Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραθέτω ένα παράδειγμα παρουσίασης προϊόντος σε Opencart

1) Υπάρχει η φωτογραφία η οποία είναι ονοματισμένη με τίτλο seo (πχ sompa-ksilou-7kw-energeiaki-mpla-mpla)

2) Υπάρχει ένα καλό title του προϊόντος με λέξεις κλειδιά μέσα στην φράση μέχρι 70 χαρακτήρες

3) Υπάρχει ένα καλό meta description μέχρι 160 χαρακτήρες 

4) Το προίόν ξεκινάει με μια περιγραφή 3 γραμμών όπου περιλαμβάνονται μέσα λέξεις κλειδιά και ειναι ανάμεσα στα h2

Από και και πέρα το υπόλοιπο description Μέσα στο προϊόν είναι μέσα σε h3

Πάμε στην κατηγορία τώρα. 

1) Καλό title, Καλό meta description. Είναι καλό να βάλουμε και περιγραφή της κατηγορίας?

Είναι καλά τα παραπάνω για την google?

Να τονίσω ότι δεν σκοπεύω να γίνω seo expert απλά προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την εταιρία και χωρίς να πρήζω κάθε λίγο και λιγάκι τον developer

Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση. Αν  θέλει κάποιος του στέλνω ενα δυο προϊόντα με Pm να τα δει και να μου δώσει συμβουλές

Δημοσ.

Τα παραπανω μου ακογονται σωστα. Απλα το SEO δεν ειναι μονο αυτα ειναι και αρκετα αλλα που πρεπει να γινουν. Αλλα μεχρι στιγμης νομιζω εισαι οκ αν τηρεις τις παραπανω λειτουργιες.

Δοκιμασες με gtmetrix να δεις το grade σου; Καντο για την αρχικη, προιοντικη και σελιδα κατηγοριας. 

Αλλα και 100% να εχεις και το SEO σου αν ειναι super, δε σημαινει οτι θα σε βγαλει πρωτο. Θελεις blog, refferals και γενικα επισκεψιμοτητα.

Δοκιμασε τις διαφημισεις που δινει δωρο εως 75€ εστω για αρχη. Σελιδα στο Facebook εκανες; Θελει 1-2 ποστ την εβδομαδα για τη σελιδα τα οποια θα γινονται share στο fb.

Δημοσ.

Καλημέρα 

Προσπαθώ να κάνω ότι έχει να κάνει με το Online seo.

Gtmetrix δεν έχω δοκιμάσει. Θα το κάνω

Offline Seo ξέρω ότι θέλει πολλά πράγματα

Διαφήμιση κάναμε με το κουπόνι για 10 μέρες στις σόμπες ξύλου. Έγιναν 2 πωλήσεις και βγήκαν τα 25 ευρώ που δώσαμε

Σελίδα στο facebook υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια

Ευχαριστώ ταμάλα

Edit:

Αρχική και προϊόντικη και κατηγορίας

Gzip compression 0

Minify css 0

Leverage browser caching 0

Optimize images χαμηλό ( αυτό το φτιάχνω και εγώ)

Τα άλλα γενικά φτάνουν το ψηλά και τα περισσότερα ειναι 100

Δημοσ.

Εχει αρκετα Plugins για να στρωσεις τη σελιδα για καλο pagespeed. Απλα στα eshops αποφευγω να βαζω W3 Total Cache γιατι μου κανει τη ζωη δυσκολη. Compression ομως θελεις σιγουρα. Γινεται και απο htaccess χωρις Plugin, ψαξτο.

Δημοσ.

Το α και το Ω σε ένα eshop είναι η ταχύτητα. Ο χρήστης δεν έχει την υπομονή να περιμένει στην εναλλαγή προϊόντων. Οπωσδήποτε λοιπόν κάποιο plugin που να κάνει cache. Επίσης ένα CDN θα κάνει αρκετά μεγάλη διαφορά.

Δημοσ.

Πέρα από τα εργαλεία, στο mybusiness έχει και πόλους οδηγούς.

Structured data, έβαλες;

Μου εξηγείς λίγο τους οδηγούς και τα structured data σε παρακαλώ?

Εχω βάλει πλήρεις πληροφορίες, κατηγορίες εμπορευμάτων, καποια αρθρα, φωτογραφίες , σύνδεση με το site αυτά...

+ 1 κριτική από μένα προς το παρόν

Δημοσ.

Επισης μεσα απο το Google Analytics μπορεις να χρησιμοποιησεις το Tag Manager για να δηλωσεις τον τιτλο του προιοντος να τον καταλαβαινει η google σαν τιτλο, την εικονα σαν εικονα, περιγραφη, τιμη κλπ. Ανοιγεις ενα προιον στη σελιδα και κανεις κλικ σε αυτα που ζηταει. Οταν πχ σου ζητησει τον τιτλο, κανεις κλικ και επιλεγεις το emelent του τιτλου, μετα εικονα, τιμη κλπ. Και ετσι, οταν η google δει την προιοντικη σου σελιδα δε βλεπει απλα content, αλλα βλεπει πλεον τη σελιδα αυτη σα πραγματικα προιοντικη. Και μπορει να εμφανισει στα αποτελεσματα αναζητησης το ιδιο το προιον με την τιμη, φωτο και ολα τα στοιχεια που εχει. Ειναι πολυ καλο για SEO, να το χρησιμοποιησεις.

• Like 2
Δημοσ.

To tag manager ειναι διαφορετικό από το analytics αποτι βλέπω και πιθανόν να χρειαστεί να ανοιξω νέο account (με το ιδιο gmail) μόνο για το tagmanager. Θα ρωτήσω και τον συνεργάτη που έχει πρόσβαση στον κώδικα αν είναι να το βάλουμε

Θα πρέπει την αντιστοίχιση να την κάνω σε κάθε προίόν ξεχωριστά η αν φτιάξω ένα  προϊόν πχ και δηλώσω που ειναι το title Η φωτο και η τιμή θα το κάνει για όλα? Κάτι τέτοιο φαντάζομαι οτι γίνεται

Δημοσ.

Ναι ακριβως ετσι ειναι. Απλα το κανεις μια φορα.

Και μπορείς να φτιάξεις όσα σενάρια θέλεις? Πχ 1 για web 1 για android κλπ κλπ?

Δημοσ.

Μου εξηγείς λίγο τους οδηγούς και τα structured data σε παρακαλώ?

Εχω βάλει πλήρεις πληροφορίες, κατηγορίες εμπορευμάτων, καποια αρθρα, φωτογραφίες , σύνδεση με το site αυτά...

+ 1 κριτική από μένα προς το παρόν

Γενικά η γκουγκλε βάζει όλη την ώρα νέα πράματα. Καλό είναι να τσεκαρεις τους οδηγούς που βγάζει ανά καιρούς στο μαιμπιζνες.

Τα δομημένα που σου έγραψα, είναι αυτά που βλέπεις στην γκουγκλε με κάτι αστεράκια σχόλια στοκ τιμή εικόνα κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά η γκουγκλε βάζει όλη την ώρα νέα πράματα. Καλό είναι να τσεκαρεις τους οδηγούς που βγάζει ανά καιρούς στο μαιμπιζνες.

Τα δομημένα που σου έγραψα, είναι αυτά που βλέπεις στην γκουγκλε με κάτι αστεράκια σχόλια στοκ τιμή εικόνα κλπ.

Ναι εντάξει. Τα έχω αυτά έτσι και αλλιώς. Γενικά στο local κομμάτι έχουμε δουλειά. Και όταν φτιάξουν και τα ιντερνέτια εδώ στην Ελλάδα να μας βγάζει από την περιοχή που είμαστε θα είναι καλύτερα.

Εντάξει σημερα με βγάζει Πύργο...Τις προάλλες πετάχτηκα μεχρι την Κεφαλλονιά για λίγες ώρες και προχτές ειχα πάει στην Ναύπακτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...