georget35 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ψάχνω για Gamecube και N64 κονσόλα και επειδή βλέπω πολλές και διαφορες τιμές θέλω να μάθω ποσο περίπου κάνει. Δεν την θέλω να δουλεύει, την θέλω μονο για display. ps Χωρίς μοχλούς. Δεν τους χρειάζομαι. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2017 από georget35
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Κάνει όσο την βλέπεις. Δεν υπάρχει στάνταρ τιμή αφού μιλάμε για μεταχειρισμένο. Σκέτη κονσόλα από 40 μέχρι 60. Εκεί τριγύρω. Αν τη θες μόνο για επίδειξη, τότε ψάξε κάποια χαλασμένη. Κανά δεκαρικο;
georget35 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Ναι δεν με πειράζει αν είναι χαλασμένη φτάνει να είναι OK εμφανισιακά.
Mazinga Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Ναι δεν με πειράζει αν είναι χαλασμένη φτάνει να είναι OK εμφανισιακά. πηγαινε κονσολ κλαμπ νεα ιωνια ζητα κουτι εκει. Αλλιως εβαυ.
georget35 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 πηγαινε κονσολ κλαμπ νεα ιωνια ζητα κουτι εκει. Αλλιως εβαυ. Θεσσαλονίκη έχει κάπου που μπορώ να βρω αν γνωρίζει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα