Brandtobrand Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Άμα κάνεις τα πάντα από αποστολές, εξερευνάς, συλλέγεις και πας με το πάσο σου, αποδεικνύεται πως το ELEX μόνο μικρό παιχνίδι δεν είναι. Μετά από σχεδόν 50 ώρες παιχνιδιού, λέβελ 31, είμαι ακόμα στο Chapter 1 και μόλις επέλεξα faction (Berskeres). Ακόμα με κύριες αποστολές δεν έχω ασχοληθεί, αλλά έχω ολοκληρώσει όλες τις δευτερεύουσες, όλες τις αποστολές όλων των factions, τις αποστολές των claws, έχοντας εξερευνήσει το μεγαλύτερο κομμάτι του χάρτη και ενεργοποιήσει όλα τα teleport, έχοντας κλέψει ότι κλέβεται, έχοντας σκοτώσει σχεδόν 850 monsters, και έχοντας σκοτώσει όλους τους npcs που δεν έχουν όνομα σε κάθε πόλη-χωριό-καλύβα (καθένας τους δίνει το λιγότερο + 100 xp, + τα λάφυρα, μετά πληρώνεις ένα πρόστιμο και ξεμπερδεύεις) κ.κ.κ. Γενικά είναι ένας γεμάτος κόσμος, όπου και να πας θα συναντήσεις κάτι ενδιαφέρον. Σου δίνει άπειρο χώρο και ελευθερία για εξερεύνηση, πειραματισμό, role playing και γενικά να παίξεις το παιχνίδι όπως ακριβώς θες εσύ. 1
Undertaker25 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Η μόνη ξενέρα που έφαγα είναι ότι πριν κανα δίμηνο, η ΡΒ ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να βγάλει DLC διότι τα απεχθάνονται. Συνεπώς μέχρι να βγει expansion ή το Elex 2, χαιρέτα μας τον πλάτανο. Κρίμα, γιατί έχει πολύ ωραία ιστορία...
Balantakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Επαιξα λιγο...το μονο που με χαλαει ειναι το combat δεν ξερω μου φαινεται πολυ περιεργο... Θα περιμενω μερικα patchakia μηπως στρωσει λιγο το πραγμα....γενικα σαν concept μου αρεσει παρα πολυ..
Brandtobrand Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Επαιξα λιγο...το μονο που με χαλαει ειναι το combat δεν ξερω μου φαινεται πολυ περιεργο... Θα περιμενω μερικα patchakia μηπως στρωσει λιγο το πραγμα....γενικα σαν concept μου αρεσει παρα πολυ.. Στους περισσότερους έτσι φαίνεται στην αρχή, συμπεριλαμβανομένων και εμού. Όμως είναι αυτό που το έχω πει και έχω ακούσει ήδη, Στην αρχή ίσως σε ξενίζει ή σε απωθεί, Πιθανώς και να εκνευρίζει η τόση δυσκολία. Εάν του δώσεις την ευκαιρία του μετά και η μάχη βελτιώνεται έχοντας περισσότερα όπλα + μαγεία, και η δυσκολία εξισορροπείται. Λογικά, εάν έχεις ευχαριστηθεί τα προηγούμενα της εταιρείας ή σου κάνει κλικ, θα σου προσφέρει αρκετές ευχάριστες ώρες, σίγουρα.
Brandtobrand Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 http://www.gameworld.gr/component/content/article/179-2014-05-19-05-44-56/29902-to-gothic-έρχεται-στο-skyrim-μέσω-mod Gothic mod για το Skyrim (πέρα από γραφικά, με 32 αποστολές, με voice overs κκκ) Ιδιαίτερα ενδιαφέρον φαίνεται. μετά το elex, σειρά του. Μερακλίδικο mod 1
Undertaker25 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2017 Επαιξα λιγο...το μονο που με χαλαει ειναι το combat δεν ξερω μου φαινεται πολυ περιεργο... Θα περιμενω μερικα patchakia μηπως στρωσει λιγο το πραγμα....γενικα σαν concept μου αρεσει παρα πολυ.. Φρόντισε να μαζεύεις XP από αποστολές, όχι σκοτώνοντας τέρατα ή NPCs. Όπου δυσκολεύεσαι, απλά τρέχα και δοκίμασε να ξεφεύγεις με το jetpack. Το παιχνίδι θα αρχίσει να στρώνει αφού δυναμώσεις και φτάσεις τουλάχιστον επίπεδο 10. Για να μπορείς να ανταπεξέλθεις στη μάχη, πρέπει οπωσδήποτε να ανεβάσεις stamina + ένα επίπεδο στο melee. Και φυσικά να ενταχτείς σε κάποιο faction ώστε να αποκτήσεις πρόσβαση σε πανοπλίες της προκοπής. Μέχρι να φτάσεις εκεί όμως, προετοιμάσου ψυχολογικά ότι θα πεθάνεις καμιά 40αριά φορές. http://www.gameworld.gr/component/content/article/179-2014-05-19-05-44-56/29902-to-gothic-έρχεται-στο-skyrim-μέσω-mod Gothic mod για το Skyrim (πέρα από γραφικά, με 32 αποστολές, με voice overs κκκ) Ιδιαίτερα ενδιαφέρον φαίνεται. μετά το elex, σειρά του. Μερακλίδικο mod Δεν το πιστεύω αυτό που μόλις είδα... Αν δεν κατέβαζα αυτή τη στιγμή το COD WW2 και μου περίσσευε χώρος στο σκληρό, θα εγκαθιστούσα αμέσως το Skyrim να το λιώσω. Tι έφτιαξαν οι άνθρωποι? 1
NEKROMA Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Με μια λέξη σωτήριο το jet pack ειδικά στην αρχή
iangillan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το gothic 3?
mike299 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το gothic 3? http://store.steampowered.com/app/39500/Gothic_3/
TitanX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Εχω σε φυσική έκδοση την collectors edition παιχνιδαρα 1
iangillan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2017 Εχω σε φυσική έκδοση την collectors edition παιχνιδαρα είχα το gothic 2 και το έλιωσα στην κυριολεξία, τώρα με ενδιαφέρει το 3. Το σύστημα μάχης είναι το ίδιο με το 2?
Undertaker25 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Περίπου. Απλά τα τέρατα συμπεριφέρονται διαφορετικά πχ σου επιτίθενται κάποιες στιγμές συνεχόμενα και μπορεί να είσαι επίπεδο 10 και να πεθάνεις από έναν αγριόχοιρο. Όταν το κατεβάσεις, φρόντισε να βάλεις το τελευταίο community patch αλλιώς το παιχνίδι θα είναι unplayable.
iangillan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 και τι είναι το community patch ? αν κατεβάσω το παιχνίδι είναι κάτι το οποίο χρεώνεται εξτρα?
Tobajara Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2017 Όχι, αν το αγοράσεις από GOG/ Steam έχει ήδη ενσωματωθεί στο παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να το βρεις εδώ. http://www.madvulture.de/wp/archives/440
Undertaker25 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ σημαντικό patch... http://steamcommunity.com/games/411300/announcements/detail/1575563008202128011 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα