Προς το περιεχόμενο

gpu 1050ti black screen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, εδω και σχεδον ενα μηνα εχω ενα προβλημα με το πισι μου. 

Ανεξαρτητως την χρηση (browsing,games,ταινιες κλπ) καθε λιγα λεπτα παιρνω ενα blackscreen περιπου 3 sec.

Εχω εγκαταστησει τους τελευταιους drivers.

Το πισι ειναι αγορασμενο καινουργιο πριν απο 10 μηνες περιπου. Προκειται για ελλατωματικη gpu ? 

Τι μπορω να κανω;

Το pc :

Cpu: Intel Core i5 6500 3.2 GHz

Mobo: Asrock Socket 1151 H170M Pro4

Gpu: GeForce GTX 1050 Ti Windforce OC 4GB DDR5

Ram: Kingston Hyper X Fury 16gb DDR4 2133mhZ

Ssd: OCZ 240GB TR150

Case: CoolerMaster MasterBox 5

psu : Corsair Power Supply 550W ATX 24 pin VS 

Δημοσ.

Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση των drivers με DDU;

Το καλώδιο το τσέκαρες; Δοκίμασες κανα άλλο ;

Η οθόνη σου ποια είναι;

Η οθονη ειναι η dell p2414h.

Καλωδιο αλλαξα χωρις αποτελεσμα (Dp συνδεση εχω).

DDU ειναι καποιο προγραμμα;

πρωτη φορα το βλεπω θα το δοκιμασω

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

Εδώ είσαι. (Την τελευταία επιλογή να επιλέξεις που λέει install new graphics card) και μετά θα βάλεις τους drivers.

Όπου κολλήσεις, στείλε.

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα ακριβως  οτι μου ειπες  , παλι τα ιδια. Νομιζω οτι η gpu συνεχιζει να κανει "reset" ανα μερικα λεπτα και παλι παιρνω blackscreen για λιγα δευτερα.

Δημοσ.

Τροφοδοτικό είσαι οκ; έδωσες τροφοδοσία στην κάρτα γραφικών;.

Αν έχει η μητρική ενσωματωμένα γραφικά δοκίμασε τα να δεις αν κάνει και εκεί διακοπές.

Δημοσ.

Απο τροφοδοτικο λογικα ειμαι οκ ; Λιγοτερο απο χρονο το εχω και ειναι επωνυμο , αν  εννοεις αυτο!

Δεν την εχω συνδεδεμενη με 6pin , ειναι κουμπωμενη απευθειας στην μητρικη και τροφοδοτειται απο εκει.

Εχει ο cpu ενσωματωμενα γραφικα ,να δοκιμασω αυτα, αυτο εννοεις;

Δημοσ.

Γιαυτό και έχεις τα προβλήματα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν την έχεις συνδεδεμένη;;;

μην ψάχνεις αλλού εκεί είναι το πρόβλημα μένει από ρεύμα η κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Γιαυτό και έχεις τα προβλήματα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν την έχεις συνδεδεμένη;;;

μην ψάχνεις αλλού εκεί είναι το πρόβλημα μένει από ρεύμα η κάρτα γραφικών.

Απτο καταστημα (visionstudio) με πληροφορησαν οτι η συγκεκριμενη μπορει να παρει τα απαραιτητα watt απο την μητρικη.

PS ξεχασα να αναφερω οτι την gpu την αγορα 3-4 μηνες μετα και την εβαλα μονος

Δημοσ.

Λογικα εχεις αυτη... https://www.skroutz.gr/s/10214297/Gigabyte-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Windforce-OC-GV-N105TWF2OC-4GD.html

εχει τροφοδοσια 6 πιν...ο Μ@@@@ που σου ειπε οτι δεν θελει τροφοδοσια μαλον νομιζε οτι σου πουλησε gt 1030... Βαλε την τροφοδοσια σου κανονικα και θα εισαι μια χαρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...