Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ρε παίδες αλλά με μπερδέψατε... εγώ με το PC της υπογραφής μου δεν χρειάζομαι το αντίστοιχο 1400άρι? γιατί από ότι έχω καταλάβει αν δεν σε καλύπτει στα watt που χρειάζεσαι ουσιαστικά πέφτει το σύστημα κατευθείαν σε μία διακοπή. Εμένα 5' μου φτάνουν σαν χρόνος όμως πέρα από το χρόνο 950 αυτό που λέτε με καλύπτει τελικά?

Δημοσ.

Κινεζοups πηρες.

Τι μπαταριες εβαζες?

Εγω στη 3ετια τις αλλαζω και η αλλαγη μου βγαινει κανα 45αρι.Αρα αξιζει και με το παραπανω.Εχεις το εκφαλι σου ησυχο και μια φορα θα τα βγαλουν τα λεφτα τους.

Για το turbo x αναφερεσαι ελπιζω, τα cyber power ειναι αξιοπιστα και βγαζουν και pure sine wave μοντελα σε πολυ καλη τιμη. Θα προτεινα το CP1500PFCLCD σε οποιον εχει semi high-end build και πανω.

• Like 1
Δημοσ.

@ADHD, γιατί να πάω σε αυτό και όχι στο APC που προτείνουν τα παιδιά στην 1 σελίδα; 

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα

Γ μια 50αρα tv σαλονιου,ps4, και ηχεια κολωνες αξιζει το συγκεκριμενο;

https://www.skroutz.gr/s/6234121/APC-Back-UPS-950VA-Schuko.html

Σκεφτομαι μεχρι 100€ apc κορυφαια μαρκα και να κραταει κανα 10λεπτο απλα αν πεσει το ρευμα να τα σβηνω ολα με ασφαλεια με την ησυχια μου.

Μπορω να παρω κατι καλυτερο η ισαξιο σαν εναλλακτικη μεχρι 100€;;

(Μηπως ειναι υπερβολικο για τις απαιτησεις μου; να κοιταξω κανενα μικροτερο; για πειτεεεε)

Δημοσ.

@ADHD, γιατί να πάω σε αυτό και όχι στο APC που προτείνουν τα παιδιά στην 1 σελίδα; 

Εχει pure sine wave και οχι simulated οπως το APC, για να πας σε pure APC θες πολυ χρημα.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλή Χρονιά, επαναφέρω το θέμα μιας και βρήκα τα χρήματα. Κατέληξα να πάω σε " CP1500PFCLCD" αλλά δεν το βρίσκω Ελλάδα. Βρήκα αυτό αλλά μάλλον δεν είναι το ίδιο, υπάρχει ένα "Ε" στο όνομα του. Μήπως μπορείτε να μου δώσετε κάποιο link από έμπιστο site του εξωτερικού να το παραγγείλω; αν βέβαια δεν έχει βγει κάτι καλύτερο για να μου προτείνετε αντί αυτού.

Δημοσ.

Ψήθηκα να πάρω μεγάλο για να μην αγοράζω αργότερα σε περίπτωση που χρειαστώ μεγαλύτερη μπαταρία για τον έξτρα χρόνο. Επίσης αυτό που μου προτείνεις (και σε ευχαριστώ για την πρόταση) έχει και αυτό το Ε στο όνομα του το οποίο με φοβίζει διότι δεν έχω ιδέα από ups. 

Δημοσ.

Τι να τον κάνεις τον έξτρα χρόνο? Αυτός που σου δίνει είναι υπερ αρκετός. Το ups το χρειάζεσαι για 1-2 λεπτά να αποθηκεύσεις ότι κάνεις εκείνη την στιγμή και να κλείσεις σωστά τον υπολογιστή. Αυτό έχω και σε προστατεύει άψογα. Πάμπολλες φορές μπαίνει σε λειτουργία χωρίς να σου γίνεται αντιληπτή κάποια διακοπή ρεύματος ή έστω ένα τσαφ. Και λες πως το κατάλαβε? Το ίδιο και τα APC. 

Θα δώσεις τσάμπα λεφτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έψαξα λίγο και είδα πως αυτό το Ε σημαίνει πως είναι για Ευρώπη, είναι όντως αυτό ή έχει κάποια διαφορετική τεχνολογία; 

EDIT: μετά από ώριμη σκέψη και έναν σύντομο διάλογο με το πορτοφόλι μου αποφάσισα να πάρω αυτό: "CP900EPFCLCD". Ευχαριστώ τους παραπάνω για την βοήθεια και ελπίζω να μην χρειαστώ παραπάνω από αυτά τα 2-8 λεπτά που δίνει ο κατασκευαστής. 

Επεξ/σία από frozex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...