poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 δες μηπως βρεις κανα firmware updateκαι παιξει πιο καλα το netfaster οπως επισης αν ο παροχος σου εχει 6 Margin ζητησε το για να συγχρονισεις παραπανω.
nikolakakis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Θα το κοιτάξω αλλά ήδη συνδέεται κάπου στο 17 οπότε φτάνει και περισσεύει
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 απλα αν δεν εχεις 6 Margin και εχεις παραπανω χανεις τζαμπα ταχυτητα.ισως δηλαδη να μπορουσες να παιξει 18-19 αν πχ ο παροχος σου σε εχει με 8 ή 9 margin ή ακομα χειροτερα γραμμες Hol με 11 margin 1
xarisnks Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 εγω εχω αλλο θεμα. ηρθα σε νεο σπιτι το οποιο εει πριζα ethernet. Οταν μπηκα εβαλα ενα ZTE που μου δωσε ο ιδικτητης της κατοικιας ο οποιος εχει την ιδια γραμμη με μενα στο πανω σπιτι και επιανα κανονικα ιντερνετ απο το wireless. οταν ηρθε απο τη μετακομιση το δικο μου που ειναι το νεοτερο που δινει η cosmote, το εβαλα, επιασε για 1-2 μερες και τωρα τιποτα κανενα απο τα 2. οποτε αναγκαζομαι να ειμαι με cable. το νεο της cosmote το γυρισα οποτε τωρα εχω μονο το ZTE. any ideas? μαλον αλλαξαν τα settings για καποιο λογο. προσπαθησα reset, bridge κλπ αλλα δεν εκανε τιποτε. βεβαια το bridge δεν ξερω αν το εκανα καλα! δωστε οδηγιες αν ξερετε πως να λυθει!
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 Δημοσ. 13 Απριλίου 2018 ενα σεναριο ειναι να γινεται οτι και στις εστιες που εχει Ethernet αλλα αφηνει μονο μια συσκευη να κλειδωσει πανω.οποτε αν βαλεις εσυ switch ή αν βαλεις access point δεν παιζει τιποτα.σε αυτην την περιπτωση θες Router ή Modem/router που εχει θυρα wan.οποτε αυτο στην wan παιρνει μια Ip οπως θα επαιρνε το λαπτοπ σου μετα κανει nat και μετα το Nat εχεις το δικο σου δικτυο και ας ειναι και 20 συσκευες.αυτο της Cosmote to speedport 2i entry αν και θα στο ζητησουν πισω αν εχεις διακοψει εν τουτοις η μια του ethernet μπορει να παιξει σαν Wan οσο ξερω οποτε ναι μπορει να γινει σαν ρουτερ. το bridge ειναι τελειως ασχετο με αυτο που θες να κανεις οταν μιλαμε για adsl modem/router διοτι γινεται στο κομματι του Modem να το πω ετσι.εσυ που το θες για access point οποτε δεν βαζεις γραμμη πανω ειτε το βαλεις bridge ειτε το αφησεις ετσι ,ενα και το αυτο.η αλλη λυση ειναι να δεις τι Ip παιρνει το λαπτοπ σου οταν το βαζεις στο δικτυο πχ 192.168.1.110 και να βαλεις αυτη για Lan ip στο zte ή στο speedport και βεβαια να κλεισεις Dhcp. 13 hours ago, xarisnks said: εγω εχω αλλο θεμα. ηρθα σε νεο σπιτι το οποιο εει πριζα ethernet. Οταν μπηκα εβαλα ενα ZTE που μου δωσε ο ιδικτητης της κατοικιας ο οποιος εχει την ιδια γραμμη με μενα στο πανω σπιτι και επιανα κανονικα ιντερνετ απο το wireless. οταν ηρθε απο τη μετακομιση το δικο μου που ειναι το νεοτερο που δινει η cosmote, το εβαλα, επιασε για 1-2 μερες και τωρα τιποτα κανενα απο τα 2. οποτε αναγκαζομαι να ειμαι με cable. το νεο της cosmote το γυρισα οποτε τωρα εχω μονο το ZTE. any ideas? μαλον αλλαξαν τα settings για καποιο λογο. προσπαθησα reset, bridge κλπ αλλα δεν εκανε τιποτε. βεβαια το bridge δεν ξερω αν το εκανα καλα! δωστε οδηγιες αν ξερετε πως να λυθει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα