monoxromos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Γεια σας εκανα το λαθος να επιχειρησω να ανοιξω μια εφαρμογη με winrar. Απο εκεινη την στιγμη ολα τα εικονιδια στην επιφανεια εργασίας εγιναν winrar. Ουτε το chrome δεν ανοιγει παει σε winrar Εχω μεινει χωρις υπολογιστη το μηνυμα στελνω απο υπολογιστη φίλου. Σας παρακαλω για την βοηθεια σας να λύσω αυτο το πρωτόγνωρο για μενα προβλημα Ευχαριστω πολύ
monoxromos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Το έκανα αλλα το προβλημα παραμένει
plpapadopoulos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Βήμα 1: Malware bytes + adw cleaner. Scan and reboot. Για ζουζούνι μου μοιάζει παρά για κάτι άλλο. Βήμα 2 (αφού έχεις εφαρμόσει το πρώτο): Τέλος, αν υποθέσουμε ότι όλες οι συντομεύσεις σου τρέχουν με winrar, κάνε SHIFT + right click σε ένα εικονίδιο από συντόμευση στο desktop, κι επέλεξε άνοιγμα με (επέλεξε άλλο πρόγραμμα) και μετά -> Windows Explorer (όχι Internet Explorer). Το κουτάκι που λέει άνοιγμα αρχείου πάντα με αυτό το πρόγραμμα, το τσεκάρεις. 1
monoxromos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δυστυχώς δε μου βγάζει ανοιγμα με... αλλά ανοιγμα σκέτο
jim_p Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Οριστε http://ccm.net/faq/9846-windows-7-all-shorcuts-have-been-changed-to-lnk-files Καπου ειχα το .reg που κανει αυτοματα την δουλεια, αλλα δεν το βρισκω τωρα να το ανεβασω. Και την επομενη φορα βαλε κανενα πιο σοβαρο τιτλο στο θεμα σου. 2
monoxromos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Όταν πάω να κάνω έπαναφορα μου δείχνει ακαθόριστο σφάλμα c Windows system32 sdclt. exe
NikosKallithea Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Προφανώς κατάργησες το εκτελέσιμο των win, δηλαδή έκανες όλα τα .exe απο εκτελέσιμα να ανοίγουν με winrar Δεν έχω μπροστά μου win αλλά κάπου στις ιδιοτητες υπάρχουν οι καταλήξεις και με τι ανοίγει η κάθε μια
monoxromos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Όλα μου δειχνουν από τις ιδιότητες αρχειο EXE Το θέμα πιστεύω θα λυντονταν με επαναφορά σε προηγουμενο σημειο αλλά δεν μου εκτελεί την εντολη αυτή .Παω επαναφορά/ανοιγμα επαναφορας συστηματος και μου λεει "δεν ηταν δυνατη η εκκίνηση της επαναφορας.... τι να πω;
NikosKallithea Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Όλα μου δειχνουν από τις ιδιότητες αρχειο EXE Το θέμα πιστεύω θα λυντονταν με επαναφορά σε προηγουμενο σημειο αλλά δεν μου εκτελεί την εντολη αυτή .Παω επαναφορά/ανοιγμα επαναφορας συστηματος και μου λεει "δεν ηταν δυνατη η εκκίνηση της επαναφορας.... τι να πω; Δες εδω https://support.microsoft.com/en-us/help/950505/when-you-run-an--exe-file-on-a-windows-xp--windows-vista-or-windows-7
DenEimaiTaxitzis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί να είναι κανένας ιος που απλά αλλάζει όλα τα shortcuts να δείχνουν στο wrar. πήγαινε 'Ο Υπολογιστής Μου' μέσω της έναρξης και όχι του εικονιδίου και μπες 'Program Files'. εκεί βρες κάναν browser και κατέβασε κάνα αντιβιοτικό.
monoxromos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Δυστυχώς δεν το καταλαβαίνω αν είναι με κώδικα cmd δεν εχω ιδεα
monoxromos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2017 Να σας ευχαριστήσω πολύ,έλυσα το προβλημα μου με μια επαναφορα ειδώλου απο προσφατη δημιουργία αντιγραφου ασφαλείας,πως εγινε ουτε που κατάλαβα αλλά έγινε. Το μονο προβλημα που έχω τώρα ειναι οτι ένα προγραμμα αργει χαρακτηριστικα ως και 10 λεπτά να ανοιξει .Τιο περασα παλι το ξαναπέρασα αλλά το ίδιο ποιος ξέρει τι έχει... Ευχαριστω ολους.
rfc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Για ξανατρεξε παλι το winrar αρχειο και δες..... δουλευει τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα