panoskir Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Επομένως, αφού δεν είναι Ελληνικής εισαγωγής, ξέχασε την, την αντικατάσταση. Επισκευή θα γίνει. Και αν σου πω οτι εχει γινει αντικατασταση σε flex 2 σε G5 se σε κινητο αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο ,τι θα πεις; 1
telis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν έχουν ανταλλακτικά, υποχρεωτικά θα γίνει αντικατάσταση με άλλη συσκευή. Δεν μπορούν να στο στείλουν πίσω χαλασμένο εφόσον είναι εντός εγγύησης 1
ChimairaX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Η εγγύηση ισχύει αλλά ΜΟΝΟ για επισκευή. Αντικατατάσταση κάνουν μόνο σε όσους έχουν αγοράσει από μεγάλες αλυσίδες. Ρώτα και μόνος σου, στο live chat της LG, για να στο επιβεβαιώσουν. Λάθος και διαψεύδω. Για το συγκεκριμένο μοντέλο με πήραν οι ίδιοι τηλέφωνο στο μαγαζί και μου είπαν ότι επειδή αδυνατούν να βρουν μπαταρία θα αντικαταστήσουν την συσκευή. Τους έδωσα το τηλέφωνο του πελάτη μου να συνεννοηθούν. Το Flex 2 δεν ήταν Ελληνικής αντιπροσωπείας, αλλά από κάποια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα (δεν πρόλαβα να δω ποια) Μια χαρά αντικατάσταση συσκευής έκαναν.
thanos24 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Πάντως εμένα μπαταρία μια χαρα βρήκαν τις προαλλες κ πλήρωσα και 31 ευρω. Συνήθως πλακέτες δεν βρίσκουν ευκολα..
AlienTechGR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Οκ παίδες, μου έγινε κατανοητό πλέον. Έκανα λάθος. Οπότε, το παλικάρι μπορεί να ελπίζει και σε αντικατάσταση δηλαδή. Καλό αυτό. 1
thanos24 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Με ενημέρωσαν σήμερα ότι αντικατέστησαν τη πλακέτα και το έχουν ήδη στείλει από Παρασκευή. Προφανώς έφεραν πλακέτες μαζικά μετά από τόσες αντικαταστασεις δε συνέφερε. .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα