Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εκανα το λαθος να επιχειρησω να ανοιξω μια εφαρμογη με winrar.

Απο εκεινη την στιγμη ολα τα εικονιδια στην επιφανεια εργασίας εγιναν winrar.

Ουτε το chrome δεν ανοιγει παει σε winrar

Εχω μεινει χωρις υπολογιστη το μηνυμα στελνω απο υπολογιστη φίλου.

Σας παρακαλω για την βοηθεια σας να λύσω αυτο το πρωτόγνωρο για μενα προβλημα

Ευχαριστω πολύ

Δημοσ.

Βήμα 1:

Malware bytes + adw cleaner.

Scan and reboot.

Για ζουζούνι μου μοιάζει παρά για κάτι άλλο.

Βήμα 2 (αφού έχεις εφαρμόσει το πρώτο):

Τέλος, αν υποθέσουμε ότι όλες οι συντομεύσεις σου τρέχουν με winrar, κάνε SHIFT + right click σε ένα εικονίδιο από συντόμευση στο desktop, κι επέλεξε άνοιγμα με (επέλεξε άλλο πρόγραμμα) και μετά -> Windows Explorer (όχι Internet Explorer). Το κουτάκι που λέει άνοιγμα αρχείου πάντα με αυτό το πρόγραμμα, το τσεκάρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς κατάργησες το εκτελέσιμο των win, δηλαδή έκανες όλα τα .exe απο εκτελέσιμα να ανοίγουν με winrar

Δεν έχω μπροστά μου win αλλά κάπου στις ιδιοτητες υπάρχουν οι καταλήξεις και με τι ανοίγει η κάθε μια

Δημοσ.

Όλα μου δειχνουν από τις ιδιότητες αρχειο EXE

Το θέμα πιστεύω θα λυντονταν με επαναφορά σε προηγουμενο σημειο αλλά δεν μου εκτελεί την εντολη αυτή .Παω επαναφορά/ανοιγμα επαναφορας συστηματος και μου λεει "δεν ηταν δυνατη η εκκίνηση της επαναφορας....

τι να πω;

Δημοσ.

Όλα μου δειχνουν από τις ιδιότητες αρχειο EXE

Το θέμα πιστεύω θα λυντονταν με επαναφορά σε προηγουμενο σημειο αλλά δεν μου εκτελεί την εντολη αυτή .Παω επαναφορά/ανοιγμα επαναφορας συστηματος και μου λεει "δεν ηταν δυνατη η εκκίνηση της επαναφορας....

τι να πω;

Δες εδω

https://support.microsoft.com/en-us/help/950505/when-you-run-an--exe-file-on-a-windows-xp--windows-vista-or-windows-7

Δημοσ.

Μπορεί να είναι κανένας ιος που απλά αλλάζει όλα τα shortcuts να δείχνουν στο wrar. πήγαινε 'Ο Υπολογιστής Μου' μέσω της έναρξης και όχι του εικονιδίου και μπες 'Program Files'. εκεί βρες κάναν browser και κατέβασε κάνα αντιβιοτικό.

Δημοσ.

Να σας ευχαριστήσω πολύ,έλυσα το προβλημα μου με μια επαναφορα ειδώλου απο  προσφατη δημιουργία αντιγραφου ασφαλείας,πως εγινε  ουτε που κατάλαβα αλλά έγινε.

Το μονο προβλημα που έχω τώρα ειναι οτι  ένα προγραμμα αργει χαρακτηριστικα ως και 10 λεπτά να ανοιξει .Τιο περασα παλι  το ξαναπέρασα αλλά το ίδιο ποιος ξέρει τι έχει...

Ευχαριστω ολους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...