η συσκευή κάπουτ τούβλο που λέμε ... μόνο αν βρει το σωστό bat και το σηκώσει τπτ ή με qfil tool, miflash έψαξα δεν βρίσκω τπτ για hard unbrick του x style
dancer_69 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει θέμα για το qhSUSB_BULK στο reddit: https://www.reddit.com/r/MotoX/comments/4dt59q/qhsusb_bulk_fix/
dimips Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει θέμα για το qhSUSB_BULK στο reddit: https://www.reddit.com/r/MotoX/comments/4dt59q/qhsusb_bulk_fix/ ποιο recovery η συσκευή κάπουτ τούβλο που λέμε ... μόνο αν βρει το σωστό bat και το σηκώσει τπτ ή με qfil tool, miflash έψαξα δεν βρίσκω τπτ για hard unbrick του x style Αν το έχεις ρουταρισμενο περνά μια ρομ στην sd και μετά μέσω recovery φλασαρισε την. Τα διάβασα όλα, έκανα βλακεία πέρασα πάνω από την nougat custom rom χωρίς να την κάνω backup και όλες οι custom rom ήταν χάλια και ήθελα να το κάνω ξανα στοκ και τα μόνα αρχεία που υπάρχουν είναι της 6.0.1... Το κινητό είναι ένα πανέμορφο τραπεζάκι τώρα.
dimips Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά έχει κανείς ιδέα, άμα το στείλω στη Lenovo αν θα μου το φτιάξουν χωρίς χρέωση καθώς είναι rooted; Απ τη στιγμή που θα πρέπει να αλλαχτεί η πλακέτα και δε μπορούν να το τσεκάρουν, έχει τύχει σε κάποιον να το αντιληφθούν αλλιώς; Με την Ελληνική Lenovo που μίλησα μου είπαν είναι εντός εγγύησης και ότι θα περάσουν να το παραλάβουν από το σπίτι μου.
saruman123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά έχει κανείς ιδέα, άμα το στείλω στη Lenovo αν θα μου το φτιάξουν χωρίς χρέωση καθώς είναι rooted; Απ τη στιγμή που θα πρέπει να αλλαχτεί η πλακέτα και δε μπορούν να το τσεκάρουν, έχει τύχει σε κάποιον να το αντιληφθούν αλλιώς; Με την Ελληνική Lenovo που μίλησα μου είπαν είναι εντός εγγύησης και ότι θα περάσουν να το παραλάβουν από το σπίτι μου. Root και εγγύηση δεν παίζει....bye bye εγγύηση...
dimips Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Root και εγγύηση δεν παίζει....bye bye εγγύηση... Στο τηλέφωνο όταν τους έδωσα το imei μου είπαν ότι με την απόδειξη με καλύπτει η εγγύηση. Στην ερώτηση υπάρχει περίπτωση να μη με καλύπτει η εγγύηση για κάποιο λόγο, μου απάντησαν μόνο αν έχει σπάσει η οθόνη ή είναι στραβωμένη η πλακέτα. Πιστεύεις ξέχασαν να το αναφέρουν το root ή δε τους νοιάζει. Αφού τσεκαραν το imei και τα είδαν όλα κομπλέ, και αφού το τηλέφωνο δεν ανοίγει για να γράψει ότι είναι ξεκλειδωμένο, μπορεί και να είμαι τυχερός; Αύριο μου είπαν ότι θα μου στείλουν κούριερ να το παραλάβει δωρεάν. Υπάρχει περίπτωση να μου πούνε όταν το παραλάβουν είναι root, σε χρεώνουμε για έλεγχο και αποστολή πίσω κλπ; Έχεις παρόμοια εμπειρία; Και παλιότερα σε rooted κινητό sony μου είχαν κάνει αντικατάσταση τηλεφώνου δωρεάν για ελαττωματικό hardware. Ευχαριστώ που βοηθάς.
saruman123 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Το emei δεν δείχνει αν είναι ρουταρισμενο ή όχι. Και πίστεψέ με αν τους πάρεις τηλέφωνο και τους πεις ότι είναι θα στο αλλάξουν το παραμύθι. Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξουν είναι αυτό για να βρουν πάτημα. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά κατά εκεί το κόβω... Εμπειρία σε Samsung έχω που το έστειλα ΓΕΡΜΑΝΟ και αντί να σκάσω 200€ για hardware ευτυχώς έπεσα σε καλό υπάλληλο και έδωσα 40€.
dimips Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Το emei δεν δείχνει αν είναι ρουταρισμενο ή όχι. Και πίστεψέ με αν τους πάρεις τηλέφωνο και τους πεις ότι είναι θα στο αλλάξουν το παραμύθι. Το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξουν είναι αυτό για να βρουν πάτημα. Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά κατά εκεί το κόβω... Εμπειρία σε Samsung έχω που το έστειλα ΓΕΡΜΑΝΟ και αντί να σκάσω 200€ για hardware ευτυχώς έπεσα σε καλό υπάλληλο και έδωσα 40€. Κατάλαβα ... θα το ρισκάρω κι ότι γίνει.. έτσι κι αλλιώς διακοσμητικό θα είναι αν δε το στείλω ... Ας το κρατήσουν αυτοί .
dancer_69 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν τους πεις ότι το είχες ρουτάρει που να το ξέρουν. Και δε χρειάζεται να το μάθουν γιατί θα το χρησιμοποιήσουν ως πάτημα για να στο βγάλουν εκτός εγγύησης. Δεν το λες λοιπόν. Απ' όσο ξέρεις έκανες ενημέρωση και μπρίκαρε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα