demisp Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, aces είπε 2 χρονια ειναι μόνο τα authorized, αρα δινουν μόνο την εγγυηση κατασκευαστή ένα (1) έτος. 1 ετος δινουν (η Apple δηλαδή) με * στο 2ο σε οσα απο αυτα "λενε" οτι το παρέχουν σε "δικους" τους τεχνικούς κλπ που δεν αξιζει εν τελη Δηλαδή κ απο επισημο μεταπωλητη να αγοραστεί ο 2ος χρονος δεν αξιζει τελικά γιατι το δινουν σε δικούς τους; Θα πρεπει να διαβασεις διεξοδικά πριν πληρώσεις και τους ορους doa αλλα κ τους ορους εγγύησης πριν κάνεις την αγορά στο καθε κατάστημα ξεχωριστά. Η εγγυηση που παρεχουν τα σκρουτζομαγαζα είναι 1 χρόνος άρα εχεις να κανεις με την apple. Επομενως τι παγιδα μπορεί μνα κρύβουν οι οροι εγγύησης που μου λες να προσέξω; Το doa σιγουρα θελει προσοχή δεν αντιλέγω. Γενικα το drele και karavasilis θεωρούνται αξιόπιστα; 1 ώρα πριν, aces είπε 2 χρονια ειναι μόνο τα authorized, αρα δινουν μόνο την εγγυηση κατασκευαστή ένα (1) έτος. 1 ετος δινουν (η Apple δηλαδή) με * στο 2ο σε οσα απο αυτα "λενε" οτι το παρέχουν σε "δικους" τους τεχνικούς κλπ που δεν αξιζει εν τελη Δηλαδή κ απο επισημο μεταπωλητη να αγοραστεί ο 2ος χρονος δεν αξιζει τελικά γιατι το δινουν σε δικούς τους
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, demisp είπε Σε αντίστοιχη ερώτηση στην infoquest μου απάντησε οτι 2 χρονια ισχύουν αν αγοραστει απο τους authorized retailers. Κωτσόβολο media κτλ Τι ισχυει τελικά αν αγοραστεί απο drele kaizer κτλ; 2χρονια εγγυηση.
demisp Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fulgore είπε 2χρονια εγγυηση. Το drele και karavasilis πάντως σε ερωτησή μου δήλωσαν 1 χρονο. Επειμένουν οτι βασει της Ευρωπαικής οδηγίας η εγγυηση για αγορα εντος είναι 2 χρόνια αλλά ο δευτερος έγκειται στην ευχέρεια του καταστήματος αφού απο αυτόν άλλωστε δίδεται. Απο οτι κατάλαβα αν συμβεί κατι άκρη δεν βγάζεις. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2021 από demisp
Fulgore Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, demisp είπε Το drele και karavasilis πάντως σε ερωτησή μου δήλωσαν 1 χρονο. Επειμένουν οτι βασει της Ευρωπαικής οδηγίας η εγγυηση για αγορα εντος είναι 2 χρόνια αλλά ο δευτερος έγκειται στην ευχέρεια του καταστήματος αφού απο αυτόν άλλωστε δίδεται. Απο οτι κατάλαβα αν συμβεί κατι άκρη δεν βγάζεις. Μπορεις να ρωτησεις την ΓΓΚ και τον συνηγορο τι εγγυηση εχουν τα Ευρωπαικα Iphone αγορασμενα απο skroutz ομαγαζα. Κατι μου λεει οτι και αυτοι 2χρονια θα σου πουν. Αυτα περι ''ευχερειας''του καταστηματος ειναι τερμα αστεια.
demisp Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 Δημοσ. 5 Απριλίου 2021 26 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αυτα περι ''ευχερειας''του καταστηματος ειναι τερμα αστεια. Θα συμφωνήσω αλλά αντε βγάλε άκρη. Σε ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα