thanos24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Γεια σε ολους. το κινητο μου μετα απο ενα χρονο τα εφτυσε και αναγκαστηκα να αλλαξω μπαταρια πληρωνοντας 31 ευρω. μετα απο εναμιση μηνα η καμερα δεν ανοιγει και οταν με καλουσαν δεν εδειχνε κατι στην οθονη απλα ακουγα τον ηχο κλησης. το εστειλα για σερβις αλλα ακομα δε το εχουν τσεκαρει λενε. τι παιζει να φταει? καπου διαβασα οτι μπορει να σου αντικαταστησουν τη συσκευη με g5 'η παρομοια αν το προβλημα δε λυνεται 'η θελει πολυ καιρο να ερθει ανταλλακτικο. ξερει κανεις κατι γι'αυτο? 1
Left13S Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Την μπαταρια την αλλαξες μονος σου; Παιζει να δημιουργηθηκε πρόβλημα στην καλωδιοταινια κατα την αφαιρεση της μπαταρίας.
thanos24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Την μπαταρια την αλλαξες μονος σου; Παιζει να δημιουργηθηκε πρόβλημα στην καλωδιοταινια κατα την αφαιρεση της μπαταρίας. οχι φιλε μου αυτοι την αλλαξαν κανονικα
technology_guy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πιστεύω ότι είναι ευκαιρία να αφήσεις το Flex 2 και να πάρεις κάποιο καινούριο τηλέφωνο. Μην το ψάξεις πολύ για επισκευές κτλ.
thanos24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Εγώ πιστεύω ότι είναι ευκαιρία να αφήσεις το Flex 2 και να πάρεις κάποιο καινούριο τηλέφωνο. Μην το ψάξεις πολύ για επισκευές κτλ. εχω παρει το j7 2017 για να το εχω σα δευτερο. Aλλα το flex ειναι ακομα πιο γρηγορο στα σημεια. φυσικα η αυτονομια του ειναι αστεια και δεν εχει δακτυλικο αποτυπωμα. θελει 2 φορες τη μερα φορτιση τουλαχιστον. ενω το j7 βγαζει για πλακα 1μιση μερα δυνατης χρησης και σχετικα χαλαρα μπορει να φτασει και 3-4 μερες. εφοσον εχω εγγυηση θελω να επωφεληθω μηπως μου δωσουν καμια καλυτερη συσκευη..
technology_guy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Άλλη συσκευή δεν πρόκειται να δώσουν. Το πολύ πολύ να μείνεις 2 βδομάδες χωρίς το flex μέχρι να το επισκευάσουν
thanos24 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Άλλη συσκευή δεν πρόκειται να δώσουν. Το πολύ πολύ να μείνεις 2 βδομάδες χωρίς το flex μέχρι να το επισκευάσουν εχω διαβασει οτι σε αρκετους εχουν δωσει το g5.
AlienTechGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 εχω διαβασει οτι σε αρκετους εχουν δωσει το g5.Από πού είναι αγορασμένο;
AlienTechGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 kinito.grΕπομένως, αφού δεν είναι Ελληνικής εισαγωγής, ξέχασε την, την αντικατάσταση. Επισκευή θα γίνει.
thanos24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Επομένως, αφού δεν είναι Ελληνικής εισαγωγής, ξέχασε την, την αντικατάσταση. Επισκευή θα γίνει. δεν εχει καμια σημασια. η εγγυηση ισχυει κανονικα και καλυπτει καθε βλαβη. αλλωστε ολοι οσοι ανεφεραν πως τους το αντικατεστησαν δε νομιζω να το πηραν εκτος σκρουτζ. το 99% των κατοχων εχουν συσκευες παραεισαγωγης ειναι γνωστο αυτο
AlienTechGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 δεν εχει καμια σημασια. η εγγυηση ισχυει κανονικα και καλυπτει καθε βλαβη. αλλωστε ολοι οσοι ανεφεραν πως τους το αντικατεστησαν δε νομιζω να το πηραν εκτος σκρουτζ. το 99% των κατοχων εχουν συσκευες παραεισαγωγης ειναι γνωστο αυτο Η εγγύηση ισχύει αλλά ΜΟΝΟ για επισκευή. Αντικατατάσταση κάνουν μόνο σε όσους έχουν αγοράσει από μεγάλες αλυσίδες. Ρώτα και μόνος σου, στο live chat της LG, για να στο επιβεβαιώσουν.
thanos24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Η εγγύηση ισχύει αλλά ΜΟΝΟ για επισκευή. Αντικατατάσταση κάνουν μόνο σε όσους έχουν αγοράσει από μεγάλες αλυσίδες. Ρώτα και μόνος σου, στο live chat της LG, για να στο επιβεβαιώσουν. ειχες προσωπικη εμπειρια επ'αυτου με καποια συσκευη?
AlienTechGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Προφανώς, δεν τα βγάζω από το μυαλό μου. Από LG, είχα στείλει και LG G2 και LG G3, τα οποία ήταν εντός εγγύησης κανονικά, και έκαναν επισκευή. Με είχαν διαβεβαιώσει μάλιστα, ότι και 2 μήνες να κάνει να 'ρθει το ανταλλακτικό, αντικατάσταση δε μπορεί να γίνει επειδή ήταν από Skroutzομάγαζο. Από την άλλη πλευρά, LG Spirit, αγορασμένο από Γερμανό, κρίθηκε μη επισκευάσιμο από το service, και μου έκοψαν πιστωτικό κάτι το οποίο υπό άλλες συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει.
thanos24 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 γιατι εμεις απο σκρουτζ στο πηγαδι κατουρησαμε??χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα