jimmys98 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,το πσ μετα απο μια μεταφορα αρχισε και μου φριζαρει χωρις λογο σε παιχνιδια μονο ομως π.χ εκει που παιζω απο τα 60 φπσ κλειδωμενα για καποια δευτερολεπτα 3-4 φριζαρει η εικονα και συνεχιζεται αυτο ανα καποια λεπτα ελεγξα με hdsentinel τους δισκους και ολοι εχουν 100% υγεια και αποδοση εκτος απο τον σσδ που εχει 96% υγεια. Ετρεξα και μεμ τεστ οπως ειδα σε αλλα θεματα και δεν εβγαλε καποιο προβλημα,Μηπως ξερετε τι μπορει να φταιει; Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2017 από jimmys98
spyros007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 φρεζαρει .................την έχετε γαμ@σει την ελληνική γλώσσα
jimmys98 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 δηλαδή τώρα που το διόρθωσα μπορείς να με βοηθήσεις στο πρόβλημα μου ; λάθος από ταχύτητα είναι να πω οτι ήταν τπτ άλλο επειδή είχα το freeze στο μυαλό μου 1
spyros007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Η ελληνική γλώσσα δεν εχει καποια λέξη που να περιγράφει το πρόβλημά σου..................... 1
hackerW32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 dude εαν μπορεις να βοηθήσεις με το προβλημα που εχει ο το παιδι καντο, μην μας το παιζεις grammar nazi ελεος οταν λες μεταφορα εννοεις απο ενα δωματιο-σπιτι σε ενα αλλο? αλλη πρίζα δοκιμασες;και resit τα παντα gpu-ram βισματα 3
HotShot84 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δες cpu & gpu usage εκεινη την ωρα Μπορεις να βαλεις το msi afterburner για να δεις τιμες
jimmys98 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μετά από αρκετές φορές που έκανα σκαν το πς για ιούς το anti malware βρήκε και κάτι και με ένα search ήταν miner και έκτοτε λύθηκε το πρόβλημα απλά έτυχε να κατεβάζω το τορεντ πριν μεταφέρω το πς και τα συνδύασα λάθος ευχαριστώ για την βοήθεια ,μεταφορά σε άλλη πόλη δεν το διευκρίνισα 1
ZELOMOTH Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Αν ενδιαφερεται κανενας παντως, εχω φρεζα και φτιαχνω τα χωραφακια μουρλια! Πατατες να φυτευεις, λιριες να φυτρωνουν!(Λιριές : Δενδρα θαμνωδη με καρπο λιρες Αγγλιας απο Ελλισαβετ και πισω!) Βγαζει τις παλιες τις ακριβες! :-D Εργαλειο..... 1
TechnoV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 αδερφέ το ίδιο θέμα είχα. Εμένα ήταν το ίντερνετ.
mastoras007 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Κοθνίθηκε η ψύκτρα σου και ανεβάζει θερμοκρασία ο επεξεργαστής, αν έχεις aftermarket ψυκτρα μεγάλη βαριά κατα πάσα πιθανότητα έσπασε καποιοα απο της βάσεις της. Δες θερμοκρασία επεξεργαστη οταν κολλάει και πές μας πόσο είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα