Brandtobrand Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ σημαντικό patch... http://steamcommunity.com/games/411300/announcements/detail/1575563008202128011 Αλλάζει και την δυσκολία προαιρετικά για όποιον θέλει, προς το πιο "εύκολο". Δεν το έχω δοκιμάσει, όμως μόνο θετικό είναι αυτό για όποιον είχε αμφιβολίες για την αγορά του ως προς τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας του, τουλάχιστον στην αρχή, ακόμα και στο easy.
iangillan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Στις 16/12/2017 στις 6:56 ΜΜ, Undertaker25 είπε Περίπου. Απλά τα τέρατα συμπεριφέρονται διαφορετικά πχ σου επιτίθενται κάποιες στιγμές συνεχόμενα και μπορεί να είσαι επίπεδο 10 και να πεθάνεις από έναν αγριόχοιρο. Όταν το κατεβάσεις, φρόντισε να βάλεις το τελευταίο community patch αλλιώς το παιχνίδι θα είναι unplayable. υπάρχει τρόπος να φαίνονται οι διάλογοι στο παιχνίδι? και εννοώ αυτά που μου απαντάνε οι χαρακτήρες σε ό,τι τους ρωτάω.
Brandtobrand Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, iangillan είπε υπάρχει τρόπος να φαίνονται οι διάλογοι στο παιχνίδι? και εννοώ αυτά που μου απαντάνε οι χαρακτήρες σε ό,τι τους ρωτάω. Από ότι θυμάμαι, υπάρχει η επιλογή για subtitles όλων, λογικά κάπου στα settings - options, κατηγορία gameplay του παιχνιδιού. Από τα αγαπημένα παιχνίδια το Gothic 3, πολλές ώρες απόλαυσης. Καλή διασκέδαση ! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Brandtobrand
iangillan Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Στις 11/1/2018 στις 2:20 ΜΜ, Brandtobrand είπε Από ότι θυμάμαι, υπάρχει η επιλογή για subtitles όλων, λογικά κάπου στα settings - options, κατηγορία gameplay του παιχνιδιού. Από τα αγαπημένα παιχνίδια το Gothic 3, πολλές ώρες απόλαυσης. Καλή διασκέδαση ! εγώ "έλιωσα" το gothic 2,αλλά το gothic 3 (που αγόρασα πρόσφατα από το steam) με απογοητεύει.Έχω δυσκολία με την περιστροφή της κάμερας(το mouse δεν με βολεύει καθόλου,ενώ στο g2 η κάμερα ελεγχόταν από τα πλήκτρα αριστερό/δεξί βέλος)αλλά ούτε και το σύστημα μάχης μου αρέσει.
Ghost007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 καλα αυτο παιζει απο το 17 και δε εχω παρει χαμπαρι καν ? θα ειναι το επομενο που θα βαλω γιατι μολις ξεκινησα dead rising 4 ...
Ghost007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 ξεκινησα τελικα πριν λιγες μερες ..δεν εχω παιξει πολυ ακομα παντως σε γενικες γραμμες ολα καλα.. καλυτερο γραφικο απο οτι περιμενα ... με στοιχεια απο τα παλια gothic ... το gameplay παρομοιο αλλα στο μελλον πλεον κλπ ... ο χαρτης δεν θυμαμαι πως ηταν παλια ειναι λιγο καψιμο εδω γιατι πολυ μεγαλα τα μερη και δεν εχει κατι να σου δειχνει που εχεις παει κλπ ... αλλα νταξ σιγα σιγα φανταζομαι τα μαθαινεις ... και μεσα κινηση κλπ επισης μια χαρα χωρις να εχω τπτ τρελα φπς ... ειμαι 40+ σε 1440p ολα high ... 2
Undertaker25 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2019 Στην αρχή το παιχνίδι είναι παλούκι, πολύ πιο δύσκολο από τα Gothic και πολύ πιθανόν να σου έρθει να σπάσεις το pc αλλά όσο προχωράει γίνεται όλο και καλύτερο. Ειδικά στην υπόθεση όπου έχει τεράστιες ανατροπές. Βέβαια το είχα τερματίσει όταν βγήκε και δεν ξέρω τι παίζει με τον βαθμό δυσκολίας μετά τα patch. Στις 12/1/2018 στις 8:42 ΜΜ, iangillan είπε εγώ "έλιωσα" το gothic 2,αλλά το gothic 3 (που αγόρασα πρόσφατα από το steam) με απογοητεύει.Έχω δυσκολία με την περιστροφή της κάμερας(το mouse δεν με βολεύει καθόλου,ενώ στο g2 η κάμερα ελεγχόταν από τα πλήκτρα αριστερό/δεξί βέλος)αλλά ούτε και το σύστημα μάχης μου αρέσει. Gothic 3 ΜΟΝΟ με το τελευταίο Community Patch. 3
Alastor192 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Τι φαση με το συγκεκριμενο παιδια,ειναι worth it?
Skywalker333 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 εξαρτάται. ως κόσμος, θα έλεγα πως ειναι πολύ ομορφος κ ιδιαίτερος. κ απο άποψη questing εχει μπολικο ψωμί κ αρκετά καλογραμμένο. κ εχει κ πολλούς έξυπνους κ ιδιαίτερους μηχανισμους. αλλα οπως ολα τα PB παιχνιδια, το σύστημα μάχης ειναι αρκετά "σκληρό" και "παλιό" που ξενίζει πάρα πολύ οποιον δεν ειναι συνηθισμένος. Το κεντρικό στορυ δε λέει τιποτα ιδιαιτερο και γενικά να εισαι έτοιμος για πααααααααρα πολυ ξύλο κ θάνατο. πιο πολύ επεσα εδω αποτι στα Dark Souls γενικα ειναι παιχνίδι παλιάς κοπής, για οπαδούς των παιχνιδιών της PB. αλλά ειναι εντυπωσιακο για τιτλο τοσο μικρής ομάδας κ έχει πολυ ενδιαφέρον. Αν εχεις διάθεση κ χρόνο, θα το πρότεινα σιγουρα σε οπαδο των hardcore RPGs. 1 1
HellionKal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Να σημειωθεί επίσης πως είναι ήδη υπό Development το Elex 2, οπότε αν μη τι άλλο παίξτε το 1 για να χωθείτε στο 2 συνειδητοποιημένοι 1
Undertaker25 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Alastor192 είπε Τι φαση με το συγκεκριμενο παιδια,ειναι worth it? Είμαι φαν της PB από την εποχή του Gothic 1, έχω τερματίσει ότι τίτλο είχε βγάλει μέχρι το ELEX και εν τούτοις τα βρήκα σκούρα στην αρχή. Θα ταλαιπωρηθείς αρκετά μέχρι να φτάσεις σε κάποιο level αλλά για μένα αξίζει τον κόπο. ΥΓ. H Piranha Bytes εξαγοράστηκε από την THQ Nordiq, παρεπιπτόντως. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Undertaker25
LongTom Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 To είδα εδώ και το έφερε ο θείος για δοκιμή και το έτρεξα για κανένα μισάωρο. Είναι όλοι οι NPC με τόσο κακό voiceover; Ο πρώτος που είδα ήταν λίγο χειρότερος από επιπέδου mod και γενικά πολύ clanky καταστάσεις με την "λογική" των quests. Μάχη μόνο είδα με κάτι ποντικούς, αλλά εάν είναι τόσο δύσκολα όσο τα λέτε με αυτό το επίπεδο RPG λογικής μάλλον θα πάει στον κάλαθο πάραυτα.
Skywalker333 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 αχαχαχαχα ναι το voice acting ειναι αρκετά περίεργο είχα γραψει κάποτε για αυτό εδώ και ναι, για τη μάχη, οπως όλα τα PB games, αν σταματησεις στην πρώτη δεν εχεις δει τιποτα. το παιχνιδι ειναι δυσκολο κ ειναι "παλιό κ λιγο clunky" στη μαχη. οσο να χτυπιέμαι ως παλιός φαν της εταιρίας, θεωρώ πως εδω κ χρόνια έχει μείνει πίσω. εχει πολυ καλες ιδέες αλλά ειναι αρκετά σκληρό κ κουράζει. Ειδικα στην αρχή που δε ξερεις πως να επιβιώσεις καλα καλα, ειναι ζορι. στο 10ωρο πανω το συνηθίζεις κ εχοντας μαθει πολλα κολπάκια, το πας πολυ καλυτερα. απλα ως τοτε θα σε φανε 5-10 φορες δεινόσαυροι παντως το jetpack ειναι ονειρο για το exploration! για το questing ομως, προσωπικα το βρηκα πολυ ωραιο. ναι οκ, υπαρχουν κ μερικες μπαρουφίτσες αλλα ως επι το πλείστον έχει πολυ ωραια quest με διαφορετικους τρόπους επίλυσης, διχως να σε κρατάει απο το χεράκι και γενικα πολυ οργανικα μεσα στον κόσμο του. 1
LongTom Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 58 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε αχαχαχαχα ναι το voice acting ειναι αρκετά περίεργο είχα γραψει κάποτε για αυτό εδώ και ναι, για τη μάχη, οπως όλα τα PB games, αν σταματησεις στην πρώτη δεν εχεις δει τιποτα. το παιχνιδι ειναι δυσκολο κ ειναι "παλιό κ λιγο clunky" στη μαχη. οσο να χτυπιέμαι ως παλιός φαν της εταιρίας, θεωρώ πως εδω κ χρόνια έχει μείνει πίσω. εχει πολυ καλες ιδέες αλλά ειναι αρκετά σκληρό κ κουράζει. Ειδικα στην αρχή που δε ξερεις πως να επιβιώσεις καλα καλα, ειναι ζορι. στο 10ωρο πανω το συνηθίζεις κ εχοντας μαθει πολλα κολπάκια, το πας πολυ καλυτερα. απλα ως τοτε θα σε φανε 5-10 φορες δεινόσαυροι παντως το jetpack ειναι ονειρο για το exploration! για το questing ομως, προσωπικα το βρηκα πολυ ωραιο. ναι οκ, υπαρχουν κ μερικες μπαρουφίτσες αλλα ως επι το πλείστον έχει πολυ ωραια quest με διαφορετικους τρόπους επίλυσης, διχως να σε κρατάει απο το χεράκι και γενικα πολυ οργανικα μεσα στον κόσμο του. Λολ, εάν είναι να φάω 10ωρο για να μην ψοφάω όταν οι κακοί βήχουν προς το μέρος μου, φέξε μου και γλίστρησα. Γεράσαμε, δεν έχω ούτε τις ατελείωτες ώρες, αλλά ούτε την υπομονή. Μάλλον θα πάει χαμηλά στην λίστα και θα δω το άλλο DLC από το Pathfinder kingmaker. | Όντως το jetpack είναι τρομερή ιδέα. Πολύ κρίμα που δεν το έχουν υιοθετήσει και άλλα rpg. Ελπίζω να δω κάτι παρόμοιο στο Cyberpunk.
HellionKal Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Το Elex ουσιαστικά επιχειρεί να είναι Gothic αλλά... με το μισό budget των Gothic. Ως εκ τούτου "υποφέρει" σε κάποιους τομείς, μεταξύ των οποίων το voice-over ορισμένων χαρακτήρων (οι καλοί voice actors κοστίζουν άλλωστε :Ρ) και σε κάποια τεχνικά θέματα όπως animations κτλ. Αλλά θεωρώ πως εξακολουθεί να αξίζει τον κόπο, ακριβώς επειδή προσφέρει μια πιο "old-school" εμπειρία σε σχέση με κάτι Skyrim κτλ που σε πιάνουν από το χεράκι και σε λούζουν με στοργή και προδέρμ από την αρχή ως το τέλος. Και μόνο δηλαδή που τα περισσότερα quests έχουν πάνω από έναν τρόπο επίλυσης, έχεις 3 διαφορετικά factions με τα οποία μπορείς να προσεγγίσεις το φινάλε, και τουλάχιστον 4 διαφορετικούς τερματισμούς ανάλογα με τις επιλογές σου, το ανεβάζουν πάνω από το 95% των RPG που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 10 χρόνια. Αλλά θέλει την υπομονή του και το χρόνο του, ισχύει. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2019 από HellionKal 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα