redhotstef Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Στο ποδοσφαιρο κυριως. 11 παικτες. Τον αριθμο 1 τον εχει ο τερματοφυλλακας. Βλεπω πολλους να εχουν αριθμους πανω απο το 11. Στην αρχη ελεγα οτι μαλλον θα ειναι οι αναπληρωματικοι οπου παιζουν μετα οποτε αντε να υπαρχουν το πολυ 22 παικτες ολοι μαζι. Απ την αλλη βλεπω νουμερα οπως ο νικολαου στον ολυμπιακο να εχει το 40κατι.. Δεν το καταλαβαινω αυτο. Καποιος μου ειπε οτι ο καθενας παιρνει οτι νουμερο θελει, δεν μου καθεται καλα στη λογικη αυτο. Αν ειναι ετσι γιατι υπαρχουν τα νουμερα στη φανελα;
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Καποιος μου ειπε οτι ο καθενας παιρνει οτι νουμερο θελει, δεν μου καθεται καλα στη λογικη αυτο. Tι δεν καταλαβαίνεις ο καθένας παίρνει όποια φανέλα θέλει (έστω όποια δεν είναι καπαρωμένη ). Βασικά τα μεγάλα ονόματα έχουν πάντα τον πρώτο λόγο στην επιλογή φανέλας (και να είναι κάποια καπαρωμένη αν ο σταρ την απαιτήσει το μικρότερο όνομα θα υποχωρήσει) 1
Orpheas1992 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Απο το 1 μεχρι το 11 αντιστοιχουσαν καποτε σε συγκεκριμενες θεσεις. Επισης τοτε δεν υπηρχαν ονοματα στις φανελες.Πλεον, περα απο το οτι εχει επιβιωσει "παραδοσιακα" η συνηθεια να εχουν ολοι εναν αριθμο στην φανελα, φανταζομαι οτι θα βοηθαει και στη δηλωση παικτων σε λιστες για Πρωταθληματα, UEFA κλπ. 1
AristidisZ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Απο το 1 μεχρι το 11 αντιστοιχουσαν καποτε σε συγκεκριμενες θεσεις. Επισης τοτε δεν υπηρχαν ονοματα στις φανελες. Πλεον, περα απο το οτι εχει επιβιωσει "παραδοσιακα" η συνηθεια να εχουν ολοι εναν αριθμο στην φανελα, φανταζομαι οτι θα βοηθαει και στη δηλωση παικτων σε λιστες για Πρωταθληματα, UEFA κλπ. Λογικά δεν είναι τόσο θέμα δήλωσης σε λιστά, αυτή θα μπορούσε να γίνεται και ονομαστικά όσο κυρίως για τους διαιτητές αλλά και για όλους τους υπόλοιπους που βλέπουν το ματς...
Apollonas25 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Το μόνο αριθμό φανέλας που έχω συνδέσει στο μυαλό μου με παίχτη είναι το 7 ποίος σας έρχεται στο μυαλό?
AristidisZ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Το μόνο αριθμό φανέλας που έχω συνδέσει στο μυαλό μου με παίχτη είναι το 7 ποίος σας έρχεται στο μυαλό? Εμένα ως γαύρος μου έρχεται αμέσως ο Γιαννακόπουλος, αλλά δε μπορώ να μην δεχθώ ότι ο Σαραβάκος είναι το πιο εμβληματικό 7 του ελληνικού ποδοσφαίρου :) Βέβαια το πιο δημοφιλές νούμερο νομίζω είναι το 9, για ευνόητους λόγους
~mxls~ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Εγώ λέω το 10. Συνήθως το 10 φορούσε ο καλύτερος παίχτης μιας ομάδας. Το 10 το καλό. 2
leonidas_fs Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Το μόνο αριθμό φανέλας που έχω συνδέσει στο μυαλό μου με παίχτη είναι το 7 ποίος σας έρχεται στο μυαλό? Beckham στην Manchester United!
Apollonas25 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Εγώ λέω το 10. Συνήθως το 10 φορούσε ο καλύτερος παίχτης μιας ομάδας. Το 10 το καλό. Αυτό απο τα χαρτιά δε βγήκε? το 10 καρό?!?
~mxls~ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Αυτό απο τα χαρτιά δε βγήκε? το 10 καρό?!? Δεν ξέρω, μπορεί.
~mxls~ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Τρολλάρουν οι μπασκετικοί ρε. Από μένα, Cantona, Raul, Figo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα