takismusic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας Αντιμετωπιζω ενα προβλημα και χρειαζομαι βοηθεια αν γνωριζει καποιος.Παρακολουθω μια συνδιασκευψη μεσω της πλατφορμας big blue button και συμβαινει το εξης. Οταν καταφερω να μπω sτην ηλεκτρονικη ταξη στις ειδοποιησεις μου βγαζει αυτο το μνμ «A firewall is preventing your client from connecting directly on port 1935 to the remote server. Recommend joining a less restrictive network for a more stable connection» με αποτελεσμα να με πεταει εξω μετα παο λιγο. το εψαξα στο google και καταλαβα οτι το flash plugin δεν επιστρεπει την συνδεση μεσω αυτου του port 1935 (tunnelling). Μπορω να το αλλαξω αυτο? ειναι στις ρυθμισεις του ρουτερ η του δικτυου? Μπορει καποιος να με βοηθησει???Ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Με ποιο πρόγραμμα{chrome / firefox..κτλ} το παρακολουθεις? και έχεις σύνδεση στο χώρο σου?
isay Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δε γνωρίζω τη συγκεκριμένη περιπτωση αλλά αν εχεις σύνδεση cosmote μειωσε την ασφάλεια απο το http://my.otenet.gr/
argimeg Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Εφόσον έχεις windows, δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις προσωρινά το firewall των windows για να δεις εάν φταίει αυτο; Εάν δεν ξέρεις πως, ψάξτω στο google σαν disable firewall windows 7 ή 10 ότι έχεις. Εάν φταίει αυτό μετά τα λέμε για να κάνεις exceptiion την πόρτα. Βέβαια παίζει να είναι και από το firewall του router σου, αλλά βήμα βήμα.
takismusic Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 εχω mac os και συνδεση forthnet με ενα ρουτερ technicolor και με safari και με firefox το ιδιο προβλημα. βγαζει. Επισης εκανα μια δοκιμη με τον σταθερο μου (windows 7 και βγαζει το ιδιο προβλημα και εκει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα