kp1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα σκεφτομαι να παρω το honor 8 στα 300 το βρισκω καινουριο...αλλα δν εχει OIS αρα παιζει να μην βγαζει καλες φωτο ή κουνημενες?Εχει θεμα στην πραξη που δεν εχει ΟΙS ξερει κανενας?ΑΞΙΖΕΙ? Και ισχυει οτι εχει μεγαλα ποσοστα SAR? Huawei Honor 8 is (1.5 watt per kg) ειναι πολυ νομιζω,, Ας απαντησει οποιος ξερει ευχαριστω!
x_vagos_x Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Έχει περάσει από τα χέρια μου. Πολύ καλό φωτογραφικά. To OIS βοηθάει μόνο στις νυχτερινές λήψεις. Την ημέρα βγάζουν πλέον και κινητά των 150-200 ευρώ εντυπωσιακότατες φωτογραφίες. Μερικά δείγματα στο Flickr μου από το Honor 8 https://www.flickr.com/photos/xvagosx/albums/72157677975146074 Πρόσφατα είχα δοκιμάσει και OnePlus 5, και μετά από καιρό με κινητό χωρίς OIS θυμήθηκα πόσο απαραίτητο είναι όταν θέλεις να βγάλεις βραδινές. Αρκετές φωτογραφίες μου σε σκοτάδι ή χαμηλό έστω φωτισμό έβγαιναν χωρίς πολλή λεπτομέρεια και με αρκετή προσπάθεια να μην είναι κουνημένες. Το παιχνίδι κρίνεται στις βραδινές λοιπόν. Αν δεν σε νοιάζει, είναι από τις καλύτερες κάμερες σε συσκευή με αυτά τα χρήματα. Όσο για το SAR όλα τα Huawei/Honor είναι ψηλά. Αν το έχεις σκουλαρήκι το κινητό ξανασκέψου το. Με handsfree είσαι ΟΚ. 2
kp1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μπραβο σου φοβερό μήνυμα με ανάλυση... μια τελευταία ερώτηση samsung j7 2017 στα 200€ καινούριο ή honor 8 στα 250 καινούριο βάση καμερερας πρωι,βράδυ και selfie,και οθόνη χρώματα ευχαριστώ πάρα πολύ.
vairass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μπραβο σου φοβερό μήνυμα με ανάλυση... μια τελευταία ερώτηση samsung j7 2017 στα 200€ καινούριο ή honor 8 στα 250 καινούριο βάση καμερερας πρωι,βράδυ και selfie,και οθόνη χρώματα ευχαριστώ πάρα πολύ. Αν είναι να βάλεις 10-20 εφαρμογές μέσα πάρε j7... Αν θες πιο πολλά πάρε το άλλο.
kp1 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Θέλω να βάλω messenger,facebook,uber,viber,gazzetta,,και 6 ακόμα μαξ...δεν μεταφέρεται τπτ στην sd?
vairass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Θέλω να βάλω messenger,facebook,uber,viber,gazzetta,,και 6 ακόμα μαξ...δεν μεταφέρεται τπτ στην sd? μεταφερεται αλλα ΟΧΙ ολα....το ειχα σου λεω και εφυγε νυχτα . Αυτα τα χωραει αλλα για games χλωμο να ξερεις.
saruman123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Θέλω να βάλω messenger,facebook,uber,viber,gazzetta,,και 6 ακόμα μαξ...δεν μεταφέρεται τπτ στην sd?Αν έχει android 7 υπάρχει μια λειτουργία:"Να επιτρέπονται υποχρεωτικά εφαρμογές σε εξωτερική συσκευή"Ενεργοποιώντας την, δίνουμε στην ουσία τη δυνατότητα σε όλες τις εφαρμογές που εγκαθιστούμε να μεταφερθούν σε εξωτερική μνήμη είτε αυτές το υποστηρίζουν επίσημα είτε όχι.
vairass Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Αν έχει android 7 υπάρχει μια λειτουργία:"Να επιτρέπονται υποχρεωτικά εφαρμογές σε εξωτερική συσκευή" Ενεργοποιώντας την, δίνουμε στην ουσία τη δυνατότητα σε όλες τις εφαρμογές που εγκαθιστούμε να μεταφερθούν σε εξωτερική μνήμη είτε αυτές το υποστηρίζουν επίσημα είτε όχι. Το κάνει αυτό το 7; δεν έβαλα ποτέ κάρτα οκ.. Καλό αν είναι έτσι.
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 ή honor 8 στα 250 καινούριο βάση καμερερας πρωι,βράδυ και selfie,και οθόνη χρώματα ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν ξερω που το βρισκεις τοσο αλλα εχει με διαφορα την καλυτερη καμερα στα χρηματα αυτα,ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι στα 250ευρω συνηθως το καλυτερο overall κινητο ειναι το xiaomi με μετρια προς κακη καμερα. Οθονη ισως εχει καλυτερη το galaxy.
kp1 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Fulgore σε εχασα φιλε για j7 λες οτι εχει καλυτερη καμερα?Με προβληματιζει δεν εχει ΟΙS....!saruman123 εισαι σιγουρος οτι γινεται αυτο επειδη εχει android 7 το εχεις κανει?Και πως το κανει κανεις?Ευχαριστω παρα πολυ
Fulgore Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 To Honor 8 στα χρηματα αυτα εχει την καλυτερη καμερα με διαφορα και πιο δυνατο επεξεργαστη και ram. Το samsung εχει καλυτερη οθονη και μπαταρια/αυτονομια.
ziaba Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μπραβο σου φοβερό μήνυμα με ανάλυση... μια τελευταία ερώτηση samsung j7 2017 στα 200€ καινούριο ή honor 8 στα 250 καινούριο βάση καμερερας πρωι,βράδυ και selfie,και οθόνη χρώματα ευχαριστώ πάρα πολύ. απορώ πως από έλλειψή του ois στο honor 8 πήγες στο j7 κάποιος που τον ενδιαφέρει πραγματικά η φωτογραφία δεν θα κοιτούσε καν το συγκεκριμένο sumsung έκτος αν είναι άσχετος (χωρίς παρεξήγηση) 2
x_vagos_x Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ανάλογο -σχετικά- του Honor 8 σε λιγότερα χρήματα είναι το Honor 6X. Διπλή κάμερα με παρόμοια καλούδια με του Honor 8, μικρότερης ανάλυσης ο δεύτερος αισθητήρας, εντελώς άλλη ποιότητα κατασκευής (σαφώς ανώτερο το 8), αλλά στα συν του 6Χ η μεγαλύτερη οθόνη και η φτηνότερη τιμή για αυτά που προσφέρει. Στα 200-250 νομίζω είναι το μόνο καλό φωτογραφικά μαζί με το Moto G5 Plus (260 απ' ότι βλέπω). Αν κοιτάζεις από εξωτερικό παίζουν άλλες τιμές, βέβαια.
~mxls~ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 vagos, ωραίες λήψεις. kp1, honor 8 με 250€ χτύπα το. 1
saruman123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Το κάνει αυτό το 7; δεν έβαλα ποτέ κάρτα οκ.. Καλό αν είναι έτσι.Ναι το κάνει....saruman123 εισαι σιγουρος οτι γινεται αυτο επειδη εχει android 7 το εχεις κανει?Και πως το κανει κανεις?Ευχαριστω παρα πολυΝαι το κάνει.Επειδή εγώ έχω 64gb δεν χρειάζεται,το έκανα όμως στις γυναίκα μου. Τον τρόπο τον βρήκα από εδώ http://www.doctorandroid.gr/2016/12/move-apps-to-sd-android-7.html?m=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα