lejohn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα,έχω 24αρι ιντερνετ στη wind και αντιμετωπίζω συχνά προβλήματα με τη ταχύτητα,γενικότερα στη περιοχή μου (Αιγάλεω) οι ταχύτητες είναι χαμηλές αλλα στη περίπτωση μου μιλάμε για 3mb/s στη καλύτερη και με μέσο όρο τα 2-2,5 , και στο up 0,5-0,8.Πηρα την εξυπηρέτηση και με κλείδωσαν σε μεγαλύτερη ταχύτητα αλλά έτρωγα αποσυνδέσεις,με έβαλαν να κάνω κάτι ρυθμίσεις στο router, και σταμάτησαν οι αποσυνδέσεις,αλλα τώρα η ταχύτητα που παίρνει το router και αυτή που δίνει το speedtest δεν έχουν καμία σχέση,το router απο τα 3mb/s ειναι σταθερα πανω απο 8 και στα καλα του χτυπάει και 10+,τωρα ομως η ταχύτητα που δίνει το speedtest (δηλαδή η ταχύτητα που μπορώ να εκμεταλλευτώ) ειναι 1mb/s με το ζόρι και up ανύπαρκτο,δε μπορω να δω stream ουτε σε 144p χωρις να κωλαει. Ξαναμίλησα μαζι τους και μου έλεγαν πως ειναι τεχνικο θεμα(που δε νομιζω γιατι ουσιαστικα το μεγαλο προβλημα ξεκηνησε οταν αλλαξαν ρυθμησεις στο router).Υπάρχει καποιος με παρόμοια εμπειρία με αυτο το router και πια settings δουλεύουν καλύτερα;
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 a.δοκιμες με καλωδιο οχι Wifi.b.me 352 Upload αστα να πανε.πρεπει να δηλωθει βλαβη αυτο.με αλλο ρουτερ εχεις δοκιμασει?τυπικα κανε Kai firmware update στο asus.στο ρουτερ τι πειραξες?αλλιως καντο Hard reset να γυρισει στα εργοστασιακα.
lejohn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Όλες οι δόκιμες είναι με καλώδιο .Έχω εγκαταστήσει το τελευταίο firmware.Από ρυθμίσεις το dsl modulation se Auto sync-up μου είπαν να βάλω και το annex mode a/i/j/l/m.Το θέμα είναι πως έκανα ένα speedtest απο το κινητό και μου έβγαλε την ταχύτητα που λέει και το router,μετά άνοιξα το pc και πάλι τα ίδια με το speedtest και στο pc και στο κινητό .Ουσιαστικά παρατήρησα πως όταν το pc είναι κλειστό η ταχύτητα ειναι κανονική ενω οταν το ανοίγω πέφτει,το οποίο ειναι πολύ κουλό.(δοκίμασα σύνδεση στο pc και ενσύρματα και ασύρματα)
poulinos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 το annex a ασε μονο το m βγαλτο οπως και τα αλλα.μηπως το Pc εχει καποιο θεμα με καποιο ιο ή κατεβαζει κανα τορρεντ ή seedarei?afoy me το κινητο βγαινει σωστα δεν ειναι θεμα ρουτερ/παροχου.βεβαια το Upload ειναι πολυ χαμηλο και θα πρεπε να μπει βλαβη για αυτο.
lejohn Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 έχω τρέξει αρκετές φόρες antimalware αλλα ολα εναι comple.το θεμα ειναι πως οταν ανοίγω το pc πέφτει και η ταχύτητα στο κινητό.
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 βαλε το Net limiter στο Pc να δεις αν κατι σου τρωει απο την συνδεση.επισης για το ρουτερ κανε Firmware update αν υπαρχει πιο νεο firmware στο site της asus.
lejohn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 εχω κανει ολα τα firmware updates το θεμα ειναι πως δεν πεφτει η ταχυτητα οταν εχω ανοιχτό και συνδεδεμενο τον υπολογιστη στο ρουτερ,οταν τον εχω απλα ανοιχτο γενικοτερα σαν μια απλη ηλεκτρονικη συσκευη ας πουμε με βλαλμενο το ethernet και χωρης wifi adaptor.Ο μονος τροπος να συνδέονται αυτα τα δυο ειναι η μπριζα του ρευματος ουσιαστικα,υπαρχει περηπτωση το pc να τροει ρευμα απο το router και να το κανει να υπολειτουργει?Με την ιδια λογική θα έπρεπε να γίνετε το ιδιο κι οταν αναβω το aircondition...
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 αν μπορει στην θεση του Pc να βαλεις ενα λαπτοπ με ethernet Να δεις αν θα το κανει αυτο θα ηταν μια καλη δοκιμη.ή καποιο αλλο pc αν εχεις.παντως αν ισχυει αυτο που λες 2-3 posts πιο πανω οτι το speedtest στο κινητο δειχνει μικρη ταχυτητα οταν το pc ειναι συνδεδεμενο στο ρουτερ τοτε το πιο πιθανο ειναι να τρωει bandwidth για αυτο ειπα βαλε το Net limiter.
lejohn Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν κατάλαβες νομίζω,το speedtest στο κινητό δείχνει μικρή ταχύτητα χωρίς το pc να είναι συνδεδεμένο με κάποιο τρόπο στο router,απλά είναι ανοιχτο. Δοκιμασα απο λαπτοπ με τον υπολιγιστη κλειστο και ειχα αισθητά μεγαλητερη ταχύτητα,οποτε ισως αυτο που λεω ισχυει,θα δοκιμασω και Net limiter να δω κι απο κει τι παιζει. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2017 από lejohn
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 το α.δεν θα πρεπε να γινεται εκτος αν το pc κανει τιποτα παρεμβολες στο wireless .τωρα να το επηρεαζει στο ρευμα ενταξει μετα ειναι οι περιπτωσεις που πεφτεις απο τον 10ο οροφο. επισης καλο ειναι τα τεστ να μην τα κανεις με Speedtest αλλα βαλε download manager ή δοκιμη απο Ftp ή εφοσον μιλαμε για κινητο για καποιο download απο καποιο καλο site πχ www.ati.com www.nvidia.com www.apple.com. τυπικα θα αλλαζα και καναλι στο ασυρματο και επισης αν εχει επιλογη για channel width 20/40 θα δοκιμαζα και 20/40 αλλα και σκετο 20 μηπως ειναι αλλο το θεμα.
vrwmiaris Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2017 Όταν το πήρε ς, έκανες ρισετ πριν του περάσεις το fw; κάνεις ρισετ μετά το πέρασμα;
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 On 22/11/2017 at 9:54 AM, vrwmiaris said: Όταν το πήρε ς, έκανες ρισετ πριν του περάσεις το fw; κάνεις ρισετ μετά το πέρασμα; καλο ειναι να γινεται Hard reset μετα το firmware update.οχι τοσο πριν(δεν ειναι κινητο το ρουτερ) αλλα μετα.
vrwmiaris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, poulinos είπε καλο ειναι να γινεται Hard reset μετα το firmware update.οχι τοσο πριν(δεν ειναι κινητο το ρουτερ) αλλα μετα. Πριν κάναμε γιατί έτρεχε fw της γινδ.πουλ δες λίγο το νήμα μου για την αγορά ρούτερ
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 καλο ειναι να γινεται και μετα .πιο βασικο ειναι το να γινεται μετα παρα το πριν για να γυρισει το ρουτερ στα defaults που εχουν οριστει στο νεο firmware.το πριν στα ρουτερ δεν εχει και καποιο νοημα γενικοτερα ουτε θα σου δημιουργησει προβλημα πχ να μην παρει το firmware ή κατι αλλο αρκει να εχεις προσβαση στο Web interface και να μην εχει κοψει καποιος το να γινεται Update το ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα