Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς αυτόματα? Αυτόματα και σωστό oc δε πάνε μαζί :-D Όλα εξαρτώνται από το digital lottery και την ψύξη σου.

Η tuf γράφεται ότι δεν είναι τόσο ποιοτική όσο οι παλιότερες, αλλά και πάλι έχει πολλά χρόνια εγγύηση.

Οι ROG Strix είχαν θέμα το αρχικό BIOS με το LLC, δε ξέρω αν βγάλαν update από τότε.

Γιατί δεν κοιτάς καθόλου και την asrock extreme 4 που φαίνεται vfm?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοείς αυτόματα? Αυτόματα και σωστό oc δε πάνε μαζί :-D Όλα εξαρτώνται από το digital lottery και την ψύξη σου.

Η tuf γράφεται ότι δεν είναι τόσο ποιοτική όσο οι παλιότερες, αλλά και πάλι έχει πολλά χρόνια εγγύηση.

Οι ROG Strix είχαν θέμα το αρχικό BIOS με το LLC, δε ξέρω αν βγάλαν update από τότε.

Γιατί δεν κοιτάς καθόλου και την  που φαίνεται vfm?

Ευχαριστώ φίλε μου, ωραία αυτά που έγραψες, δεν τα γνώριζα και με βοήθησαν  να πω λίγο στο πνεύμα. Παλιά ήθελα να πάρω κλειδωμένο επεξεργαστή γιατί δεν έκανα overclocking.  Άκουσα μετά ότι πλέον είναι εύκολο το overclocking γιατί το κάνουν αυτόματα  οι μητρικές, έτσι αποφάσισα να πάρω ξεκλείδωτο επεξεργαστή.

Αsrock extreme 4  και η Asrock Fatal1ty Z370 Gaming K6 .

Τι λέτε για αυτές?

• Moderators
Δημοσ.

Πλέον είναι εύκολο γιατί αλλάζεις απλά πολλαπλασιαστή και τάση. Να μην κάνεις αυτόματο.

Δημοσ.

Για ssd πάρε τον M.2 960 evo. Δεν είναι για τα παιχνίδια αλλά για όλα τα υπόλοιπα. Δεν θα πιστεύεις τις διαφορές στις ταχύτητες με ελάχιστη διαφορά στην τιμή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...