Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλα μωρε απο οτι ειδα σε καμερα δν εχουν και μεγαλη διαφορα το j7 με το honor 8 και επειδη το j7 εχει και καλυτερη οθονη και μπαταρια και μικροτερο sar..και σορρυ λαθος εγραψα τις τιμες παιδια 316 βρισκω το Honor 8 και 200 σφραγισμενο απο εδω το j7 αξιζει αυτη η διαφορα τους λετε? 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΤΙ γνωμη εχετε οι αλλοι αξιζει τα 115 € διαφορα η καμερα τους?Μεχρι ποσο αξιζει λετε?

296ευρω εχει απο Κωτσο το P9 παντως,αρα για μενα το honor 8 δεν αξιζει αν κοστιζει πανω απο 300ευρω

https://www.skroutz.gr/s/8791213/Huawei-P9-32GB.html

Απλα μωρε απο οτι ειδα σε καμερα δν εχουν και μεγαλη διαφορα το j7 με το honor 8 και επειδη το j7 εχει και καλυτερη οθονη και μπαταρια και μικροτερο sar..και σορρυ λαθος εγραψα τις τιμες παιδια 316 βρισκω το Honor 8 και 200 σφραγισμενο απο εδω το j7 αξιζει αυτη η διαφορα τους λετε? 

Το J7 ειναι τιμιο overall κινητο και με βαση τα χρηματα που το βρισκεις οπως λες καλυτερα αξιζει το j7.

• Like 2
Δημοσ.

αν θεωρείς ότι δεν έχουν μεγάλη διάφορα τότε χτυπά το σάμσουνγκ

Δημοσ.

Αν είναι να βάλεις 10-20 εφαρμογές μέσα πάρε j7... Αν θες πιο πολλά πάρε το άλλο.

Το J7 μπροστά στο Honor 8 είναι ένα Fiat Punto μπροστά σε μία Mercedes C-Class....

Δημοσ.

Το J7 μπροστά στο Honor 8 είναι ένα Fiat Punto μπροστά σε μία Mercedes C-Class....

Ναι βρε δεν αντιλέγω αλλά αν είναι να βάλει 20 εφαρμογές μόνο γιατί να δώσει τόσα λεφτά;

Δημοσ.

Ναι βρε δεν αντιλέγω αλλά αν είναι να βάλει 20 εφαρμογές μόνο γιατί να δώσει τόσα λεφτά;

Λόγω SoC και RAM. Πιστεύω σε βάθος χρόνου το Honor 8 θα βγάλει τα λεφτά που κοστίζει παραπάνω. Θα μου πεις τι 3 τι 4GB RAM. Αυτό θα φανεί σημαντικά του χρόνου άντε το 2019. Το ίδιο δηλαδή που συμβαίνει τώρα, τα 2GB είναι οριακά, τα 3GB είναι καλά, τα 4GB είναι αρκετά.

Δημοσ.

296ευρω εχει απο Κωτσο το P9 παντως,αρα για μενα το honor 8 δεν αξιζει αν κοστιζει πανω απο 300ευρω

https://www.skroutz.gr/s/8791213/Huawei-P9-32GB.html

Το J7 ειναι τιμιο overall κινητο και με βαση τα χρηματα που το βρισκεις οπως λες καλυτερα αξιζει το j7.

Honor 8 - Huawei P9 είναι ίδια τηλέφωνα σχεδόν, btw.

• Like 1
Δημοσ.

Λόγω SoC και RAM. Πιστεύω σε βάθος χρόνου το Honor 8 θα βγάλει τα λεφτά που κοστίζει παραπάνω. Θα μου πεις τι 3 τι 4GB RAM. Αυτό θα φανεί σημαντικά του χρόνου άντε το 2019. Το ίδιο δηλαδή που συμβαίνει τώρα, τα 2GB είναι οριακά, τα 3GB είναι καλά, τα 4GB είναι αρκετά.

αν ειναι μικρη  η διαφορα και αν εχει τα λεφτα οκ ναι..

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το honor 8 εδώ και 6 μηνες. Από καμερα είναι καλο (μην περιμενεις επίπεδα κορυφαιων αλλα σε αυτά τα λεφτα δεν υπαρχει και κατι καλυτερο) . Από επιδοσεις δεν πιανεται είναι πολύ γρηγορο(μαλιστα με p9 φιλου μου , το honor 8 είναι οριακα πιο γρηγορο). Από μπαταρια είναι το κλασικο κινητο που βγαζεις μια μερα με κανονικη χρηση. Οσο αναφορα το sar είναι πολύ μεγαλο,αλλα αυτό συμβαινει γιατι απλα είναι dual active επομένως οι μεγιστες τιμες φτανουν όταν μιλας στο τηλεφωνο και τατυχρονα καλει και ο δευτερος αριθμος δλδ δουλευουν και οι 2 κεραιες ταυτόχρονα. Αλλα αυτό ποσο συχα θα συμβαινει? 
​  Προσωπικη μου αποψη ακομα και τωρα αξιζει παρα πολύ η αγορα του honor 8 (είναι και πανεμορφο το ατιμο)

Δημοσ.

Καλησπεραα παιδια και ευχαριστω ολους εναν εναν προσωπικα...αλλα το ψαχνω πολυ ποιο απο τα 2 να παρω το j7 ή το honor 8 γιατι δν εχω την δυνατοτητα την οικονομικη να αλαζω συσκευες καθε χρονο...Το μονο που με προβληματιζει ειναι η μπαταρια τοθ Honor 8 που βγαζει με ανοιχτα wi fi και δεδομενα οριακα μια μερα...και η αναλυση οθονης γιατι οι amoled εχουν καλυτερα χρωματα νομιζω αν κανω λαθος πειτε μου σε σχεση με το j7.,.!!Και ειμαι σε τρομερο διλημα αλλα δν παιζω παιχνιδια πολλα τα βαριεμαι ευκολα να ειμαι ειλικρινης...με νοιαζει καμερα βραδυ πρωι,οθονη ωραια χρωματα,και μπαταρια και μετα να μην κολαει σε σελιδεσ ιντερνετ fb ....Ευχαριστω για μελοντικες απαντησεις...(οντως το μπλε στο Honor τα σπαει)

Δημοσ.

Απο την στιγμη που σε ενδιαφερει η οθονη και η μπαταρια πας στο galaxy,απλα τα πραγματα.

+1 παρε σαμσουνγκ

Δημοσ.

Επειδή είδα ότι άνοιξες και άλλο θέμα για το honor 8 θα σου πω ότι αν θεωρείς ότι έχει μικρή αυτονομία (που δεν έχει κατά τη δική μου γνώμη) πρέπει να συνυπολογίσεις ότι έχει fast charge. Κοινώς φορτίζει ταχύτατα.. Όσο για την οθόνη καλύτερα πήγαινε να το δεις από κοντά. Δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις να διακρίνεις κάποια αισθητή διαφορά από το samsung, είναι άψογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...