G.makrihairis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Γειά σας, μετά την αλλαγή rom στο συγκεκριμένο τηλ. έχω κάποια μικροπροβληματάκια όπως στις συντομεύσεις δεν ανάβει ο φακός και το ξυπνητήρι δεν χτυπαει αν η συσκευή είναι κλειστή!!! Η rom που έβαλα ειναι η 7.1.2 έκδοση LineageOS-14.1-20170831-NIGHTLY-s2 Aν υπαρχει κάποια ιδέα για πιθανή βελτίωση θα ήταν καλά..... Ευχαριστώ
ziaba Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Γειά σας, μετά την αλλαγή rom στο συγκεκριμένο τηλ. έχω κάποια μικροπροβληματάκια όπως στις συντομεύσεις δεν ανάβει ο φακός και το ξυπνητήρι δεν χτυπαει αν η συσκευή είναι κλειστή!!! Η rom που έβαλα ειναι η 7.1.2 έκδοση LineageOS-14.1-20170831-NIGHTLY-s2 Aν υπαρχει κάποια ιδέα για πιθανή βελτίωση θα ήταν καλά..... Ευχαριστώ το λέει και η rom NIGHTLY δηλ είσαι φάση πειραματόζωο τι περιμένεις? ... πέρνα μια stable ή καλύτερά μια official να δουλεύουν όλα ρόλοι και άσε τις customιες και μπαρμπούτσαλα για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο 1
G.makrihairis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 το λέει και η rom NIGHTLY δηλ είσαι φάση πειραματόζωο τι περιμένεις? ... πέρνα μια stable ή καλύτερά μια official να δουλεύουν όλα ρόλοι και άσε τις customιες και μπαρμπούτσαλα για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο Για δώσε κάποιο λινκ για το τι νομίζεις ότι είναι καλυτερο....
ziaba Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 https://forum.xda-developers.com/le-2/how-to/leeco-le-2-x520-stock-firmware-t3657689 1
KyrGR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Σε όλα τα nougat δεν ανάβει ο φακος, θα εγκαταστήσεις την εφαρμογή flashlight tile fix kenzo.Οντως το lineage έχει προβληματάκια,αν βγει RR η MIUI προτίμησε τα. 1
saruman123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Σε όλα τα nougat δεν ανάβει ο φακος Σε μένα ανάβει κανονικά.... το ξυπνητήρι δεν χτυπαει αν η συσκευή είναι κλειστή!!! Τι εννοείς κλειστή.....όταν είναι ανοιχτό και κλειδώνει αυτόματα ή όταν το απενεργοποίεις εντελώς....αν είναι το δεύτερο στα android έτσι γίνεται.
G.makrihairis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Σε μένα ανάβει κανονικά.... Τι εννοείς κλειστή.....όταν είναι ανοιχτό και κλειδώνει αυτόματα ή όταν το απενεργοποίεις εντελώς....αν είναι το δεύτερο στα android έτσι γίνεται. Mιλάω για απενεργοποίηση του τηλεφώνου. 'Οχι δεν είναι ακριβώς σε όλα έτσι...είχα ένα doogee x5 pro(5.1 android ) και με απενεργοποιημένο το τηλ το ξυπνητήρι χτύπαγε μια χαρά!! Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2017 από G.makrihairis
saruman123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Πρώτη φορά το ακούω να χτυπάει απενεργοποιημένο
G.makrihairis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Πρώτη φορά το ακούω να χτυπάει απενεργοποιημένο και με lollipop και με marshmallow!!!
saruman123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 και με lollipop και με marshmallow!!!Και με kitkat και γενικά σε όλες τις εκδόσεις...
G.makrihairis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Και με kitkat και γενικά σε όλες τις εκδόσεις... Εννοώ ότι ηρθε με 5.1 και μετά περάστηκαν και τα 6. Και το λεω αυτό γιατι χρησιμοποιώ ξυπνητήρι σε καθημερινή βαση μέσω τηλεφώνου.
saruman123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ναι Και το ξανά λέω σε απενεργοποιημένο τηλέφωνο μιλάω πάντα και όχι κλειστό. Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το εχεις σε flight mode το βραδυ...αλλά δεν θεωρείται απενεργοποιημένο...
chios Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Και όμως ένα jiayu g3s που είχα ακόμα και εντελώς κλειστό το ξυπνητήρι χτυπούσε κανονικά. Στα δύο xiaomi που έχω τώρα δεν χτυπάει.
G.makrihairis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 τι έκανες πέρασες την rom του geekbuying?Δεν έχω ασχοληθεί ακόμα....Και όμως ένα jiayu g3s που είχα ακόμα και εντελώς κλειστό το ξυπνητήρι χτυπούσε κανονικά. Στα δύο xiaomi που έχω τώρα δεν χτυπάει.Και εμένα εκτός απο το doogee x5 και ενα hom tom εντελώς κλειστό χτύπαγε κανονικά....και σε ενα xiaomi 4a επίσης!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα