Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά συμβαίνει κάτι περίεργο. Για κάποιο λόγο ο δίσκος C εδώ και περίπου ένα μήνα γεμίζει χωρίς λόγο σιγά σιγά με υπερβολικά GB από προσωρινά αρχεία. Τελειώνει ο χώρος και μου εμφανίζεται το αντίστοιχο μήνυμα που θα πρέπει φυσικά να απελευθερώσω χώρο και πάντα το κάνω γλυτώνοντας καμιά 30GB και μετά πάλι τα ίδια. Ο χρόνος που γίνεται αυτό είναι σχεδόν σε καθημερινή βάση. 

Παράδειγμα τον καθάρισα σήμερα το πρωί και είχα ελεύθερα καμιά 25GB. Τώρα που τον κοιτάω έχω 10GB. Το βράδυ που θα γυρίσω και θα τον δουλέψω λίγο θα γεμίσουν και τα υπόλοιπα και θα αναγκαστώ να τον ξανακαθαρίσω. Τι γίνεται; Εχω ψάξει λίγο για το θέμα αλλά δεν βρήκα συγκεκριμένη λύση. Εχει κανείς καμιά ιδέα; 

Το παραπάνω στο μηχάνημα της υπογραφής μου. 

Δημοσ.

Αυτό που τελευταία προκαλεί τέτοιο πρόβλημα είναι το onedrive. Βάλε το windirstat να δεις που είναι το πρόβλημα. Λογικά έχει γεμίσει ο φάκελος temp και να σου έχει μείνει ο φάκελος windows.old ο οποίος θα είναι αρκετά gb.

Δημοσ.

Ναι το onedrive το προκαλει το προβλημα. Το ειχε και ο υπολογιστης της μητερας μου και επειδη εχει εναν σχετικα μικρο SSD το επαιρνε γρηγορα ειδηση. Το απεγκατεστησε γιατι δε το χρησιμοποιει αλλα δεν ξερω αν εχει λυθει οριστικα το προβλημα. Δεν εχει παραπονεθει παντως 3-4 μερες :P

Δημοσ.

Αχά, ενδιαφέρον. Ευχαριστώ όλους. Η αλήθεια είναι ότι το one drive εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα μου πετάει μήνυμα ότι δεν μπορεί να γίνει update (και δεν θέλω κιόλας) και απλά το κλείνω. Λέτε να προσπαθεί κάθε φορά να κάνει update μόνο του; 

Edit: To windirstat δείχνει πάντως ότι το appdata/local/temp folder στα files τρώει 25GB τώρα που μιλάμε, 4,7GB τρώει το pagefile.sys και το hiberfil.sys τρώει 3,2GB. 

Δημοσ.

Απεγκατέστησε εντελώς το Onedrive. Googlαρε λίγο και θα δεις πως. Τρέξε το ccleraner και θα καθαρίσει ο φάκελος temp. Αν δεν καθαρίσει διέγραψε τα περιεχόμενα του εσύ. Στον temp το onedrive δημιουργεί κάποια αρχεία μεγάλα. Δεν θυμάμαι πως λέγονται. Θα τα δεις. Είναι αρκετών gb. Διέγραψέ τα.

Δημοσ.

ακριβως το ιδιο θεμα εδω και μερες..διεγραψα το windows.old πριν μερες και μωλις τωρα αδειασα τον temp απο 56 γιγα..τι γινεται ξερει κανεις;και φυσικα απεγκατασταση του onedrive

Δημοσ.

Σε παρόμοια κατάσταση σε λάπτοπ, οι realtek drivers της κάρτας ήχου, καταγράφουν κάθε voip συνομιλία από skype/viber κλπ σε μορφή wav κιόλας. Η λύση είναι να απενεργοποιήσεις τις επιλογές για βελτιστοποίηση του ήχου από το πρόγραμμα του driver.

Απλά το αναφέρω για περίπτωση που το χρειαστεί κάποιος μελλοντικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...