stefan123 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Σίγουρα δεν τα λέει καλά...Από τις τιμές των γνήσιων εξαρτημάτων μέχρι τα ποσά που χρεώνει σε κάθε επίσκεψη...όπως και τις δικαιολογίες που έδινε κάθε φορά πχ μίζα που έδινε πολλά αμπέρ και έκαιγε το σύμπαν, μίζα που δεν επισκευάζεται κοκ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Εγώ δε του πληρωνα τίποτα πάντως. Θα το έπαιρνα με γερανό κ θα το πήγαινα αλλου. Πως λέγεται ο μάστορας για να τον αποφεύγουμε; pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Θελω και εγω σε πμ να ξέρω να τον αποφεύγω.. Δυστυχώς η πλειοψηφεία έτσι είναι. Κάποιοι έξυπνοι θα μου πουν "αφου τα ξερεις ολα καντο μονος σου", "δε ξερεις καλύτερα απο το μάστορα". Ομως διαφωνώ. Μπορεί καποιος να μην εχει τις γνώσεις/εργαλεία/χρονο/χωρο να το κάνει αλλά δε σημαίνει οτι δε μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα. Βασικές γνώσεις και να καταλαβαίνεις τις κακοτεχνίες γενικά αρκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Τελικά 15 μέρες μετά το αμάξι δεν κάνει κιχ.... Τώρα γιατί μπλοκάροντας ο ανεμιστήρας του βεντιλατερ πάνω στην στεφάνη του σε τυχαία χρονικά διαστήματα έκαιγε την ασφάλεια της μίζας δεν θα το μάθουμε ποτέ....Όπως και δεν θα μάθουμε ποτε γιατί μέχρι να αλλαχτει το βεντιλατερ έπρεπε να αλλάξουμε πρώτα ασφαλειοθηκη και μίζα....Και η αναζήτηση υπεύθυνου μηχανικού συνεχίζεται...next please... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα