nomikarios25 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά.Φίλος μου θα προβεί άμεσα σε αλλαγή κινητού(τωρινός κάτοχος s7 edge) και σκέφτεται την μετάβαση στο u11.Να σημειωθεί ότι η γνώμη μου είναι να προβεί σε s8 plus αλλά το αποκλείει παντελώς μιας και είναι τρία συνεχή έτη κάτοχος της αντίστοιχης ναυαρχίδας samsung και έχει μπουχτίσει από το grace ux-touchwiz.Η μοναδική του επιλογή είναι το htc u11.Δεν σκέφτεται τίποτα άλλο(ίσως σαν εναλλακτική να είχε και το one plus 5 αλλά δεν υπάρχει στοκ).Η αγορά (αν τελικά γίνει) θα πραγματοποιηθεί από κάποιο αγγλικό σάιτ(μάλλον clove) μιας και η τιμή του ειναι αρκετά καλή σε σχέση με τα εδώ καταστήματα.Η γνώμη σας ποια είναι?αποτελεί το u11 άξιο αντικαταστάτη του s7 edge ?δικαίως συγκαταλέγεται στο τοπ 3 για το 2017 και είναι όντως πυραυλοκίνητο?ευχαριστώ εκ των προτέρων.Αν κάποιος το έχει χειριστεί ή είναι κάτοχος ακόμη καλύτερα.Η αγορά θα γίνει μέχρι την δευτέρα.
stsamp Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Με κλειστά μάτια, καταπληκτικό τηλέφωνο. Στα 550-560 στο eBay με dual sim 6 gb και128 gb εσωτερική μνήμη. Να ληφθεί υπόψιν ότι ο γράφων το πήρε από clove. UK με τα μικρότερα χαρακτηριστικά.
ziaba Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Για μένα όχι. +1 δεν αξίζει τέτοια μετάβασή έκτος αν βαρέθηκε το σάμσουγκ
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 δικαίως συγκαταλέγεται στο τοπ 3 για το 2017 Για το πρωτο μισο του 2017 μπορει να ισχυει αυτο αλλα πλεον ουτε για αστειο. Οταν η τιμη του εχει μεινει στασιμη εδω και μηνες και δεν υπαρχει καν service στην Ελλαδα(το κινητο στελνεται στο εξωτερικο για επισκευη)https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=htc+11&from=autocomplete δεν βρισκω ενα λογο καποιος να δωσει τοσα χρηματα για κινητο χωρις θυρα ακουστικων οταν υπαρχουν φθηνες λυσεις τυπου oneplus5,honor 9 και παει λεγοντας.
eidikos33 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Για το πρωτο μισο του 2017 μπορει να ισχυει αυτο αλλα πλεον ουτε για αστειο. Οταν η τιμη του εχει μεινει στασιμη εδω και μηνες και δεν υπαρχει καν service στην Ελλαδα(το κινητο στελνεται στο εξωτερικο για επισκευη)https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?keyphrase=htc+11&from=autocomplete δεν βρισκω ενα λογο καποιος να δωσει τοσα χρηματα για κινητο χωρις θυρα ακουστικων οταν υπαρχουν φθηνες λυσεις τυπου oneplus5,honor 9 και παει λεγοντας. εχει απο τις καλυτερες καμερες ομως
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 εχει απο τις καλυτερες καμερες ομως Ειχε απο τις καλυτερες καμερες θες να πεις. Το πρωτο μισο ειχε λιγους ανταγωνιστες οπως το Xz premium και το Galaxy s8 και το κατωτερο Oneplus5/lg g6. Πλεον ομως βγηκαν τοσα αλλα κινητα που μπηκε στο περιθωριο,βλεπε iphone 8/8plus,google pixel 2,mate 10,note 8 και lg v30. Αρα οπως καταλαβαινει κανεις δεν ισχυει πλεον αυτο για τις καμερες. Και με τετοιες τιμες μαλιστα μετα απο τοσους μηνες κυκλοφοριας ειναι λογικο γιατι η εταιρεια ειχε την μοιρα της εξαγορας απο την google https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=htc+11
ziaba Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 εχει απο τις καλυτερες καμερες ομως με 2-3 βαθμούς διάφορα στο dxomark απο τις περσινές ναυαρχίδες σιγά την διάφορα στην κάμερα
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Το μεγαλο ατου του Htc u11 θα ηταν ο ηχος του αν δεν βγαζανε τα ζωα την θυρα ακουστικων(βεβαια ευτυχως εχουν συμπεριλαβει ειδικα ακουστικα μεσα,παλι καλα)και η απολυτη ειρωνια ειναι οτι στο νεο pixel καταφεραν και εβαλαν στην Ultrawide οθονη του 2 μπροστα ηχεια. Στο Htc τα εβγαλαν τελειως γιατι...ετσι. Και η μπαταρια των 3000 που εβαλαν δεν ειναι οτι το καλυτερο.
stsamp Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Σε αυτά τα επίπεδα τιμών όλα γούστα είναι πιστεύω. Εμενα δε μου αρέσουν τα Samsung αν και έχω τη δυνατότητα να αγοράσω οποιοδήποτε από αυτά, έχω δώσει σε όλα τα ανίψια από ένα iPhone γιατί δε μπόρεσα ποτέ να συνηθίσω τη στενοτητα του IOS, περιμένω το x και βλέπουμε. Ότι του αρέσει λοιπόν του καθένα από εμάς. Το πρόβλημα κυρίως έχει να κάνει με αυτόν που στερείται κάτι άλλο για να πάρει ένα καλό τηλέφωνο, να μη το μετανιώσει και στεναχωριέται. Τα υπόλοιπα φιλολογίες. HTC για μένα νούμερο ένα
teosard Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Καλό το u11 αλλά θα πρότεινα καλύτερα το oneplus5. Και αν δεν βιάζεται να περιμένει μήπως βγει το 5t αρχές Νοέμβρη.Ειναι παντου Out of stock οποτε μάλλον ερχεται.
Fulgore Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Σε αυτά τα επίπεδα τιμών όλα γούστα είναι πιστεύω. Ότι του αρέσει λοιπόν του καθένα από εμάς. Οταν μπαινει ο παραγοντας της τιμης στην μεση δεν ειναι θεμα γουστου. Θεμα γουστου ειναι καθαρα για αυτον ο οποιος θα παει στο καταστημα/αλυσιδα/ιντερνετ,θα βαλει κατω ολα τα κινητα της αγορας ανεξαρτητως κοστους και θα αγορασει οποιο του αρεσει για εμφανησιακους λογους(και λογους λειτουργικου)χωρις να τον ενδιαφερει το κοστος αγορας ή σε σχεση με καποιο αλλο φθηνοτερο/ακριβοτερο. Και εμενα μαρεσει το google pixel 2 xl και το LG V30 αλλα 900+ευρω δεν τα δινω για κανενα κινητο. HTC για μένα νούμερο ένα Νουμερο ενα εταιρεια η οποια λογω κακως επιλογων και οικονομικων εξαγοραστηκε απο την Google? Νουμερο ενα εταιρεια που στην Ελλαδα δεν εχει καν επισημο service/αντιπροσωπεια και αν παθει κατι το κινητο στελνεται εξωτερικο για επισκευη? Νουμερο ενα εταιρεια της οποιας οι τιμες των συσκευων της δεν πεφτουν,παρολο που δεν εχουν μεγαλη ζητηση(βλεπε htc 10)? Ναι εβγαλε καποιες καλες συσκευες αλλα δεν ειναι αρκετες για να την πεις νουμερο ενα.
stsamp Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Fulgore σε όλα έχεις δίκιο, ίσως εγώ δεν το έθεσα σωστά, νούμερο ένα ΓΙΑ ΜΕΝΑ γιατί ποτέ δε μου χάλασε καμιά συσκευή HTC και είχα αρκετές, αλλά το πιο σημαντικό έδεσα με το λογισμικό της. Όσον αφορά οικονομικά μεγέθη, επιλογές επιχειρηματικές και τα υπόλοιπα πρόβλημα της. Βολεύομαι και με ένα PIXEL XL 2 στην τελική
nomikarios25 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα παιδιά.Τελικά η αγορά έγινε μέσω clove .Ο φίλος μου προτίμησε το u11 και ελπίζω να μην το μετανιώσει.Είχα την τύχη να δοκιμάσω το κινητό σε κατάστημα γερμανού που επισκέφθηκα το Σάββατο για ανανέωση συμβολαίου και πραγματικά έμεινα έκπληκτος από το πόσο απαλό (γρήγορο δεν το αναφέρω μιας και όλα είναι γρήγορα) είναι το sense.Πυραυλοκίνητο λέμε και το s7 edge που διαθέτω μου φάνηκε χελώνα.Η οθόνη του αν και super lcd είναι κορυφαία και με επιλογή για έντονα χρώματα.Γενικώς νομίζω ότι το u11 ξεχειλίζει από ποιότητα στα πάντα και δεν έχει καμία σχέση με σκουπίδια όπως τα κινέζικα και τα Lg.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα