Προς το περιεχόμενο

Στιγμιαία πτώση τάσης στο σπίτι

frozex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τώρα που νύχτωσε και λογικά έπεσε η ζήτηση στην γειτονιά / πολυκατοικία βλέπω η τάση είναι 231 - 232 σταθερά δεν πέφτει πιο κάτω. Το γράφω απλά μήπως βοηθήσει κανέναν που έχει το ίδιο θέμα στο μέλλον 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 hours ago, dollyyy19 said:

Στα 224,δεν υπαρχει προβλημα.σε χωρια,παιζουν μέχρι και 190.αλλου είναι το πρόβλημα.καλωδίωση η μοτέρ ασανσέρ.....

Σήμερα με το που γύρισα σπίτι έβαλα τον μετρητή και είναι από 226 έως 234v. Οπότε δεν φταίει η σταθερά χαμηλή τάση. Παρατήρησα ότι τρεμοπαιζουν όταν πέφτει πολύ απότομα 4-5v σε λιγότερο από δευτερόλεπτο. Οπότε τουλάχιστον καταλαβαίνω πως συμπεριφέρεται πλέον για να το εξηγήσω και στον ηλεκτρολόγο.

Λοιπόν σήμερα έφερα και 2ο ηλεκτρολόγο που ασχολήθηκε περισσότερο θεωρώ (και μου πήρε και λιγότερα). Δεν βγάλαμε ακριβώς άκρη απλά μου είπε να μην ανησυχώ για την πτώση των 4-5v ότι δεν είναι κάτι σημαντικό. Ίσως το πρόβλημα είναι στο ανσανσερ ή στο πως έχουν συνδεθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ τα ρολόγια της πολυκατοικίας αλλά αφού 2 φορές ήρθε ο ΔΕΔΔΗΕ και δεν το έφτιαξε δεν θα αλλάξει κάτι.

Θα βάλω κανα σταθεροποιητή τάσης ή UPS να έχω τουλάχιστον στο ψυγείο που δουλεύει συνέχεια και θα αλλάξω και τις λάμπες για να δουμε αν θα σταματήσει αυτό το τρεμόπαιγμα. 2 λάμπες στο σπίτι δεν το κάνουν που σημαίνει δεν επηρεάζονται από τις πτώσεις τάσεις. Οι άλλες (V-TEC) και κάτι πυρακτώσεως στο μπαλκόνι τρεμοπαίζουν. Το ίδιο και οι λάμπες στο υπόγειο. Αυτά!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...