toketog Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Η ιστορία έχει ως εξής, στις 3/10 είχα κάνει αίτηση για νέα γραμμή στην wind. Στις 15/10 μου έρχεται SMS ότι θα έρθει ο ΟΤΕ στις 17/10 να κατασκευάσει την γραμμή. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ. Παίρνω τηλ και ρωτάω να μάθω τι γίνεται και μου λένε ο ΟΤΕ ακύρωσε το ραντεβού και έχει δώσει νέα ημερομηνία στις 19/10. Τέλος πάντων τι να κάνω λέω θα περιμένω. Έλα μου όμως που και πάλι δεν είχα νέα τους σήμερα. Ξαναπαίρνω πριν από λίγο και μου λένε ότι ήρθαν σήμερα αλλά δεν μπόρεσαν να παραδώσουν την γραμμή επειδή τα στατιστικά της δεν ήταν εντάξει. Νέα ημερομηνία παράδοσης από τον ΟΤΕ 23/10! Είναι δυνατόν; Απλά νευριάζω γιατί ναι μεν ο ΟΤΕ κωλυσιεργεί αλλά και από την άλλη αυτό με τα "κακά" στατιστικά δεν μου φαίνεται για πρόβλημα του ΟΤΕ γιατί ας πούμε αν είχε θέμα το χάλκινο ζεύγος πολύ απλά θα το άλλαζαν ( ; ), οπότε μου φαίνεται ότι είναι πρόβλημα την WIND. Η ερώτηση μου είναι, να κάθομαι και να περιμένω πότε θα τους φέξει να φτιάξουν το πρόβλημα που υποτίθεται ότι έχει η γραμμή ή να απαιτήσω να υπάρξει πιο άμεση αντιμετώπιση; Και αν έρθει η δευτέρα και ξύπνησαν στραβά αυτοί του ΟΤΕ και δεν έρθουν πάλι όπως δεν ήρθαν την περασμένη τρίτη; Ότι να ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Αυτά είναι μυθεύματα της Wind 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 πάρε στη wind και πες τους ακυρώνω την αίτηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toketog Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Οπότε τι; Απλά ο ΟΤΕ δεν έχει έρθει ποτέ και απλά λένε ότι θα έρθει για να δείχνουν ότι και καλά προχωράει η αίτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 απλά μπορεί να μην έχει ελέυθερα ζευγη για wind στη περιοχή σου γτ απο οσο ξέρω λέει π.χ έχω 100 γραμμές σε αυτή τη περιοχή οι 40 είναι ήδη σε συνδρομήτες και περισευουν 60 δια 4 εταιριες 15 μπορει να έχουν πιαστει τα ελέυθερα ζεύγη και να μην μπορεί να σε κουμπόσει οπως είχε συμβει σε εμένα κάνω αίτηση στη nova περίμενα 1 μήνα και τπτ και μέσα σε 7 μέρες συνδέθηκα στη hol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Λες ρε φίλε η wind να μη θέλει να σε συνδέσει να πάρει τα λεφτά της ? Ότι σου είπε στέκει , το θέμα είναι ότι αφού βγήκε κακή ποιότητα δικτύου προφανώς πειρε ωμικες μετρήσεις κακές δεν θα αλλάξει κάτι σε λίγες μέρες έως τις 23 που λες εκτός και αν βγήκε κλειστό και απλά σου είπαν εκεί παπατζες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toketog Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Έγινε η σύνδεση με τον ΟΤΕ εχθές κανονικά. Περιμένω τώρα να με πάρει ο τεχνικός της WIND για να γίνει η τελική σύνδεση αλλά από χτες ακόμα με παίρνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Υπομονή με την wind, ειναι αργά υα ζωα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 απειρες φορες σε καφαο μπορει να μην υπαρχουν πολλα σωστα ζευγαρια.δεν ειναι πρωτη φορα ουτε τελευταια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toketog Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 ήρθε σήμερα ο άνθρωπος να συνδέσει την γραμμή, και οι κύριοι του πΟΤΕ δεν ξέρω τι ακριβώς έκαναν αλλά γραμμή κάτω στο κατανεμητή δεν υπήρχε, ούτε καν χαρτάκι για το ποιο είναι το ζεύγος. Και τώρα το δήλωσε ως βλάβη και άντε να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2017 ήρθε σήμερα ο άνθρωπος να συνδέσει την γραμμή, και οι κύριοι του πΟΤΕ δεν ξέρω τι ακριβώς έκαναν αλλά γραμμή κάτω στο κατανεμητή δεν υπήρχε, ούτε καν χαρτάκι για το ποιο είναι το ζεύγος. Και τώρα το δήλωσε ως βλάβη και άντε να δούμε. Πλάκα κάνεις, δεν μπορεί Αν δεν κάνεις πλάκα με τα χαρτάκια κλπ τοτε σε δουλεύουν ψιλο γαζι απο την wind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Πλάκα κάνεις, δεν μπορεί Αν δεν κάνεις πλάκα με τα χαρτάκια κλπ τοτε σε δουλεύουν ψιλο γαζι απο την wind Πλέων δεν αφήνουν χαρτάκια από τον ΟΤΕ αλλά ενημερώνεται το wcrm και θα πρεπε ο τεχνικός της wind να ξερε το όριο στην εισαγωγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μου τα λενε και εμενα περιεργα απο τη wind. Εκανε πριν 2 βδομαδες αιτηση ο αδελφος μου σε γραμμη που δεν ειχε παροχο,αφου μολις νοικιασε το σπιτι. Και του ειπαν για συνδεση στις 6 νοεμβρη.Δηλαδη 1 μηνα για να συνδεσουν γραμμη χωρις να χρειαστει να τη παρουν απο αλλον. Τοσο αργα τα ζωα ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toketog Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά τι να πω... Δεν ξέρω. Ήρθε χτες ο τεχνικός πήγε κάτω στον κατανεμητή βρήκε το ζεύγος που πάει στο διαμέρισμα και μετά πάει να βρει το ζεύγος που έρχεται από το ΚΑΦΑΟ. Είχε ένα μπακαλοχαρτο με κάτι σημειώσεις, λογικά ήταν το όριο αλλά το. Μηχάνημα που έβαλε δεν του έδειχνε σήμα έβγαζε διακοπή του καλωδίου στα 80m Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά τι να πω... Δεν ξέρω. Ήρθε χτες ο τεχνικός πήγε κάτω στον κατανεμητή βρήκε το ζεύγος που πάει στο διαμέρισμα και μετά πάει να βρει το ζεύγος που έρχεται από το ΚΑΦΑΟ. Είχε ένα μπακαλοχαρτο με κάτι σημειώσεις, λογικά ήταν το όριο αλλά το. Μηχάνημα που έβαλε δεν του έδειχνε σήμα έβγαζε διακοπή του καλωδίου στα 80mΣου κάτσε στραβή φίλε τα 80μετρα από εισαγωγή είναι στο καφαο ανοιχτό το κύκλωμα . Θα φτιαχτεί αλλά δευτέρα κ τρίτη έχουν απεργία στον ΟΤΕ . Θα παίξεις από Τετάρτη /Πέμπτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα