NEKROMA Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλα μια ιδεα έδωσα μην τσακωθείτε κιόλας εντάξει το witcher3 2014 game και εχει ακομη καλυτερα γραφικα και απο το elex έστω και λιγο ,μεγαλυτερο δεν θα ειναι απο το elex αυτο ειναι σιγουρο ,αλλα ακομη και το μενου του ειναι καλυτερο ,μαχες μετρια και τα δυο δεν χρειαζονται αυτα τα game μαχες σαν τα dark souls ,μην βαζετε στην κουβεντα τα σκουπιδια shadow of war... χαλαμε το τοπικ Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2017 από NEKROMA
chek2fire Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Κανένας δεν έκανε θέμα για το προσωπικό σου γούστο Undertaker γιατί wgaf από την στιγμή που arguing taste is pointless ειδικά όταν γράφουμε στο thread του ELEX που το κάνει ακόμα πιο αστείο, το θέμα είναι αυτά που γραφεις και πως τα γραφεις, makes no fuckin sense από διάλογο στην αρχή κατάλαβες "πολλά" από ένα 100+ ώρες rpg ή ότι το SOW έχει "απείρως πιο ενδιαφέροντα κόσμο να εξερευνήσεις" χωρίς να έχεις παίξει το game και χωρίς ούτε να έχεις τελειώσεις το SOW που φυσικά δεν συγκρίνεται ούτε στο 1% από το Witcher όταν όλες οι περιοχές των Midlle Earth games combined παίζει να μην είναι ούτε το μέγεθος του Novigrad, να μου έλεγες για lore Tolkien vs Sapkowski ναι, όχι τα Middle Earth games που είναι φτωχά και ότι νάνε στο συγκεκριμένο κομμάτι, για όνομα του θεού που δεν είναι καν canon. Επίσης τέτοιου είδους post κανεις πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό και το υφάκι που νομίζεις ότι έχεις και δίκαιο pointless, just an observation αλλα tbh προσωπικά δεν θα σου ξανά απαντούσα άμα συνέχιζες να γραφεις έτσι, no offence. Sorry για το offtopic. ρε guys ο τύπος σας τρολάρει τόση ώρα και κανείς δεν το έχει πάρει χαμπάρι? Απλά αγνοήστε τον και συνεχίστε να γράφετε για το game. 1
3DJIN Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 τα contracts του ray τα εχει προχωρησει κανεις? εχω κανει 5/10 και δε φαινεται να μου λεει για αλλα,level 30 ή 31 chapter 3 κατα τα αλλα μακελειο,ενα ακομη gothic/risen που πολυ γουσταρουμε 2
Brandtobrand Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 τα contracts του ray τα εχει προχωρησει κανεις? εχω κανει 5/10 και δε φαινεται να μου λεει για αλλα,level 30 ή 31 chapter 3 κατα τα αλλα μακελειο,ενα ακομη gothic/risen που πολυ γουσταρουμε SPOILER / SPOILER / SPOILER / SPOILER Στο chapter 1 ακόμα, τυχαία συνάντησα κοντά στο Fort αν θυμάμαι καλά έναν κληρικό δίπλα από μια γέφυρα, ο οποίος μόλις του μιλήσεις (είχα και τον Ray μαζί μου και έχοντας κάνει τα υπόλοιπα 5) αρχίζει και τρέχει. Αν τον ακολουθήσεις, όταν σταματήσει αποκαλύπτεται η υπόλοιπη ιστορία σχετικά με τα συμβόλαια. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες εδώ https://steamcommunity.com/app/411300/discussions/0/1479856439022227537/ 1
Undertaker25 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 τα contracts του ray τα εχει προχωρησει κανεις? εχω κανει 5/10 και δε φαινεται να μου λεει για αλλα,level 30 ή 31 chapter 3 κατα τα αλλα μακελειο,ενα ακομη gothic/risen που πολυ γουσταρουμε Μια συμβουλή: αν ενδιαφέρεσαι/στε να ολοκληρώσεις και τα 10, να το κάνεις πριν το Κεφάλαιο 3 ή αν είσαι ήδη όπως γράφεις μην προχωρήσεις το main mission. Τελείωσε πρώτα τα contracts. Όσο για δυο που θυμάμαι 1 συμβόλαιο βρίσκεται σε κάποιον που θα συναντήσεις στο The Lift ή στην καλύβα που έχει πιο κάτω όπου θα σε οδηγήσει ο Ray. 2 Ο Walter στη γέφυρα δίπλα στο Crater teleporter νομίζω. Το Elex όντως σπέρνει. Δεν παίζει να είσαι φαν των Gothic/Risen και να μην το ευχαριστηθείς. Ειδικά για τα άπειρα Homage που κάνει στις προηγούμενες σειρές. 1
mike299 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Έχοντας και τα 3 gothic στην library χωρίς να έχω παίξει κανένα, πιο θα μου προτείνετε να παίξω? Με βάση story, gameplay, world building. Μια επιλογή μόνο please γιατί χρόνος να τα πάω 1-2-3 δεν υπάρχει.
Undertaker25 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Το Νο2 μαζί με το expansion Night of the Raven (και αν έχεις εμπειρία από mods, εγκατέστησε κάποια που "εκσυγχρονίζουν"΄το game engine για τα σύγχρονα Windows, θα τα βρεις στο φόρουμ του παιχνιδιού στο steam). Την Gold Edition δηλαδή Μακράν το καλύτερο από άποψη ιστορίας και ένα από τα καλύτερα RPG ever. Το Νο3 έχει απείρως πιο σύγχρονα γραφικά, τεράστιο κόσμο αλλά δεν θα καταλάβεις πολλά αν δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα. Το Νο1 είναι η αρχή όλων που σε βάζει στο πετσί του τι εστί Gothic. Πολύ πρωτοποριακό και με τρομερή ατμόσφαιρα. Γενικά είναι παιχνιδάρες όλα αλλά με πολύ δύσκολο gameplay. Καμία σχέση με τα συνηθισμένα rpg. Άποψή μου όμως είναι να τα ξεκινήσεις με τη σειρά 1-2-3. Είναι σαν να διαβάζεις τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών κατευθείαν από τους Δύο Πύργους. Το Νο1 έχει πολύ lore πίσω του που είναι απαραίτητο για να μπεις στο νόημα και να κατανοήσεις τους χαρακτήρες που συναντάς στα 2 και 3. 2
ilos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Έχοντας και τα 3 gothic στην library χωρίς να έχω παίξει κανένα, πιο θα μου προτείνετε να παίξω? Με βάση story, gameplay, world building. Μια επιλογή μόνο please γιατί χρόνος να τα πάω 1-2-3 δεν υπάρχει. Πάρε τα με τη σειρά. Αν είναι να παίξεις μόνο ένα το 2. Το 3 χρειάζεται το Community patch (αν και λένε η steam version είναι με την πιο παλιά cp 1.6). https://www.worldofgothic.de/dl/download_478.htm
Brandtobrand Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Λόγω παλαιότητας των υπολοίπων το Gothic 3 θα σου κάτσει πιο καλά. Τρομερό παιχνίδι και αυτό, με τεράστιο κόσμο ανοιχτό προς εξερεύνηση από την αρχή. Εναλλακτικά αν ψάχνεις για κάτι πιο καινούργιο θα μπορούσε να κοιτάξεις το Risen 1. Πάντως οποιοδήποτε και αν επιλέξεις είναι σίγουρο πως αν του δώσεις την ευκαιρία (όλα της σειράς στην αρχή είναι αφιλόξενα και απομακρύνουν τους νέους παίχτες), θα σε κερδίσει. Και το ELEX ξαναλέω πως είναι Gothic, πάρα πολύ καλό. Άνετα το αγαπημένο μου για το 2017 τουλάχιστον. Μεγάλη PB για ακόμα μια φορά. 2
Undertaker25 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Το πιο αντικειμενικό review που κατάφερα να εντοπίσω (σε αντίθεση με τα review-εμετός τύπου IGN) 1
Tobajara Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Λόγω παλαιότητας των υπολοίπων το Gothic 3 θα σου κάτσει πιο καλά. Τρομερό παιχνίδι και αυτό, με τεράστιο κόσμο ανοιχτό προς εξερεύνηση από την αρχή. Εναλλακτικά αν ψάχνεις για κάτι πιο καινούργιο θα μπορούσε να κοιτάξεις το Risen 1. Δε νομίζω πως το Gothic 2 έχει τόση οπτική διαφορά σε σχέση με το 3. Εγώ θα πρότεινα το 2 γιατί είναι πιο συμμαζεμένο σαν παιχνίδι, το 3 είναι ΑΧΑΝΕΣ. Τα community patches έχουν ενσωματωθεί στις εκδόσεις για GOG (σίγουρα) και Steam (νομίζω), αλλά δεν έχουν την τελευταία 1.74 έκδοση αλλά νομίζω την 1.6 . Επίσης το expansion του 3, ακόμα και με τα community patches, είναι ένα χάλι μαύρο τεχνικά. Παρόλα αυτά το Gothic 3 είναι, για μένα, το καλύτερο single player open world RPG μετά το Witcher 3, ξεπερνώντας χιλιόμετρα τα Elder Scrolls. To Risen είναι επίσης καλή πρόταση, με την επισήμανση πως "δεν είναι Gothic". Σα μια πρώτη επαφή με τη φιλοσοφία των παιχνιδιών, και σίγουρα καλύτερο τεχνικά, είναι πρώτης τάξης ευκαιρία. 2
Undertaker25 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Επίσης το expansion του 3, ακόμα και με τα community patches, είναι ένα χάλι μαύρο τεχνικά. Το expansion Forsaken Gods το ανέλαβε η Ινδική Εταιρεία Trine Games μετά από ρήξη της PB με την JoWood, λόγω του ότι η JoWood επέμενε να κυκλοφορήσει το Gothic 3 σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ενώ η ΡΒ όχι διότι ήταν ανέτοιμο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν χιλιάδες bugs και ένα engine που κράσαρε συνέχεια. Mετά τη ρήξη, η ΡΒ αποσύρθηκε από οτιδήποτε αφορούσε expansion ή περαιτέρω patches του παιχνιδιού. Οι Ινδοί υποτίθεται πως θα κυκλοφορούσαν το Gothic 3 - Forsaken Gods πάνω σε βελτιωμένη έκδοση της Genome αλλά ουσιαστικά τα έκαναν μαντάρα και χρειάστηκαν Community Patches (με τη βοήθεια της Νοrdic ύστερα από την πτώχευση της JoWood) για να είναι playable. Δεν ήταν κακό expansion πάντως, αν εξαιρέσεις το τεχνικό κομμάτι.
Brandtobrand Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Χρήσιμος και λεπτομερέστατος οδηγός για το ELEX, με walkthroughs, συμβουλές, πληροφορίες και χάρτες. https://guides.gamepressure.com/elex/
3DJIN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 τελος απο εμενα το μαγευτικο ταξιδι ,31 ωρες περιπου level 43+ ,πηγα με clerics ,αλλα θα ακολουθησει νεο playthrough στο μελον με τα αλλα factions,εφαγα πολυ ξυλο μεσα στο game και το απολαυσα 2
Undertaker25 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Να τρως ξύλο και να σου αρέσει. Μαζοχισμός! Αυτή τη στιγμή είμαι στις 47 ώρες, έχω τερματίσει τις βασικές ιστορίες και τις περισσότερες, ίσως και όλες, αποστολές και τώρα παίζω μόνο για να εξερευνώ τον κόσμο, να συλλέξω τα legendary όπλα και ότι audiobook ή diaries υπάρχουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα