Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το παρακάτω θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/658063-στιγμιαία-πτώση-τάσης-στο-σπίτι/#entry56029356.Ψάχνω αυτό που λέει ο τίτλος ως πρώτη λύση για την προστασία του υπολογιστή. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο η σύνθεση του υπολογιστή αλλά είναι για αυτή της υπογραφής μου. Αυτό που χρειάζομαι είναι να έχει 5+ σουκο μπριζες οι οποίες θα είναι στα πλάγια ώστε να μην εμποδίζει η μία την άλλη, καλό θα ήταν να έχει και διακόπτη 0/1. Budget δε αναφέρω, θέλω το πιο vfm, να κάνει σωστά την δουλειά του και να μην έχει έξτρα φρου φρου και άλλα μπιχλιμπιδια άχρηστα σε εμένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edit: Έχω σκοπό μέχρι την αλλαγή του έτους να πάρω ups γιατί τώρα δεν υπάρχουν τα χρήματα για ένα καλό που θα κρατήσει.

Δημοσ.

Έχω το παρακάτω θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/658063-στιγμιαία-πτώση-τάσης-στο-σπίτι/#entry56029356.Ψάχνω αυτό που λέει ο τίτλος ως πρώτη λύση για την προστασία του υπολογιστή. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο η σύνθεση του υπολογιστή αλλά είναι για αυτή της υπογραφής μου. Αυτό που χρειάζομαι είναι να έχει 5+ σουκο μπριζες οι οποίες θα είναι στα πλάγια ώστε να μην εμποδίζει η μία την άλλη, καλό θα ήταν να έχει και διακόπτη 0/1. Budget δε αναφέρω, θέλω το πιο vfm, να κάνει σωστά την δουλειά του και να μην έχει έξτρα φρου φρου και άλλα μπιχλιμπιδια άχρηστα σε εμένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edit: Έχω σκοπό μέχρι την αλλαγή του έτους να πάρω ups γιατί τώρα δεν υπάρχουν τα χρήματα για ένα καλό που θα κρατήσει.

Καλημέρα, έχω αυτό το ups - σταθεροποιητή

https://www.skroutz.gr/s/6234121/APC-Back-UPS-950VA-Schuko.html

To pc μου που φαίνεται στην υπογραφή + 1 τηλεόραση + 1 μικρό φωτιστικό τα κρατάει άνετα 5-7 λεπτά, αρκετά δηλαδή ώστε να προλάβω να τα κλείσω αν υπάρχει διακοπή,

συχνά ακούω κάτι τσάκ που κάνει και παίρνει μπρός λόγω πτώσεων της τάσης (οι οποίες δεν φαίνονται, δηλαδή δεν παίζουν καν οι λάμπες σαν να έπεσε έστω και στιγμιαία το ρεύμα, απλά το μηχάνημα πιάνει κάτι πτώσεις απο 220 σε 200 για παράδειγμα και για προστασία παίρνει για 1" μπρος ωστε να δώσει σταθερό ρεύμα, σπάνια συμβαίνει γιατί είμαι τυχερός με το ρεύμα και είναι καλό στη περιοχή, αλλα στο αναφέρω για να καταλάβεις για τι ποιότητα μιλάμε) και σίγουρα προστατεύει τα ευαίσθητα μηχανήματα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, το έχω 10 μήνες τώρα, αθόρυβο και αποτελεσματικό, θα στο πρότεινα με κλειστά μάτια!

• Like 2
Δημοσ.

Έχω και εγώ το παραπάνω UPS. Αν και εν γνώση μου πήρα μικρότερο (ενώ το σύστημα της υπογραφής απαιτεί 1400αρι κανονικά) κρατάει το σύστημα + οθόνη 27αρα + modem γύρω στα 20-25'. Άσε τους σταθεροποιητής τάσης. Δεν υπάρχει λόγος να πετάξει επιπλέον χρήματα και να πας μετά σε UPS.

• Like 1
Δημοσ.

Οι σταθεροποιητες είναι καλύτεροι τα ups χρειάζονται κάθε τόσο αλαγη  μπαταρίας δεν συμφέρει εκτός αν έχει πολλές διακοπές τάσης 

Δημοσ.

Το κάθε τόσο είναι στην 3ετία (και βάλε). Anyway, άλλη δουλειά κάνει το ένα και άλλη (πιο ολοκληρωμένη) κάνει το άλλο. Αλλά από την στιγμή που λέει ότι θα πάει σε 2 μήνες (τέλος χρόνου) για UPS γιατί να δώσει τώρα 65 και μετά 103 ?  

• Like 1
Δημοσ.

3ετια θα ηταν μια χαρα εμενα 2 ups που ειχα και ουτε χρονο δεν κρατουσε η μπαταρια μεσα γι αυτο και δεν ασχοληθηκα ποτε με αυτα γιατι καθε τοσο πρεπει να παιρνεις αλλες μπαταριες 

Δημοσ.

3ετια θα ηταν μια χαρα εμενα 2 ups που ειχα και ουτε χρονο δεν κρατουσε η μπαταρια μεσα γι αυτο και δεν ασχοληθηκα ποτε με αυτα γιατι καθε τοσο πρεπει να παιρνεις αλλες μπαταριες 

Επωνυμίας ?

Δημοσ.

ενα cyber power και ενα turbo x ειδικά για το 2 120Ε έδωσα τότε 

Εδώ δικαιολογείται το ότι πληρώνεις παίρνεις. Ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με ρεύμα και προστασία αυτών κοιτάμε πάντα κάτι ποιοτικό και όχι τις κινεζιές του πλαισίου ή του eshop.

Link.png Site: Αυτό δεν είναι;

Αυτό είναι. Θα σε καλύψει άνετα για τουλ. 25', διακοπής.

• Like 1
Δημοσ.

Οι σταθεροποιητες είναι καλύτεροι τα ups χρειάζονται κάθε τόσο αλαγη  μπαταρίας δεν συμφέρει εκτός αν έχει πολλές διακοπές τάσης 

Δεν έχει καμια σχεση το ενα με το αλλο μηχανημα.

Το ups υπερτερει στα παντα ... απλα ειναι θεμα χρηματων

Δημοσ.

ενα cyber power και ενα turbo x ειδικά για το 2 120Ε έδωσα τότε 

Κινεζοups πηρες.

Τι μπαταριες εβαζες?

Εγω στη 3ετια τις αλλαζω και η αλλαγη μου βγαινει κανα 45αρι.Αρα αξιζει και με το παραπανω.Εχεις το εκφαλι σου ησυχο και μια φορα θα τα βγαλουν τα λεφτα τους.

Δημοσ.

Μπαταρίες οι πρώτες μέσα που είχα και πήραν φωτιά στην κυριολεξία έβγαζε καπνούς το ups ήταν κάτι sunset κάπως έτσι, μετά έβαλε κάτι ultracell και στο τέλος κάτι csb όλες αυτές ούτε χρόνο δεν έβγαζαν και το πέταξα όπως ήταν όλο το ups,  το έπιανα και ήταν ζεστό από πάνω καμιά φορά έκαιγε κιόλας  πήρα τώρα έναν σταθεροποιητη και ηρέμησα απο τις μπαταρίες και όλα αυτά 

Δημοσ.

Τοτε ηταν μουφα το ups και χαλαγε και τις μπαταριες.

CBS αν θυμαμαι καλα βαζω σταθερα τα τελευταια χρονια.

Φαντασου 1 χρονο τις εχω τωρα μεσα και πριν καμια βδομαδα το αφησα επιτηδες να ξεφορτισει και κρατησε το συστημα της υπογραφης με οθονη και μοντεμ 1 ωρα.

Φυσικα ειναι 1400VA το δικο μου,αλλα τοσο κραταγαν και οταν τις πρωτοπηρα.

Δημοσ.

εμενα στο μισο χρονο οταν εσβηνε το ρευμα ουτε 4 λεπτα δεν κρατουσε, και τι εχω επανω εναν υπολογιστη και μια οθονη τα ups ηταν και τα 2 1000v/a 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...