overpower Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Εχω ενα σκληρο ο οποιος ενω τον βλεπει το συστημα μου, οταν (και αν συνδεθει επιτυχως) προσπαθησω να το κανω φορματ απλα κολλαει και δεν γινεται ποτε μεσω device manager. Προσπαθησα και μεσω cmd με list disk αλλα ουτε και απο εκει καταφερα κατι. Αυτην την στιγμη ο σκληρος ειναι RAW και δεν μπορω να το γυρισω σε Ntfs επειδη δεν μπορω να ολοκληρωσω την ενεργεια. Καμια ιδεα? *Ο σκληρος ηταν εσωτερικος και ειχα περισσοτερη τυχη σαν εξωτερικο, αφου σαν εσωτερικο απλα δεν ανοιγαν τα windows
overpower Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μπλέ spray έχεις? No και δεν θελω να τον βαψω ακομα. Μεσω Safe mode θα εχω καλυτερη τυχη? Υπαρχει καποιος bootable τροπος? Επιχειρησα μεσω του usb με windows που εχω να τον κανω φορματ πριν την εγκατασταση windows και δεν τα καταφερα σαν εσωτερικο. Σαν εξωτερικο εκει δεν τον βλεπει.
Grim Ripper Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει το gparted, φτιάχνεις bootable usb/cd και κάνεις την δουλειά σου από εκεί. Εαν το δοκιμάσεις τότε αποσυνδέεις τα πάντα από σκληρούς και στικάκια από το pc, είναι πολύ εύκολο να τα καταστρέψεις όλα οπότε άφησε συνδεδεμένο μόνο τον δίσκο που θες να κάνεις φορμάτ. Πάντως ούτε εγώ τα βλέπω καλά τα πράγματα με τον δίσκο. Αν θες βάζεις το hard disk sentinel και δες την υγεία του (αν μπορέσουν τελικά τα windows να δουν τον δίσκο).
overpower Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει το gparted, φτιάχνεις bootable usb/cd και κάνεις την δουλειά σου από εκεί. Εαν το δοκιμάσεις τότε αποσυνδέεις τα πάντα από σκληρούς και στικάκια από το pc, είναι πολύ εύκολο να τα καταστρέψεις όλα οπότε άφησε συνδεδεμένο μόνο τον δίσκο που θες να κάνεις φορμάτ. Πάντως ούτε εγώ τα βλέπω καλά τα πράγματα με τον δίσκο. Αν θες βάζεις το hard disk sentinel και δες την υγεία του (αν μπορέσουν τελικά τα windows να δουν τον δίσκο). 3% health ΣΚ ισως ασχοληθω παραπανω, τωρα βαρεθηκα. Ασχολουμαι αρκετες ωριτσες
ChimairaX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δεν τον αφήνεις όσο πάρει με το HDD Regenerator να σου απομονώσει τους bad sectors που πιθανότατα έχει και να σώσεις ό,τι προλάβεις; Είχα παρόμοιο θέμα, με τα χίλια ζόρια κατάφερα να ανοίξω bootable HDD Regenerator, η διαδικασία μου πήρε σχεδόν μια μέρα σε 500GB δίσκο, τουλάχιστον έσωσα (σχεδόν) τα πάντα. Το HDD Regenerator υπήρχε bootable μέσα σε ένα CD με την ονομασία "Hirens Boot" αν θες να ψάξεις.
plpapadopoulos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δεν τον αφήνεις όσο πάρει με το HDD Regenerator να σου απομονώσει τους bad sectors που πιθανότατα έχει και να σώσεις ό,τι προλάβεις; Είχα παρόμοιο θέμα, με τα χίλια ζόρια κατάφερα να ανοίξω bootable HDD Regenerator, η διαδικασία μου πήρε σχεδόν μια μέρα σε 500GB δίσκο, τουλάχιστον έσωσα (σχεδόν) τα πάντα. Το HDD Regenerator υπήρχε bootable μέσα σε ένα CD με την ονομασία "Hirens Boot" αν θες να ψάξεις. Με 3% Health μόνο το μπλέ spray τον σώζει. Αναμενόμενο ήταν από τη στιγμή που είπε ότι κολλάει το PC όταν τον συνδέει δυστυχώς.
overpower Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Με 3% Health μόνο το μπλέ spray τον σώζει. Αναμενόμενο ήταν από τη στιγμή που είπε ότι κολλάει το PC όταν τον συνδέει δυστυχώς. Το εκανε και αλλος 2αρης αλλα δουλευει μια χαρα 3 χρονια ως εξωτερικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα