fakiris31 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Άρα πάρε τηλέφωνο στο Δεδδηε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα από την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι, όταν καλούν το ανσανσέρ τρεμοπαίζουν τα φώτα, αλλά και σε άλλες στιγμές που δεν ξέρω με τι σχετίζεται. PC, PS5, TV δεν έχουν δείξει σημάδια να ζορίζονται από αυτό. Το κλιματιστικό νομίζω μια φορά μόνο ζορίστηκε. Σήμερα ήρθε το ψυγείο και δεν θέλω να το βάλω στην πρίζα πριν βρω τι φταίει. Υπάρχει τρόπος να μετρήσω την τάση? Να φωνάξω ΔΕΔΔΗΕ? Ρώτησα τον διαχειριστή και λέει δεν του έχει πει κανείς τίποτα. Πήγα στο υπόγειο και άναψα τα φώτα και τρεμοπαίζουν και εκεί. Επειδή τον διαχειριστή και τους υπόλοιπους τους βλέπω μια στο τόσο, τείνω προς το να πάρω ΔΕΔΔΗΕ αλλά δεν ξέρω τι να τους πω, βασικά θα ήθελα να σιγουρευτώ πρώτα με κάποιον τρόπο ότι είναι γενικό το πρόβλημα και όχι μόνο στο δικό μου. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από Luciddream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Φώναξε έναν ηλεκτρολόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Ήρθε ο ηλεκτρολόγος έλεγξε πίνακα πολυκατοικίας, πινακα διαμερίσματος, ρολόγια και όπως έγραψε ο nvel στην πρώτη σελίδα μου είπε ότι μάλλον είναι χαλαρές συνδέσεις η δεν έχουν συνδεθεί σωστά στην μπάρα διανομής. Οπότε και δήλωσα βλάβη στον ΔΕΔΔΗΕ. Άρα καλά το σκεφτόμουν εξ αρχής, θα μπορούσα να είχα γλυτώσει τα 30 ευρώ αλλά δεν πειράζει. Απλά το γράφω για την ιστορία. Μου είπε ότι μπορεί να μπει και ο καινούριος μετρητής με την δηλωμένη βλάβη οπότε μπορεί να βγω και κερδισμένος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilllis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Απορώ που έρχονται τεχνικοί με 30€ επίσκεψη να ελέγξουν 2 πίνακες με συσφίξεις κλπ...... Ο τύπος ....των 30€ έπρεπε να βάλει το όργανο του να κάνει δυο μετρήσεις και να μην κάνει εικασίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Ήρθε και ο ΔΕΔΔΗΕ μέσα στην νύχτα και με έψαχνε και εγώ έπινα μπύρες, τελικά μου είπε θα βγάλει φωτογραφίες για να μου αντικαταστήσουν τα καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Ήρθε σήμερα συνεργείο ΔΕΔΔΗΕ άλλαξε όλο το καλώδιο από την κολώνα μέχρι και την μπάρα διανομής (περίπου 10-15 μέτρα), έβαλε και ασφάλεια στο κουτί για να μην ανοίγει. Δεν άλλαξε τίποτα Το ξαναδήλωσα βλάβη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Ποια καλώδια ακριβώς περιμένεις να σου αντικαταστήσει ο ΔΕΔΔΗΕ; Μέχρι το μετρητή είναι η δικαιοδοσία του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 9 hours ago, doomnx said: Ποια καλώδια ακριβώς περιμένεις να σου αντικαταστήσει ο ΔΕΔΔΗΕ; Μέχρι το μετρητή είναι η δικαιοδοσία του. Ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ το πρωί πάλι σήμερα και άνοιξε και το ρολόι μπροστά μου, σίγουρα δεν είχε γίνει χτες αυτός ο έλεγχος γιατί έβγαλε και την ασφάλεια και κοίταξε μέσα και έπεσε ο γενικός σε εμένα. Βάλαμε το ανσανσερ μπροστά και δεν έπεσε η τάση μέχρι το ρολόι. Οπότε μου είπε το πρόβλημα λογικά είναι μέσα στην πολυκατοικία. Τουλάχιστον αλλάχτηκε το καλώδιο της πολυκατοικίας οπότε ένα πρόβλημα (που μπορεί να μην φαινόταν μέχρι τώρα) φτιάχτηκε. Θα το βρούμε σιγά σιγά Εγώ απορώ γιατί δεν υπάρχει κανένα πριζάκι να μετράει τάση μέσα στο σπίτι για να μπορώ να καταλάβω και εγώ πόσο επικίνδυνο είναι για τις συσκευές μου. Δεν ήθελα να μπλέξω με πολύμετρα σε πρίζες. Παρόλα αυτά και επικίνδυνο να μην είναι είναι εκνευριστικό κάθε φορά που κατεβαίνει κάποιος απτον 4ο όροφο να τρεμοπαίζουν τα φώτα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Brennenstuhl Μετρητής Κατανάλωσης Ρεύματος για Μέγιστη Ισχύ έως 3.6kW 1506600 | Skroutz.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 21 minutes ago, doomnx said: Brennenstuhl Μετρητής Κατανάλωσης Ρεύματος για Μέγιστη Ισχύ έως 3.6kW 1506600 | Skroutz.gr Ωραίος, ούτε που το είχα σκεφτεί ότι δείχνουν voltage αυτά, έχω ήδη αυτό για να μετράω κατανάλωση του υπολογιστή. Το έβαλα στην πρίζα και δείχνει και voltage. Θα το κάνω monitor να δούμε τι δείχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Α να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, doomnx said: Α να δούμε. Λοιπόν κάθε φορά που ξεκινάει το ανσανσέρ (και μέχρι να σταματήσει) πέφτει στα 224.8 volt περίπου. Κατα τα άλλα κυμαίνεται από 225 μέχρι 230 volt. To 90% της ώρας είναι στα 228v. Αλλά τα 10 λεπτά που το κοίταγα ανεβοκατεβαίνει συχνά. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από Luciddream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Δεν το λες καλό σημάδι. Ηλεκτρολόγο φέρε στο σπίτι να μετρήσει γειώσεις και να τσεκάρει γενικότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2 minutes ago, doomnx said: Δεν το λες καλό σημάδι. Ηλεκτρολόγο φέρε στο σπίτι να μετρήσει γειώσεις και να τσεκάρει γενικότερα. Θα πάρω αύριο άλλον να δούμε αν θα βρει τίποτα. Έχω 3 στην περιοχή με 5 αστέρια στο Google. O πρώτος τρώει προσωρινά Χ γιατί ακόμα τρέχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα