Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Windows 10 Mobile Fall Creators Update (Version 1709).

Άμα μπεις insider fast μπορείς να κατεβάσεις τώρα την νέα έκδοση 15254.1 πριν την κόψει η μικρομαλακή.

Εγώ αυτό έχω κάνει ήδη και δουλεύει μια χαρά.

• Like 2
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αγόρασα καινούργιο πριν μερικούς μήνες το 640xl που κυκλοφορούσε επίσημα και τώρα δεν παίρνει αναβάθμιση ενώ είναι υποχρεωμένη για μια διετία να υποστηρίξει τις συσκευές της. 

Ποιο απάτη εταιρία δεν πρέπει να υπάρχει!!..

Ξανά ούτε μανταλάκια δεν αγοράζω που να έχουν επάνω τους το logo της.

E είναι κρίμα φίλε μου. Είναι γνωστό ότι κατασκευάζει εξαιρετικά μανταλάκια η Microsoft.

Δημοσ.

Ούτε τον Gates δεν νοιάζει γιατί έχει Android, φυσικά ούτε τον emo υπεύθυνο γιατί έχει iphone.

Νοιάζει τον Retromaniac όμως, που χάθηκε αυτή η ψυχή; :D

• Like 2
Δημοσ.

Ούτε τον Gates δεν νοιάζει γιατί έχει Android, φυσικά ούτε τον emo υπεύθυνο γιατί έχει iphone.

Νοιάζει τον Retromaniac όμως, που χάθηκε αυτή η ψυχή; :D

Φλερτάρει με Android αυτός τώρα. Τον αναχαίτισε η MS και αυτόν!
  • Like 1
Δημοσ.

δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσεις,

αλλά είχα το συγκεκριμένο λειτουργικό για ένα χρόνο περίπου,

είχε ορισμένα πολύ δυνατά σημεία,

και γενικά πιστεύω ότι γενικά ήταν λίγο καλύτερο από το ios που έχω τώρα, αλλά και είχα προηγουμένως,

έφυγα λόγω ανεπαρκούς υποστήριξης και έλλλειψης εφαρμογών (κυρίως όσον αφορά συνεργασία με εφαρμογές του NAS που έχω)

Ναι είχα. Αν διάβασες πιο πίσω έγραψα πως είχα το Lumia 920 και ξέχασα να αναφέρω και το Samsung Ativ S.

Το είχα διαγράψει από την μνήμη μου αυτό.

Που λες, είχα WP αλλά έχουν περάσει από τα χέρια μου πολύ καλύτερα λειτουργικά συστήματα. Πολύ καλύτερα όμως.

Μόνο το BB10 OS έχω άχτι γιατί δεν έτυχε να αποκτήσω κάποιο ΒΒ.

Δημοσ.

Γεια σου ρε Μ$ πραγματικά ευχάριστα νέα να το γλεντήσουμε το λοιπόν αφιερωμένο

"Δεν ζωντανεύουν οι νεκροί όσο και αν κλαις δεν ωφελεί" 

Δημοσ.

Έτσι έκανε και φυσικά θα κάνει η Micro με τα WP . Περιμένεις περιμένεις και περιμένεις ,κάποια στιγμή έρχεται η νέα version "ουαου επιτέλους ναι ναι ήρθε και είναι πολύ μεγάλη πάμε" .. Την βάζεις και ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ , το ίδιο .... Ακριβώς εκεί , καμια αλλαγή .

• Like 2
Δημοσ.

Ναι είχα. Αν διάβασες πιο πίσω έγραψα πως είχα το Lumia 920 και ξέχασα να αναφέρω και το Samsung Ativ S.

Το είχα διαγράψει από την μνήμη μου αυτό.

Που λες, είχα WP αλλά έχουν περάσει από τα χέρια μου πολύ καλύτερα λειτουργικά συστήματα. Πολύ καλύτερα όμως.

Μόνο το BB10 OS έχω άχτι γιατί δεν έτυχε να αποκτήσω κάποιο ΒΒ.

ok, δεν το πρόσεξα

Δημοσ.

Ενώ τα android υποστηρίζονται για πολλές μέρες πολλά χρόνια μετά την κυκλοφορία τους. Ειδικά σε ... lg , δεν έχει υπάρξει ποτέ smartphone των 500 ευρώ που να μην αναβαθμίζεται ... 5 μήνες μετά.

Εγώ βέβαια πήρα το nokia 222 και άραξα εδώ και 1,5 χρόνο!

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση... Μπορεις ακομα να περασεις παιχνιδια και εφαρμογες στη καρτα μνημης στα windows 10;;;

Ναι, εκτός των εφαρμογών που έχει βάλει ρύθμιση ο κατασκευαστής τους να τρέχουν μόνο από εσωτερική μνήμη. Συνήθως είναι λίγες αυτές.

Δημοσ.

Ναι, εκτός των εφαρμογών που έχει βάλει ρύθμιση ο κατασκευαστής τους να τρέχουν μόνο από εσωτερική μνήμη. Συνήθως είναι λίγες αυτές.

Ναι θυμαμαι μπορουσα να περασω ολα τα μεγαλα παιχνιδια στην καρτα μνημης. Επισης δεν ειχα παρατηρησει καποιο lag οταν το εκανα αυτο εχτως αν η καρτα μνημης ηταν αργης ταχυτητας. Μου φαινεται θα ξαναπαρω windows phone μονο για παιχνιδια. Στο android δεν μπορω να το κανω αυτο και εχω ξενερωσει... (δεν το root-αρω γιατι εχει ακομα εγγυηση και φοβαμαι)

Δημοσ.

Ενώ η Apple το iPhone 5 μέχρι πριν μερικούς μήνες το υποστήριζε :) (ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ 2012) Όπως και η Xiaomi που υποστηρίζει ακόμη τηλέφωνα του 2013 και 2014 με security patches και με την τελευταία miui version ;)

Δημοσ.

Ενώ η Apple το iPhone 5 μέχρι πριν μερικούς μήνες το υποστήριζε :) (ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ 2012) Όπως και η Xiaomi που υποστηρίζει ακόμη τηλέφωνα του 2013 και 2014 με security patches και με την τελευταία miui version ;)

Οι εταιρίες που αναφέρεις δεν έχουν απολύσει όλο το προσωπικό που είναι υπεύθυνο για τα κινητά τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...