toketog Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Μα καλά αυτοί από τον ΟΤΕ δεν κοιτάνε αν η γραμμή έρχεται κανονικά μέχρι τον Κατανεμητή; Εντωμεταξύ και ο τεχνικός της wind το βρήκε το ζεύγος που πάει στο διαμέρισμα αλλά δεν το κάρφωσε.. Οπότε και να έρθει ο ΟΤΕ θα πρέπει να ξαναέρθει αυτός. Και τι απεργία μου λες.. Όλα τα στραβά σε εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 ήρθε σήμερα ο άνθρωπος να συνδέσει την γραμμή, και οι κύριοι του πΟΤΕ δεν ξέρω τι ακριβώς έκαναν αλλά γραμμή κάτω στο κατανεμητή δεν υπήρχε, ούτε καν χαρτάκι για το ποιο είναι το ζεύγος. Και τώρα το δήλωσε ως βλάβη και άντε να δούμε. υπομονη Πλάκα κάνεις, δεν μπορεί Αν δεν κάνεις πλάκα με τα χαρτάκια κλπ τοτε σε δουλεύουν ψιλο γαζι απο την wind Δεν κανει πλακα.ειδικα πιο παλια αν εβρισκες στα 10 ραντεβου ενα χαρτακι ηταν θαυμα και απειρες φορες βλαβη στον οτε για υποδειξη οριου Πλέων δεν αφήνουν χαρτάκια από τον ΟΤΕ αλλά ενημερώνεται το wcrm και θα πρεπε ο τεχνικός της wind να ξερε το όριο στην εισαγωγή Καποιες φορες αφηνουν αλλες οχι.αναλογως τον τεχνικο και αναλγοως αν μιλαμε για κατανεμητη ή χωνευτη που στην χωνευτη πρεπει να σου αφησει αφου δεν εχεις δικαιωμα πλεον σαν τεχνικος να ανοιγεις box Μου τα λενε και εμενα περιεργα απο τη wind. Εκανε πριν 2 βδομαδες αιτηση ο αδελφος μου σε γραμμη που δεν ειχε παροχο,αφου μολις νοικιασε το σπιτι. Και του ειπαν για συνδεση στις 6 νοεμβρη.Δηλαδη 1 μηνα για να συνδεσουν γραμμη χωρις να χρειαστει να τη παρουν απο αλλον. Τοσο αργα τα ζωα ειναι? η wind στελνει αιτηση στον οτε και ο οτε ενεργοποιει την γραμμη η οποια αιτηση μπορει να φαει απορριψη για απειρους λογους.οποτε δεν σημαινει οτι φταιει η wind Παιδιά τι να πω... Δεν ξέρω. Ήρθε χτες ο τεχνικός πήγε κάτω στον κατανεμητή βρήκε το ζεύγος που πάει στο διαμέρισμα και μετά πάει να βρει το ζεύγος που έρχεται από το ΚΑΦΑΟ. Είχε ένα μπακαλοχαρτο με κάτι σημειώσεις, λογικά ήταν το όριο αλλά το. Μηχάνημα που έβαλε δεν του έδειχνε σήμα έβγαζε διακοπή του καλωδίου στα 80m συνηθως το βαζεις στο οριο που εχει δωσει ο οτε αν ειναι ελευθερο και απλα ελπιζεις να σου δωσει ο οτε αυτο το οριο αλλιως ναι θα ερθει ο οτε και μετα ξανα ο τεχνικος . Μα καλά αυτοί από τον ΟΤΕ δεν κοιτάνε αν η γραμμή έρχεται κανονικά μέχρι τον Κατανεμητή; Εντωμεταξύ και ο τεχνικός της wind το βρήκε το ζεύγος που πάει στο διαμέρισμα αλλά δεν το κάρφωσε.. Οπότε και να έρθει ο ΟΤΕ θα πρέπει να ξαναέρθει αυτός. Και τι απεργία μου λες.. Όλα τα στραβά σε εμένα α.καμια σχεση οτι ολα σε σενα.αυτα ειναι καθημερινα.ο καθενας βλεπει την δικια του πλευρα και νομιζει οτι ειναι ο μονος που γινονται αυτα.αυτα ειναι ΑΠΛΑ και καθημερινα.που να πετυχεις καλωδιακη τι θα πεις.β.ναι εχει απεργια ο οτε.γ.ο οτε κανονικα πρεπει να παραδωσει την γραμμη μεχρι τον κατανεμητη αν καποιος ανοιξει την πορτα εξω για να κατεβει κατω αλλιως ειτε δεν κανει την εγκατασταση καθολου και ξανακανονιζει ραντεβου ειτε το ενωνει απεξω χωρις να ξερει αν παιζει μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Τωρα χαρτάκι δηλαδη!!! τι ειναι οι υπόλοιποι παροχοι μπακάληδες και δεν ξερουν τα ορια, τελος πάντων εγω δεν θα τους άφηνα ποτε χαρτάκι (ακου χαρτάκι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 στην οικοδομή μου εγω και οι 2 γειτονες εγω με hol ο ενας με wind ο άλλος με οτε Στην wind άφησαν χαρτάκι στον οτε και στη hol το βρήκαν με το τάμπλετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Τωρα χαρτάκι δηλαδη!!! τι ειναι οι υπόλοιποι παροχοι μπακάληδες και δεν ξερουν τα ορια, τελος πάντων εγω δεν θα τους άφηνα ποτε χαρτάκι (ακου χαρτάκι) και ξαναλεμε τα παρακατω cases. α.ο παροχος δεν εχει δικαιωμα να ανεβει σε box οποτε οταν σου αφηνει ο οτε ζευγαρι στην χωνευτη πρεπει να βαλει χαρτακι αφου μονο σε βλαβες εχω δει να αναφερουν χρωματα. β.απειρες φορες εχω πετυχει ο οτε να εχει αφησει χαρτακι πχ 34/5 και στο Crm να λεει 33/4. Yeaaaa.πολλες φορες αλλου ψαχνεις την γραμμη αλλου την βρισκεις. γ.πολλες ρεγκλετες χωρις αριθμηση. αυτοι ειναι καμποσοι λογοι για να υπαρχει χαρτακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 και ξαναλεμε τα παρακατω cases. α.ο παροχος δεν εχει δικαιωμα να ανεβει σε box οποτε οταν σου αφηνει ο οτε ζευγαρι στην χωνευτη πρεπει να βαλει χαρτακι αφου μονο σε βλαβες εχω δει να αναφερουν χρωματα. β.απειρες φορες εχω πετυχει ο οτε να εχει αφησει χαρτακι πχ 34/5 και στο Crm να λεει 33/4. Yeaaaa.πολλες φορες αλλου ψαχνεις την γραμμη αλλου την βρισκεις. γ.πολλες ρεγκλετες χωρις αριθμηση. αυτοι ειναι καμποσοι λογοι για να υπαρχει χαρτακι. Μονο κάποιος που δεν γνωρίζει το δίκτυο θέλει χαρτάκι, τα υπόλοιπα είναι για να γίνεται κουβέντα ή για να εξυπηρετηθούν οι πελάτες χωρίς καθυστερήσεις απο την ασχετοσύνη των παρόχων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Μονο κάποιος που δεν γνωρίζει το δίκτυο θέλει χαρτάκι, τα υπόλοιπα είναι για να γίνεται κουβέντα ή για να εξυπηρετηθούν οι πελάτες χωρίς καθυστερήσεις απο την ασχετοσύνη των παρόχων. τοτε απαντησε μου πως λυνεις το προβλημα στα 3 πιο πανω case που ανεφερα .η επιλογη το ψαχνω με γεννητρια απο το αστικο κεντρο ή ψαχνω ολα τα ζευγαρια δεν ειναι λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokas10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα σε όλους. Η ιστορία μου έχει ως εξής. Έχω κάνει αίτηση στη wind για ενεργοποίηση νέας γραμμής σταθερού και ίντερνετ από 6-12. Μέχρι σήμερα δεν έχει ενεργοποιηθεί και σαν πρόβλημα λένε πως δεν μας έχει δώσει ημερομηνία κατασκευής βρόχου ο δημόσιος πάροχος. Έχω στείλει εκατοντάδες μέιλ έχω μαλώσει και με το τελευταίο υπαλλήλο. Πώς να βγάλω άκρη με τους #windkseftiles? Ανάθεμα την ώρα που εκανα αίτηση εκεί και όχι στη cosmote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 37 minutes ago, kokas10 said: Καλησπέρα σε όλους. Η ιστορία μου έχει ως εξής. Έχω κάνει αίτηση στη wind για ενεργοποίηση νέας γραμμής σταθερού και ίντερνετ από 6-12. Μέχρι σήμερα δεν έχει ενεργοποιηθεί και σαν πρόβλημα λένε πως δεν μας έχει δώσει ημερομηνία κατασκευής βρόχου ο δημόσιος πάροχος. Έχω στείλει εκατοντάδες μέιλ έχω μαλώσει και με το τελευταίο υπαλλήλο. Πώς να βγάλω άκρη με τους #windkseftiles? Ανάθεμα την ώρα που εκανα αίτηση εκεί και όχι στη cosmote. μονος σου καταλαβαινεις βεβαια οτι δεν φταιει η wind και οτι τον τελευταιο καιρο ο οτε πεταει χαρταετο ειδικα με τις βλαβες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 2 hours ago, divo said: Μη μου πεις ιδικά εσύ ότι θες να γράφει πάνω ή διπλα στη ρεκλετα 1 2 3 4? ☺️ τα χαρτακια εχουν καταργηθει τουλαχιστον 3 χρονια. Ψαξτο λιγο στις διαδικασιες μηπως στις χωνευτές εχει δικαίωμα στο box κατι εχει αλλαξει νομιζω..... 👼 θα με τρελανεις και εσυ:P .εχω γραψει συγκεκριμενα για 3 συγκεκριμενα περιστατικα. επισης το θεμα ειναι εδω και 2 χρονια.χαχα.οποτε δεν θελω αριθμηση στα ζευγαρια της ρεγκλετας αλλα πολλες φορες δεν υπαρχει καν αριθμηση στις ρεγκλετες. λιγες περιπτωσεις αλλα υπαρκτες. τα 3 περιστατικα ειναι: α.ο παροχος δεν εχει δικαιωμα να ανεβει σε box οποτε οταν σου αφηνει ο οτε ζευγαρι στην χωνευτη πρεπει να βαλει χαρτακι αφου μονο σε βλαβες εχω δει να αναφερουν χρωματα. οποτε αν εχεις 10ζευγο στην χωνευτη πρεπει να ψαξεις 10 ζευγαρια .αντε και αν παιζει το βρισκεις.αν ειναι και βλαβη και δεν εχεις πχ τονο ,data αντε να παρεις μετρησεις μετα. β.απειρες φορες εχω πετυχει ο οτε να εχει αφησει χαρτακι πχ 34/5 και στο Crm να λεει 33/4. Yeaaaa.πολλες φορες αλλου ψαχνεις την γραμμη αλλου την βρισκεις. πολλες φορες ειναι λαθος το οριο στο crm οποτε εκει τι κανεις? αν δεν ειχε μπει χαρτακι δεν θα εβρισκες την γραμμη. γ.πολλες ρεγκλετες χωρις αριθμηση. πας σε εμπορικο με 100 ρεγκλετες και η αριθμηση ειναι χαλια,τι κανεις εκει? οχι οτι αμα αφησουν ενα χαρτακι αναμεσα σε αλλα 200 χαρτακια που υπαρχουν εκει θα βγει ακρη. οπως εχω δει και βλαβες να βγαινουν για υποδειξη οριου. το χαρτακι δεν θα ηταν υποχρεωτικο αν καποιοι δεν εκαναν λαθη :P. λιγες περιπτωσεις βεβαια.σε χωνευτες πρεπει να αφηνουν ακομα χαρτακια αφου το να δινεις το οριο του box δεν βοηθαει καπου αφου δεν εχεις προσβαση. επισης και πιο παλια ειχα γραψει οτι πχ σε χ περιοχες ολοι οι τεχνικοι αφηναν χαρτακι (πολλα χρονια πριν) ενω οι τεχνικοι σε αλλες περιοχες δεν αφηναν.ειχα την συζητηση αυτη πριν 8 χρονια και με εναν τεχνικο στην κρητη.εδω δεν αφηναν ποτε χαρτακια ενω στην κρητη χανια που ηταν αφηναν ολοι. λαθη εχουν γινει βεβαια και πιο παλια σε περιπτωσεις που ο οτε ενεργοποιουσε την γραμμη χωρις να παει στον πελατη καν.απλα ενωνε απο το καφαο και δεν πηγαινε κατανεμητη.ηξερε που θα βγει θεωρητικα το περναγε στο συστημα και ολα μια χαρα.και πηγαινες εκει και ειτε δεν επαιζε η γραμμη ειτε ηταν σε αλλο οριο.πλεον οσο ξερω αν δεν ειναι ανοιχτος ο κατανεμητης απλα δεν παραδινουν καν γραμμη. οπως εγραψα αυτο γινοταν παλια. τι εννοεις με αυτο? Quote Ψαξτο λιγο στις διαδικασιες μηπως στις χωνευτές εχει δικαίωμα στο box κατι εχει αλλαξει νομιζω..... αν εννοεις προσβαση οχι δεν εχει προσβαση ο παροχος στα box εκτος απο πολυ σπανιες περιπτωσεις που το box ειναι και σημειο τερματισμου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 14 hours ago, divo said: παλιοτερα ηταν υποχρεωτικο να αφησουν χαρτακι. Απο τοτε με τις φοτο...ξερεις, δεν ειναι υποχρεωτικο το χαρτακι. Επισης κατι ακουσα για προσβαση σε box σε παροχους, σε καποιο τμημα, γι αυτο σου λεω ψαχτο εχω πεσει σε κτηριο στο κεντρο της αθηνας πρεπει να ειχε στη υπογα τουλαχιστον 500 ρεκλετες☺️. Σκέψου το κουτι (ασ πουμε κουτι) ηταν ο μισος τοιχος 2Χ3. κατασκευη... του 50 πρεπει νατανε. Το τι χαρτακι ειχε.. δε λεγετε. Ευτυχως δε φτερνιστηκαμε εκει μεσα.... ακομα την εξοδο θα ψαχναμε.... μεχρι την τελευταια φορα ηξερα οτι δεν παιζει προσβαση σε box.τι εννοεις απο τοτε με τις φωτο? ναι στην αθηνα εχει κατι ωραιους κατανεμητες αστα να πανε.ενας απο αυτους νομιζω ηταν πανεπιστημιου .ρεγκλετες παντου χαρτακια παντου καλωδια παντου.αντε εκει να σου εχουν πει λαθος οριο. επισης μπερδεμα με τις ρεγκλετες και την αριθμηση γινεται και οταν ειναι σταθερο το καλωδιο. σε ενα ραντεβου δεν υπηρχαν ρεγκλετες krone αλλα ηταν ρεγκλετες κυπριωτη σε τουβλα των 100 οριων οπως μεσα στο αστικο κεντρο. και εκει επειδη ειναι σταθερο το καλωδιο το πως βρισκεις το οριο που σου εχουν δωσει ειναι λιγο πιο παραξενο απο οτι στις κανονικες ρεγκλετες. το γελιο οταν υπαρχουν πολλες ρεγκλετες ειναι οτι πολλες φορες δεν εχουν γινει εγκατασταση ολες μαζι .δηλαδη εχεις πχ κκ 300 ρεγκλετες 30-40 .μετα βλεπεις κκ300 ρεγκλετες 50-55.πιο κατω ρεγκλετες 10-12.δεν ξερεις που να ξεκινησεις και που να καταληξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Από τον ΟΤΕ μου είπαν οτι για την ενεργοποίηση της γραμμής έρχονται 2 τεχνικοί. Ένας για εξωτερικά και ένας για να συνδέσει το router. Για να συνδεθεί το router χρειάζεται ειδική ρύθμιση από τον τεχνικό ή απλώς συνδέει τα καλώδια και είναι κάτι που μπορώ να κάνω και μόνος μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 56 minutes ago, infini said: Από τον ΟΤΕ μου είπαν οτι για την ενεργοποίηση της γραμμής έρχονται 2 τεχνικοί. Ένας για εξωτερικά και ένας για να συνδέσει το router. Για να συνδεθεί το router χρειάζεται ειδική ρύθμιση από τον τεχνικό ή απλώς συνδέει τα καλώδια και είναι κάτι που μπορώ να κάνω και μόνος μου; ενας τεχνικος του οτε θα βγει εξω για να φερει την γραμμη σου μεχρι το σπιτι σου και του παροχου για να ανεβασει την γραμμη μεχρι πανω και να βαλει τον εξοπλισμο. αν ειναι ftth ενα συνεργειο να φερει την γραμμη στην πολυκατοικια και ενας να την φερει μεσα και να βαλει τον εξοπλισμο.τον εξοπλισμο παιζεις να τον βαλεις εσυ μονο αμα αλλαξεις παροχο οποτε η γραμμη υπαρχει ηδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infini Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το σπίτι (εξοχικό στην επαρχία) είχε τηλέφωνο, πριν 2 χρόνια έκανα διακοπή. Μέσα Ιουλίου πήγα στην Cosmote να το ξαναενεργοποιήσω, ήρθε τεχνικός για την εξωτερική σύνδεση αλλά δεν έβγαλε άκρη και περιμένω εδώ και 10 μέρες να μου κλείσουν νέο ραντεβού. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2022 από infini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 2 hours ago, infini said: Το σπίτι (εξοχικό στην επαρχία) είχε τηλέφωνο, πριν 2 χρόνια έκανα διακοπή. Μέσα Ιουλίου πήγα στην Cosmote να το ξαναενεργοποιήσω, ήρθε τεχνικός για την εξωτερική σύνδεση αλλά δεν έβγαλε άκρη και περιμένω εδώ και 10 μέρες να μου κλείσουν νέο ραντεβού. δεν σημαινει οτι θα σε ενεργοποιησει στην παλια γραμμη. η παλια μπορει να εχει δοθει μπορει οτιδηποτε. οποτε μεχρι εσενα θα δωσει αλλο κεντρικο και αλλο απερχομενο. ουτε νομιζω οτι θα κατσει να ασχοληθει να δει τι σου ειχαν δωσει πριν 2 χρονια μηπως ειναι ετοιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα