S0f0s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κανείς με το παρακάτω σετ. 7700K + Noctua NH-D15+ Asus Prime z270-A- Vengeance LPX 3000MHz (Από κουτί-τροφοδοτικό+gpu θεωρώ ότι είμαι καλυμμένος οπότε δεν τα συμπεριλαμβάνω στην συζήτηση) Όσο διάβασα, κατάλαβα α) όλα είναι συμβατα μεταξύ τους (οι Ram τρέχουν στα 3000MHz με XMP χωρίς manual πείραγμα) β) Η ψύκτρα δεν βρίσκει στις ΡΑΜ και στην gpu. Αντιμετώπισε κανείς προβλήματα συμβατότητας και χώρου; Πρέπει να στηθεί αυτό το pc, οπότε κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο.
tanasen01 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Γνωρίζεις ότι έχουν βγει καινούριοι intel επεξεργαστές έτσι; Εκτός και αν έχεις σκοπό να πάρεις μεταχειρισμένο τον 7700Κ και τη Ζ270. Αν θες συμβουλές για να στηθεί καινούριο pc συμπλήρωσε τη φόρμα.
S0f0s Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ναι το ξέρω. Όχι, θα αγοραστούν καινούρια. Δεν θέλω συμβουλές, πρέπει να στηθεί αυτό το μηχάνημα. Όπως γράφω από πάνω, αυτό που ρωτάω είναι αν αντιμετώπισε κανείς προβλήματα συμβατότητας και χώρου με τα συγκεκριμένα parts;
pirmen56 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Οι LPX έχουν πολύ χαμηλό προφίλ. Πάνε με τα πάντα. Ούτε με συμβατότητα θα έχεις θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα