Προς το περιεχόμενο

Ασφαλειοθηκη από το πουθενά...renault megane 2007

stefan123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους...Και εκεί που είχα ηρεμήσει με το γαλλικό όχημα αποφάσισε να τιναξει τα ρεύματα...Στα καλά του καθουμενου έκαψε την ασφαλειοθηκη...Ο δικός μου ο μαστρομητσος δεν αναλάμβανε και με έστειλε αντιπροσωπεια....Κόστος 400 ευρώ αυτής συν 15 μέρες να έρθει από Γαλλία...τελικά η λύση μεταχειρισμένης επικράτησε οπότε το πήρα αυθημερόν με κόστος 230 μαύρα...(280 άσπρα)

Περαστικά μου....Να δούμε τι άλλο θα βγάλει....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα σε όλους...Και εκεί που είχα ηρεμήσει με το γαλλικό όχημα αποφάσισε να τιναξει τα ρεύματα...Στα καλά του καθουμενου έκαψε την ασφαλειοθηκη...Ο δικός μου ο μαστρομητσος δεν αναλάμβανε και με έστειλε αντιπροσωπεια....Κόστος 400 ευρώ αυτής συν 15 μέρες να έρθει από Γαλλία...τελικά η λύση μεταχειρισμένης επικράτησε οπότε το πήρα αυθημερόν με κόστος 230 μαύρα...(280 άσπρα)

οταν λέμε μακρυά από γαλλικά αμάξια ....

γινόμαστε κακοί ... :X

• Like 5

Η δική μου απορία σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι τι άλλο θα βγάλει(στα αναλύω και με πιθανότητες αν θέλεις, πχ 30% καντράν), είναι πόση αντοχή έχει ο ιδιοκτήτης μέχρι να απηυδήσει και να απαλλαγεί από αυτό.

Όντως. Έχω γαλλικό μεταχειρισμένο 13ετίας και έχει κάψει μια λάμπα δύο λάμπες στα φώτα από τότε που το πήρα. :shock:

χαχαχαχα αμέσως νά μπεί ο κύριος στό βιβλίο γκίνες ...

ποιό μοντέλο εχεις ?

θείος μου εδωσε 25.000 ευρώ τό 2005 καί πήρε τό c5 2000 κυβικά μέ τά 140 αλογα 

σχεδόν κάθε μήνα στό συνεργείο ειναι κυρίως από ηλεκτρονικά καί μετά από προβλήματα στην ανάρτηση - 3 φορές αντλία βενζίνης -

2 φορές αλλαγή abs - 1 φορά αλλαγή εγκεφάλου - αλλαγή μία φορά ολης της πλεξούδας τού αμαξιού ,

τά λαμπάκια στό ταμπλώ αναβοσβήνουν οπως τά φωτάκια τά χριστουγεννιάτικα :-D ,

εχει αλλάξει τουλάχιστον 10 φορές τίς λάμπες των προβολέων καί τών πίσω φώτων ,τόν διακόπτη τού alarm αλλαγή 3 φορές ...πρόβλημα στό a/c τουλάχιστον κάθε 2 χρόνια , αλλαγή ψυγείου νερού 3 φορές ,2 φορές ειχε πρόβλημα τό σασμάν ...

μόνο αυτά θυμάμαι πρός τό παρόν...

προσπαθεί νά τό πουλήσει εδώ καί 4 χρόνια σέ  τιμή χώμα καί δέν τόν εχουν πάρει ουτε 1 (ενα) τηλέφωνο κάποιος 

πού νά ενδιαφέρεται ...

γαλλικό αμάξι ακούει καί παθαίνει εγκεφαλικό ...

καί μιλάμε γιά οδήγηση μόνο σέ εθνική οδό μέ πολύ προσεκτική οδήγηση καί ολα τά service στην citroen ...

η κόρη του πήρε τό c4 καινούργιο (τής αρεσε τό αμάξωμα καί πού εδειχνε την ταχυτητα του αμαξιού ψηφιακά στην μέση της κονσόλας ) τό ειχε  σκυλομετανιώσει επίσης ...ευτυχώς τό πούλησε νωρίς αυτη ..πήρε μετά ενα i30 μέχρι τώρα κανένα παράπονο 

• Like 2

Καλύτερα να είχαμε πάρει τίποτα αλλο (megane 2001 ο πατερας μου) πεταμένα λεφτά. 

Δεν ειναι άσχημο αλλά βλάβες, άλυτα προβληματα, άλλα πραγματα που δεν αξίζει να επισκευαστουν λόγω κόστους και οτι γερνάει εσωτερικά στα πλαστικά κτλ λόγω κακης ποιοτητας

Αν και πιστευω πως ολες οι μάρκες πλέον έχουν θέματα και εξαρτάται τη γκαντεμιά και τι μοντέλο θα διαλέξεις.

Βασικά δεν είναι κακό και το αγαπάω...Αλλά εκεί που το καμαρώνεις τρώει κάτι φρικες απίστευτες...ομορφο,ωραίο στησιμο,χαίρεσαι να το οδηγάς...τραίνο...Από άλυτες βλάβες για παράδειγμα εδώ και χρόνια όταν κάνει κρύο νεκρώνει το ραδιοcd και με reset μπαταρίας επανέρχεται μέχρι τον επόμενο ψοφο που θα ξανανεκρωσει...η κλειδαριά του συνοδηγού δεν κλειδώνει πλέον (λεφτά δεν δίνω),ο θερμοστάτης όλο λάδια χάνει(τρίτη φορά δεν τον αλλάζω),τρίζει σαν κουδουνιστρα,όταν βρέχει και βούλωσουν τα Λουκια σου πετάει το νερό όλο μέσα στο αυτοκίνητο,λάμπες κάθε χρόνο καίει 3-4 κοκ...

Βασικά δεν είναι κακό και το αγαπάω...Αλλά εκεί που το καμαρώνεις τρώει κάτι φρικες απίστευτες...ομορφο,ωραίο στησιμο,χαίρεσαι να το οδηγάς...τραίνο...Από άλυτες βλάβες για παράδειγμα εδώ και χρόνια όταν κάνει κρύο νεκρώνει το ραδιοcd και με reset μπαταρίας επανέρχεται μέχρι τον επόμενο ψοφο που θα ξανανεκρωσει...η κλειδαριά του συνοδηγού δεν κλειδώνει πλέον (λεφτά δεν δίνω),ο θερμοστάτης όλο λάδια χάνει(τρίτη φορά δεν τον αλλάζω),τρίζει σαν κουδουνιστρα,όταν βρέχει και βούλωσουν τα Λουκια σου πετάει το νερό όλο μέσα στο αυτοκίνητο,λάμπες κάθε χρόνο καίει 3-4 κοκ...

Αυτο ειναι το θέμα. Και μετα έρχεται ο αλλος με το corolla και δε του έχει χαλάσει τίποτα 10 χρονια και πάει κύριος στη δουλειά του/ταξιδι ολα στη πένα... Δηλαδη περα απο τη ζημια ειναι και χαμένος χρόνος περα δωθε + χαμένα λεφτά + σπασιμο νευρων  και ολο αυτο σε λουπα

• Like 1

Βασικα και εγώ έψαχνα το 2011 αμάξι τετραετίας με 5 χιλιάρικα αλλά ιαπωνέζικο και γερμανικο έκανε πάνω από 10 χιλιάρικα...οπότε ο Γάλλος φάνταζε ιδανικός...που να ήξερα....ο μάστορας όταν του το είπα μου είπε ότι σου την φορεσε....τελικά τα γαλλικά είναι για όσους έχουν καταθέσεις και πολύ χρόνο για ξοδεμα....περαστικά μου...

θα πας να αγορασεις κανενα ΤΟΥΟΤΑ και θα τελειωσει εκει η υποθεση.. αυτο θα γινει :P

• Like 1

Σε όλα τα αυτοκινητα όταν γίνει κάποιο βραχυκύκλωμα καίγεται μια ασφάλεια και την αλλάζεις με ένα ευρώ...Στα renault πέρα από την γνωστή ασφαλειοθηκη στην καμπίνα έχει και μια κασέτα δεξιά στην μπαταρία στον χώρο της μηχανής με έξτρα μεγάλες ασφάλειες,40 ρες 70ρες και κάτι γομαρες που είδα....Όταν καεί μια από αυτές στα renault ειθιστε παραδοσιακά να καταστρέφει την κασέτα-κυκλωμα...κοινώς δεν δίνει σωστά ρεύματα με άμεση ακινητοποίηση...Την κασέτα αυτή η renault την δίνει 400 ευρώ με αναμονή 15 μέρες από Γαλλία....

Γαλλικό Ιταλικό και ρεύματα ΔΕΝ τα πάνε καλά.

Γαλλικά. άνεση στον δρόμο,

Ιταλικά, στυλ και οδηγική αίσθηση. Μετα την δεκαετία ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ ή για να φτιάξει εξοχικό ο μάστορας...

Η δική μου εμπειρία πάντως δεν μοιάζει καθόλου με αυτή που περιγράφετε. Σε 10 χρόνια που είχα το Clio του 2004 οι μόνες βλάβες εκτός προγράμματος ήταν η κλειδαριά της πίσω πόρτας ( έσπασε ), όλοι οι πολλαπλασιαστές ένας ένας αλλά μία φορά ( κλασσικό πρόβλημα της εποχής που το βγάζουν διάφορες μάρκες ) και ένας αισθητήρας βολάν ( 20 ευρώ ). Όλα τα υπόλοιπα κόστη ήταν service.

Ωστόσο θέλω να πω ότι πολλές φορές πληρώνουμε τους μάστορες και τις αντιπροσωπίες και όχι πραγματικές βλάβες. Για τον αισθητήρα του βολάν σε φίλο που είχε ίδιο αυτοκίνητο-πρόβλημα, στην αντιπροσωπία του άλλαξαν εγκέφαλο..... Εμένα με έσωσε το αντίστοιχο forum και ένας γείτονας ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων που ο άνθρωπος είναι σωστός και τίμιος, δεν πήγε να μου πιάσει τον μπιπ.

• Like 2

Πες και χιλιομετρα.Μην κανεις σαν κατι παπουδες."ξερεις ποσο χρονων ειναι το αυτοκινητο", και ειναι 30 χρονων   δεν το ειδε ποτε ηλιος,βροχη και κανουν 2-3000 χιλιομετρα το χρονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...