Bittersweet21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) θα ειθελα την γνωμη σας για το elex, επειδη το αγορασα χτες θελω να μου πειτε σαν κοσμος ειναι αρκετα μεγαλος; και γενικος σαν παιχνιδι ειναι αρκετα δυσκολο; εχει αρκετη εξερευνηση; και γενικως ποσες ωρες χρειαζεται για να τερματιστει; Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από Bittersweet21
panther_512 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Βλέπω 27 ώρες main story και 48 ώρες με τα έξτρα https://howlongtobeat.com/game.php?id=27129
Bittersweet21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Βλέπω 27 ώρες main story και 48 ώρες με τα έξτρα https://howlongtobeat.com/game.php?id=27129 σαν κοσμος ειναι αρκετα μεγαλος;
Skywalker333 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ναι αρκετα μεγάλος κόσμος και σύνθετος. το jetpack σου σε βοηθαει πααααρα πολυ για την εξερευνηση. Απλα προετοιμάσου με υπομονή γιατι το παιχνιδι ειναι hardcore RPG, απο τα ζορικα. δλδ θα φας πααααρα πολυ ξύλο στην αρχή, παρα πολυ όμως. και δε σε πιανει απο το χερακι καθολου για τα quest, θελει μπολικη δουλεια απο εσενα. Είχα γράψει περισσότερα για αυτό εδω, νομίζω θα απαντήσει αρκετές ερωτήσεις σου αλλα αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο, let me know. Για διάρκεια, για ενα normal playthrough εχοντας κανει και αρκετα (σιγουρα οχι ολα) quests, ενα 50ωρο το εχεις σιγουρα. Ανετα μπορει να δωσει και 80 ώρες αν θες να κάνεις ολα τα quests το περισσότερο Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από Skywalker333 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Το ξεκίνησα χθες. Έχω φτάσει 7 lvl. Το combat είναι άθλιο, φτιάχνει μετά ή όχι; Και ο συνδυασμός με το μάπα armor και weapon δεν βοηθάνε πολύ στην εμπειρία. Ευτυχώς που βρήκα δυο companions και βοηθάνε, γιατί αλλιώς δεν θα είχα κάνει ούτε ένα quest, ακόμα και τα ψωριάρικα ποντίκια(εκείνα τα μεταλλαγμένα) βαράνε ποιο δυνατά από μένα. Μπορώ να βρω κάπου κάποιο καλύτερο armor και weapon;
Skywalker333 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 To combat ειναι αυτο το clunky της Piranha Bites σε ολα τα παιχνιδια της, θέλει συνήθεια. Αλλά όπως είχα πει κ τις προάλες, το παιχνίδι είναι αδίστακτο στην αρχή, τρως πολυ πολυ ξύλο. Η λογική του είναι ότι δεν μπορείς να πας όπου θέλεις και να επιβιώνεις με το καλημέρα οταν εισαι ακόμα στον πάτο της τροφικής αλυσίδας. Θέλει επιμονή, υπομονή και πολυ προσοχή. Οσο προχωράς κ δυναμώνεις και μαθαίνεις μηχανισμούς αλλα κ βρίσκεις καλύτερο εξοπλισμό και οπλισμο, τα πράγματα γίνονται όλο κ καλύτερα. Αλλά ουδέποτε δε γίνεται όπως πιο mainstream RPGs τύπου Witcher και Dragon Age Inquisition που κανεις περίπατο και καθαρίζεις mobs για πλάκα, πάντα θα έχει challenge. οσο για καλύτερο armor και weapon, βρίσκεις συνέχεια άλλα πράγματα. κ ανάλογα με ποια φατρια θα πάς και πως θα αποφασίσεις να χτίσεις τον χαρακτήρα σου, θα έχεις πρόσβαση και σε αλλα πράγματα. Αλλα στην αρχή, ρακοσυλλέκτης κ σηκώνεις οτι βρεις και ψάχνεις οσο μπορείς, με μετρο παντα γιατι πεφτεις ευκολα. 1
CCCR Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 η μαχη εχει πατερν το οποιο πρεπει να μαθεις για να προχωρησεις, ισως δεν επεξηγειτε επαρκως στο παιχνιδι το πως και το γιατι αλλα τα παιχνιδια της πιρανχα παντα ειχαν το στοιχειο learn by doing. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, Skywalker333 είπε To combat ειναι αυτο το clunky της Piranha Bites σε όλα τα παιχνιδια της, θέλει συνήθεια. Αλλά όπως είχα πει κ τις προάλες, το παιχνίδι είναι αδίστακτο στην αρχή, τρως πολυ πολυ ξύλο. Η λογική του είναι ότι δεν μπορείς να πας όπου θέλεις και να επιβιώνεις με το καλημέρα οταν εισαι ακόμα στον πάτο της τροφικής αλυσίδας. Θέλει επιμονή, υπομονή και πολυ προσοχή. Οσο προχωράς κ δυναμώνεις και μαθαίνεις μηχανισμούς αλλα κ βρίσκεις καλύτερο εξοπλισμό και οπλισμο, τα πράγματα γίνονται όλο κ καλύτερα. Αλλά ουδέποτε δε γίνεται όπως πιο mainstream RPGs τύπου Witcher και Dragon Age Inquisition που κανεις περίπατο και καθαρίζεις mobs για πλάκα, πάντα θα έχει challenge. οσο για καλύτερο armor και weapon, βρίσκεις συνέχεια άλλα πράγματα. κ ανάλογα με ποια φατρια θα πάς και πως θα αποφασίσεις να χτίσεις τον χαρακτήρα σου, θα έχεις πρόσβαση και σε αλλα πράγματα. Αλλα στην αρχή, ρακοσυλλέκτης κ σηκώνεις οτι βρεις και ψάχνεις οσο μπορείς, με μετρο παντα γιατι πεφτεις ευκολα. Έχω παίξει το risen 1 από την ίδια εταιρεία, και δεν θυμάμαι να είχε τόσο άθλιο combat. Θα ασχοληθώ λίγο ακόμα με το παιχνίδι και εάν δω ότι δεν βελτιώνετε το παρατάω. Και είναι κρίμα να χαντακώνετε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι από το άθλιο combat. Ελπίζω να το φτιάξουν στο elex 2-εάν βγει- αλλά εάν κρίνω από την τριλογία του risen, τους έχω ικανούς να φτιάξουν ένα sequel ποιο αδύναμο από το αρχικό και με περισσότερα προβλήματα.
chek2fire Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 είναι γενικά το σύστημα της piranha στην αρχή να τρως πουλί από τους πάντες. Εγώ πάντως κάνω την παλιά καλή τακτική τώρα που παίζω. Απλά αν υπάρχει κάποιος npc κοντά κάνω lure τα mob προς αυτούς για να τα σκοτώνουν. H άλλη τακτική είναι ότι παίζω σαν ranger και θα ανεβάσω και την μαγεία. Ξανά στα game της piranha το range attack είναι πάντα προτεινόμενο ιδίως στα αρχικά lvl Πάντως είναι το ίδιο κόλλημα και ακριβώς έχει την ίδια αίσθηση όπως τα gothic game.
Skywalker333 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 10 ώρες πριν, spiderman 20999 είπε Έχω παίξει το risen 1 από την ίδια εταιρεία, και δεν θυμάμαι να είχε τόσο άθλιο combat. Θα ασχοληθώ λίγο ακόμα με το παιχνίδι και εάν δω ότι δεν βελτιώνετε το παρατάω. Και είναι κρίμα να χαντακώνετε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι από το άθλιο combat. Ελπίζω να το φτιάξουν στο elex 2-εάν βγει- αλλά εάν κρίνω από την τριλογία του risen, τους έχω ικανούς να φτιάξουν ένα sequel ποιο αδύναμο από το αρχικό και με περισσότερα προβλήματα. το ιδιο στυλ ειναι απο εποχη Gothic 2. απλα οσο περνανε τα χρόνια, τοσο πιο ζορικο και clunky δειχνει. το ζορικο δε με πειραζει γιατι τους εχω μαθει τοσα χρονια. το clunky ομως κ εμενα με εκνευριζει, πρέπει επιτέλους να κάνουν σοβαροτερη δουλεια. ναι ειναι θαυμα που βγαλαν κατι τοσο μεγαλο οσο το Elex τοσο λιγα ατομα, αλλα πραγματικα θα προτιμουσα να ηταν το μισο παιχνιδι και να ειχαν ριξει ολους τους πορους στο animation και στη μαχη για να αναβαθμιστουν ως εταιρια. btw, τα Risen ειναι τα πιο "ευκολα" κ απλα παιχνιδια της εταιριας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα