BloodDonor89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα, θελω να στειλω ιντερνετ σε ενα σπιτι το οποιο απεχει περιπου 50-60 μετρα. Αυτο θελω να γινει αποκλειστικά ασυρματα. Αρα πρεπει να μπουν κεραιες. Οπτικη επαφη απο την ταρατζα εχουν. Οποτε ολα καλα εδω. Το προβλημα μου τωρα ειναι στο τι κεραιες να επιλεξω.
chios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Με δύο tplink cpe210 θα κάνεις δουλειά, 50 μέτρα είναι πολύ μικρή απόσταση δεν χρειάζεται ακριβά μηχάνημα.
BloodDonor89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Επισης διαβασα πολυ καλα σχολια και γι αυτα εδω http://www.e-shop.gr/ubiquiti-nanostation-loco-m2-antenna-8dbi-outdoor-client-p-PER.535103 Επισης κατι αλλο που θα ηθελα να μαθω. Θα μπορω να εχω την εξης συνδεσμολογια; Router ----> ασυρματη συνδεση στη κεραια πομπος σας access point? Να μην εχω καλωδια utp κτλ, να εχω μονο το καλωδιο του ρευματος.
chios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Πολύ καλό είναι και αυτό που έβαλες, ένα καλώδιο θα φεύγει από το ρουτερ και θα πηγαίνει στην κεραία με poe. 1
jkoukos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Router ----> ασυρματη συνδεση στη κεραια πομπος σας access point? Να μην εχω καλωδια utp κτλ, να εχω μονο το καλωδιο του ρευματος. Όλα τα εξωτερικά ΑΡ παίρνουν τροφοδοσία μέσω PoE τροφοδοτικού, που σημαίνει ότι υποχρεωτικά γίνεται μέσω ενός μόνο UTP καλωδίου μαζί με τα data. Δεν παίρνουν τροφοδοσία από ηλεκτρολογικό καλώδιο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα