Προς το περιεχόμενο

Αγορά iPhone 7 (32giga)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα, θελω να αγορασω 3 συσκευες iPhone7 και σε αναζητηση μου βρηκα αυτο το καταστημα https://www.drele.com/shop/mobile-phones/apple-iphone-7-32gb-gold/.

Το γνωριζει καποιος το εν λογω μαγαζι; Ειναι οκ; Η τιμες ειναι πολυ χαμηλες οπως βλεπω και δε ξερω τι να υποθεσω.

Σας ευχαριστω.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/9783213/Apple-iPhone-7-32GB.html

To φθηνότερο μαγαζί του σκρουτζ είναι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο και έχει ένα κάρο κριτηκές.
Δεν βλέπω το λόγο να μην προχωρήσεις.

Επίσης δεν είναι τοοοοσο φθηνό ώστε να μην ξέρεις τι να υποθέσεις. Όλες οι τιμές εκεί παίζουν για το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Παντού (σκρουτζομάγαζα) τόσο κάνει.

To παρατηρησα απλα ψαχνω για αξιοπιστο καταστημα.

https://www.skroutz.gr/s/9783213/Apple-iPhone-7-32GB.html

To φθηνότερο μαγαζί του σκρουτζ είναι για το συγκεκριμένο τηλέφωνο και έχει ένα κάρο κριτηκές.

Δεν βλέπω το λόγο να μην προχωρήσεις.

Επίσης δεν είναι τοοοοσο φθηνό ώστε να μην ξέρεις τι να υποθέσεις. Όλες οι τιμές εκεί παίζουν για το συγκεκριμένο.

Αν εννοεις για το καταστημα που παρεθεσα εγω οκ αν ομως εννοεις για το λινκ το δικο σου οντως ειναι σχεδον ιδιες οι τιμες το θεμα τις αξιοπιστιας με ενδιαφερει βασικα.

1728€ για συσκευες iphone...

Ελπιζω να κανετε την σωστη κινηση την συγκεκριμενη περιοδο. ;)

Λεφτα υπαρχουν.

Δημοσ.

Απλά θα σου στείλει απλή απόδειξη λιανικής και όχι απόδειξη που αναγράφει το IMEI, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

(εκτός αν άλλαξε κάτι τους τελευταίους μήνες).

Επίσης το ότι ένα κατάστημα έστειλε το κινητό σε μια μέρα, για εμένα δεν αποτελεί κριτική.

Δημοσ.

Για θέματα αξιοπιστίας καταστήματος κοιτάς αρχικά τις κριτικές.

https://www.skroutz.gr/m/3013/Drele#shop-reviews

Βέβαια το σημαντικότερο είναι το aftersale που λίγο αντικατοπτρίζεται στις κριτικές.

Οσο αναφορα το aftersale νομιζω οτι εφοσον καλυπτει η εγγυηση δεν θα εχω καποιο προβλημα σε καταστηματα αναγνωρισμενα απο την Apple ως εξουσιοδοτημενα.

Δεν ξερω αν ισχυει κατι αλλο.

Απλά θα σου στείλει απλή απόδειξη λιανικής και όχι απόδειξη που αναγράφει το IMEI, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

(εκτός αν άλλαξε κάτι τους τελευταίους μήνες).

Επίσης το ότι ένα κατάστημα έστειλε το κινητό σε μια μέρα, για εμένα δεν αποτελεί κριτική.

Δηλαδη τιθεται θεμα εγγυησης αν δωσει αποδειξη λιανικης γιατι δεν αναγραφει το IMEI της συσκευης;

Serial number δεν εχει και δεν το αναγραφει καμμια αποδειξη λιανικης; Τα τηλεφωνα ειναι σε διαθεση προς παραδοση οποιος παει στο καταστημα που μιλησα εγω στην Γλυφαδα, απο κει και περα χερι με χερι θα γινει η συναλλαγη. Αν ζητησω αποδειξη κανονικη δεν υποχρεουται να μου δωσει;

Δημοσ.

Οσο αναφορα το aftersale νομιζω οτι εφοσον καλυπτει η εγγυηση δεν θα εχω καποιο προβλημα σε καταστηματα αναγνωρισμενα απο την Apple ως εξουσιοδοτημενα.

Δεν ξερω αν ισχυει κατι αλλο.

Δηλαδη τιθεται θεμα εγγυησης αν δωσει αποδειξη λιανικης γιατι δεν αναγραφει το IMEI της συσκευης;

Serial number δεν εχει και δεν το αναγραφει καμμια αποδειξη λιανικης; Τα τηλεφωνα ειναι σε διαθεση προς παραδοση οποιος παει στο καταστημα που μιλησα εγω στην Γλυφαδα, απο κει και περα χερι με χερι θα γινει η συναλλαγη. Αν ζητησω αποδειξη κανονικη δεν υποχρεουται να μου δωσει;

Η Apple παρέχει εγγύηση από την ενεργοποίηση της συσκευής και για ένα χρόνο.

Οι εδώ αντιπροσωπεία παρέχει εγγύηση και για τον δεύτερο χρόνο, με απόδειξη αγοράς όμως (προφανώς θα πρέπει να αναγράφει το IMEI).

Αν ζητήσεις μηχανογραφημένη απόδειξη θα σου δώσει ένα χαρτί (που δεν είναι απόδειξη, τιμολόγιο ή δελτίο αποστολής) που θα γράφει απλά το IMEI.

Edit

Κάνε μια ερώτηση, μπορεί να έχουν αλλάξει πολιτική.

Δημοσ.

Η Apple παρέχει εγγύηση από την ενεργοποίηση της συσκευής και για ένα χρόνο.

Οι εδώ αντιπροσωπεία παρέχει εγγύηση και για τον δεύτερο χρόνο, με απόδειξη αγοράς όμως (προφανώς θα πρέπει να αναγράφει το IMEI).

Αν ζητήσεις μηχανογραφημένη απόδειξη θα σου δώσει ένα χαρτί (που δεν είναι απόδειξη, τιμολόγιο ή δελτίο αποστολής) που θα γράφει απλά το IMEI.

Αρα θα πρεπει να ρωτησω τι ισχυει αρχικα με το θεμα εγγυησης αν καλυπτει την διετια η εν λογω αγορα και πως αποδεικνυεται αυτο.

Ελπιζω να με καλυψουν οι απαντησεις τους.

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν θα σου δώσει μηχανογραφημένη απόδειξη.

Τίποτα άλλο δε σε καλύπτει σε περίπτωση που ζητήσει η αντιπροσωπεία απόδειξη.

Δημοσ.

Οποτε το πρωτο που θα ρωτησω θα ειναι αυτο αφου μηχανογραφημενη αποδειξη = κανονικη αποδειξη οπου καλυπτει την εγγυηση.

Δημοσ.

Αν καποιος αγορασει ενα Ευρωπαικο iphone(γιαυτο λενε το EU στο σκρουτζ διπλα)απο καποιο καταστημα του σκρουτζ η Infoquest με την αποδειξη αγορας κανονικα το επισκευαζει για 2χρονια.

• Like 1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/10/2017 στις 2:22 ΠΜ, Fulgore είπε

Αν καποιος αγορασει ενα Ευρωπαικο iphone(γιαυτο λενε το EU στο σκρουτζ διπλα)απο καποιο καταστημα του σκρουτζ η Infoquest με την αποδειξη αγορας κανονικα το επισκευαζει για 2χρονια.

Σε αντίστοιχη ερώτηση στην infoquest μου απάντησε οτι 2 χρονια ισχύουν αν αγοραστει απο τους authorized retailers. Κωτσόβολο media κτλ

Τι ισχυει τελικά αν αγοραστεί απο drele kaizer κτλ; 

Επεξ/σία από demisp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, demisp είπε

Σε αντίστοιχη ερώτηση στην infoquest μου απάντησε οτι 2 χρονια ισχύουν αν αγοραστει απο τους authorized retailers. Κωτσόβολο media κτλ

Τι ισχυει τελικά αν αγοραστεί απο drele kaizer κτλ; 

2 χρονια ειναι μόνο τα authorized, αρα δινουν μόνο την εγγυηση κατασκευαστή ένα (1) έτος. 1 ετος δινουν (η Apple δηλαδή) με * στο 2ο σε οσα απο αυτα "λενε" οτι το παρέχουν σε "δικους" τους τεχνικούς κλπ που δεν αξιζει εν τελη

Θα πρεπει να διαβασεις διεξοδικά πριν πληρώσεις και τους ορους doa αλλα κ τους ορους εγγύησης πριν κάνεις την αγορά στο καθε κατάστημα ξεχωριστά.

Στις 3/10/2020 στις 1:08 ΠΜ, chios είπε

1 χρόνο δίνει η Apple και ο 2ος χρόνος είναι από το κατάστημα

Επεξ/σία από aces

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...